Selam cupping skoruna göre fiyat çok ucuz geldi,cropster için bilgisi verilen kayon mountain'in farklı bir lot olma ihtimali var mıdır?Yeni bir çekirdek eklemişler ama sanırım 2018 hasatı eski çekirdeklerini tekrardan kavurmaya başlayacaklar. https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/kahveler/etiyopya-kayon-mountain-organik
cropster'da 90.25 cupping skoru var https://hub.cropster.com/store/listings/631
Bu çekirdeği daha önce deneyen var mı? Merak ettim sipariş geçeceğim sanırım
Selam cupping skoruna göre fiyat çok ucuz geldi,cropster için bilgisi verilen kayon mountain'in farklı bir lot olma ihtimali var mıdır?
Sitelerinde gözükmüyor acaba sadece kafelerinde mi satışa sundular ?Yeni çekirdekler gelmiş
Costa rica las lasaj honey
Guatemala female growers washed
Peru Eli Natural
Sitelerinde gözükmüyor acaba sadece kafelerinde mi satışa sundular ?
2018 hasadı bir kahve ama çok beğendiğim bir kahvedir. Dondurucuda 1 paket duruyor hatta. Afiyet olsun...KOSTA RİKA LAS LAJAS NATURAL aldım biraz önce. 50km bisiklet sürüşünden sonra iyi gider diye düşünüyorum. Kartal ist marin kronotoptaki barista arkadaş çok ilgili alakalı. Önerisi üzerine bu kahveyi aldım. Yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler. Reçete varsa sevinirim. Ben şimdi demledim. Net murdum eriği var sıcakken ama acilik ta mevcut. Cmd 22klik ince geldi sanırım. Tavsiyenize uyacagim.2018 hasadı bir kahve ama çok beğendiğim bir kahvedir. Dondurucuda 1 paket duruyor hatta. Afiyet olsun...
1-2 click kalınlaşabilirsiniz ince öğütüm seven bir çekirdek değil bana göre, ben ilginç bir şekilde 97 derece sıcaklıkta su ile çok memnun kalmıştım, sıcaklığı 96-97 dereceye çıkarıp denemenizi öneririm. Ben molodrip ile demliyorum o sebeple normal döküm tarifim yok malesef.Teşekkürler. Reçete varsa sevinirim. Ben şimdi demledim. Net murdum eriği var sıcakken ama acilik ta mevcut. Cmd 22klik ince geldi sanırım. Tavsiyenize uyacagim.
ben 22 klik 94 derece ile 2.30 da demlemistim. Soğudukça acilik azaldı eksiklik başladı. Bu arada melodrip ile nasıl demliyorsunuz denemek isterim.1-2 click kalınlaşabilirsiniz ince öğütüm seven bir çekirdek değil bana göre, ben ilginç bir şekilde 97 derece sıcaklıkta su ile çok memnun kalmıştım, sıcaklığı 96-97 dereceye çıkarıp denemenizi öneririm. Ben molodrip ile demliyorum o sebeple normal döküm tarifim yok malesef.
Teşekkürler. Reçete varsa sevinirim. Ben şimdi demledim. Net murdum eriği var sıcakken ama acilik ta mevcut. Cmd 22klik ince geldi sanırım. Tavsiyenize uyacagim.
Immersion’a çok yakışıyor. Aeropress, Hario Swith, hiçbiri yoksa French Press.
French press deneyeyim o zaman.Immersion’a çok yakışıyor. Aeropress, Hario Swith, hiçbiri yoksa French Press.
Ben hiç gövde alamadım kahveden. Asidite yüksek ve parlak fakat su içiyormuş gibi de Gövdesiz. Sıcakken çok olgunlaşmış murdum eriği notası vardı soğudukça bitişi ekşi oldu resmen. Ya benim demleme şeklim buna uymadı ya bahsettiğimiz kahvelerin kavrumlari cok farklı. Fındık ve kakao hak getire..ben de tam french press'lik yazacaktım. ekşilik alması da oldukça zor bi kahve sanki. yoğun gövdeli baskın fındık ve kakao tatları alıyordum ben. bitişte hafif meyvemsilik... french'in forumda pek paylaşılmamasına üzülüyorum, bence el boqueron'a da çok yakıştı mesela(erik burukluğu ve ananas tatlılığı arttı)
ben 22 klik 94 derece ile 2.30 da demlemistim. Soğudukça acilik azaldı eksiklik başladı. Bu arada melodrip ile nasıl demliyorsunuz denemek isterim.