• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kronotrop

Bugün şans enseri Antalya daki şubesine gidip kahve baktım. Ben çok yeniyim. Daha 2 kere demleme yaptım, o derece yani. Kahve alabileceğim yerleri araştırıyordum. Küçük ambalaj sordum yok dediler. Henüz değirmen almadığım ve kahveleri tanımadığım için azar azar alıp denemek istiyorum.
İsterseniz demlerim V60 ta dedi. Diğer kahvelerin fiyatı 21 tl. Bu lakto fermente nin de 30 tl imiş.
Tamam geliyorum şimdi o zaman. Şaka bi yana 30 ise iyi fiyatlama. Ya da paketli satışı overpriced. Bilemiyorum artık. Teşekkürler bilgi için :)

Tamam geliyorum şimdi o zaman. Şaka bi yana 30 ise iyi fiyatlama. Ya da paketli satışı overpriced. Bilemiyorum artık. Teşekkürler bilgi için :)
Normal hocam fiyatlandırma, hatta yüksek bile. 21 liranın içinfe bütün dükkan giderleri, kahve bedeli + kar var. Lakto olunca +9 lira üstüne ekleniyor. Burada diğer giderler aynı, artı olarak kahve çekirdeğine yazıyorlar yani. Yani kahve bedeli olarak artış pakete göre daha fazla oluyor bardakta

La rivero lakto ile kesinlikle pişman olmazsınız.

Kahveleri harika ama sipariş ile ilgili oluşan sorunda ulaşılması çok zor. Mail atıyorum dönüş sağlanmıyor. DM atıyorum mail atmamız söyleniyor. Tekrar mail atıyorum böyle bir döngü içinde 10 gündür dönüyoruz.

Türk kahvesi seviyorsanız denemenizi öneririm. Peru’dan Türk kahvesi olur mu dedim en köpüklüsünden oluyormuş😄

Daha detaylı yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşırsanız memnun oluruz.

Daha detaylı yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşırsanız memnun oluruz.
En kısa sürede hazırlayıp çekeceğim. Evde Arçelik'in yeni telvesi var Mehmet Efendi'yi bile inanılmaz köpüklü yapıyor ama Kronotrop ayrı güzel oldu.

Ekli dosyalar

• 1E13B53B-26AF-4735-95A6-24063D3AC0DF.jpeg
    1E13B53B-26AF-4735-95A6-24063D3AC0DF.jpeg
    82.4 KB · Görüntüleme: 107
  • 81210D8B-B123-4904-8111-6ACA59C3F549.jpeg
    81210D8B-B123-4904-8111-6ACA59C3F549.jpeg
    102.4 KB · Görüntüleme: 107
Lakto fermente eski olanı mı yoksa şimdi satışta olan mı? Herkes övüyor ama hangisi çözemedim.
Fiyatı kalp kırmasa evde sürekli bulunduracağım tek çekirdek olurdu. Fermente tatları seviyorsanız (Ben baya Frontera After Midnight tadı alıyorum) lakto süper yok fazla tatlı geliyorsa La Rivera’nın Kolombiyası zaten dillere destan şahane bir çekirdek.

Lakto fermente eski olanı mı yoksa şimdi satışta olan mı? Herkes övüyor ama hangisi çözemedim.

Şahsen eski olan, geçen senekinden yanayım. Bu seneki Lakto bana göre felaket process açısından. Çaya batırılmış bisküvi. Bundan ötesi, fazlası değil.

Geri