• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Preciso Alüminyum Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Cihanyuce youtube kanalınız varmış. çok cahilim kusura bakmayın buralarda da yeniyim. gördüm orada bu makina üzerinde de anlatımınız olmuş. aslında bu çibek filtreyle kahve makinasında demleme diye bir video isteğinde bulunsak birde reçeteyle yandan desteklense... çok mu şey istemiş olurum :)

Daha önce yazmışıtım, filtre kahve makinesinde ucuz alternatif arayanlar için şöyle bir şey var: Beem diye Alman bir marka kendi ismiyle pour over tarzı demleme yapan bu makineyi yapmıştı. Belli ülkelere tasarımını ve makineyi direk satıyorlar. Alan marka da kendi bünyesinde çıkarıyor. Bizde de Fakir almış aroma master yazısını yapıştırmış. Bu tip pour over tarzı demleme yapan makineler arasında en uygunu şimdilik bu. Fiyatları 1300 tl bandındaydı. Isıyı falan gösteriyor. Altındaki duşlama başlığına bakma şansım oldu, dönerek yavaş duşlama yapıyor. Biraz yavaş olması problem tabi...

Hatta james hoffmann her zamanki gibi reis bu makinenin de kıyaslamasını yapmıştı. o da burada kıyaslamayı yaptığı melittaya hiç denk gelmedim.

fakir-aroma-master-kahve-makinesi-z.jpg

bu aleti ben 2 yıldır kullanıyorum amazondan almıştım Beem markası ile kalite olarak çok güven vermiyor gibi dursa da hiç bir sorunla karşılaşmadım daha, kullanışsız denmiş ama bence oldukça iş görür bi alet, sabah benim gibi yataktan kalktığı gibi işe yetişmeye çalışanlar için bence kullanışlı alet :) bir çok filtre kahve makinesinde 1-2 cup demlemeler çok sağlıklı olmuyor ama bunda öyle bir sorun yok manuel demlemeden çok farklı değil.
Demleme oranları su sıcaklığı istenildiği gibi ayarlanabiliyor dahili bir tartısı var tek müdahale edilemeyen nokta döküş stili o da bence aceleyle yapılmış bir çok v60dan daha sağlıklı bir sonuç veriyor blooming sonrası suyu dairesel bir şekilde içten dışa doğru kesilmeden döküyor ev için bence oldukça ideal tabi şuan fiyatı konusunda hiç bir fikrim yok

imgrc0065561069.jpg

ofisimde de şu minik arkadaşı kullanıyorum tek seferde 300ml kahve demleyebiliyor sadece moccamaster ve konchero'nun minyatürü diyebiliriz :) sadece aç/kapa düğmesi olan bir alet fikir olması için paylaşayım bunu da, ofiste herkes kahveyi bekletmeden içmekten yana olduğu için böyle bir tercih yapmıştık belki böyle bir ihtiyacı olanlar değerlendirmek isteyebilir 200tl gibi rakama almıştım bunu da amazondan

Uzun zamandır yoktu 2 tane daha stoklara girmiş, daha fazla gelecek denmiş. Bir tanesini ben aldım. Konchero'nun aynısı markası farklı sadece sanırım. 650tl'ya taksitle aldım amazon türkiye'den.

Edit: Amazon.com.tr satıyor ama amazon germany üzerinden geliyor. Üretici garantisi geçerli olmayabilir denmiş ayrıntılarda.

Son düzenleme:
Uzun zamandır yoktu 2 tane daha stoklara girmiş, daha fazla gelecek denmiş. Bir tanesini ben aldım. Konchero'nun aynısı markası farklı sadece sanırım. 650tl'ya taksitle aldım amazon türkiye'den.

Edit: Amazon.com.tr satıyor ama amazon germany üzerinden geliyor. Üretici garantisi geçerli olmayabilir denmiş ayrıntılarda.
Hayırlı olsun. Umarım uzun ömürlü olurlar servisle uğraşmayız. Ben nazar değmesin çok memnunum. Antin kuntin oyuncak gibi oynuyorum 😁

Hayırlı olsun. Umarım uzun ömürlü olurlar servisle uğraşmayız. Ben nazar değmesin çok memnunum. Antin kuntin oyuncak gibi oynuyorum 😁
Teşekkürler. Hario switch yerine bunu tercih ettim fiyat uygun olunca. Ona benzer deneyim elde edilebilir. Büyük kapasitesi yüzünden yazın da japon usülü soğuk demleme için kullanmayı düşünüyorum. 😀

Tekrar tükenmiş yazıyor. Fiyat bilgisi göremiyorum. Satış fiyatı neydi aldığınızda acaba?

Tekrar tükenmiş yazıyor. Fiyat bilgisi göremiyorum. Satış fiyatı neydi aldığınızda acaba?
2 tane vardı zaten, ama tekrar gelecek yazıyordu. Müşteri hizmetleriyle görüşün niye az stok açılıyor diye isterseniz. 650tl gümrük vergi + kargo dahil

Tekrar tükenmiş , arkadaşım bir makine arıyor bu fiyatlarda , tavsiye edilebilir diye düşündüm, ne dersiniz? Kullananlar memnun mu?

Deneme sonucu nedir acaba?
Denemede hiç sorun yok. Goose neck kettle ile kenarlara gezinti yapmanın tada etkisi olmadığını görmüş oldum. V60 reçetenin aynısını uygulayıp neredeyse aynı sürede tamamlayıp aynı tadı yakalıyorum. Hoş kendi haznesiylede kalitesi oldukça iyi. Ben Aletle hergün çok güzel denemeler yapıyorum. Mesela makineye koyduğum suyun ısısını arttırırsam suyu döküş hızının arttığını. Soğuk suyla yavaşladığını gördüm. Ve keyifle denemeye davam ediyorum.

Tekrar tükenmiş , arkadaşım bir makine arıyor bu fiyatlarda , tavsiye edilebilir diye düşündüm, ne dersiniz? Kullananlar memnun mu?
Hocam merhabalar, 2 tane stokta var şu anda.

Son grossag’ı alarak bu başlığı canladırayım istedim. Taklit ürünlerdeki hassasiyeti anlıyor ama inanın hiç umursamıyorum. Adam gibi fiyattan satsınlar o zaman orijinalleri. Bir nevi insanlık hizmeti bu ürünler. Para kolay kazanılmıyor.

Son grossag’ı alarak bu başlığı canladırayım istedim. Taklit ürünlerdeki hassasiyeti anlıyor ama inanın hiç umursamıyorum. Adam gibi fiyattan satsınlar o zaman orijinalleri. Bir nevi insanlık hizmeti bu ürünler. Para kolay kazanılmıyor.
sizden önceki üçüncü grossag'ı almış olsam gerek. Güzel bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Amazon 2.5 günde getirdi :)

Güzel günlerde kullanın arkadaşlar. Ara ara stokları güncelliyorlar, ilgileneler takip etsinler.

Grossag filtre kahve makinesini kullandım, su akışı çok net bir şekilde moccamaster’dan iyi, ayrıca çok kaliteli bir görüntüsü var. Demleme sırasında dripper kapağını kapatmamanızı öneririm. Ayrıca ön demleme özelliği de mevcut (30 dan fazla demleme yaptım, önce ıslatmaya yetecek kadar bir miktar su geliyor, bunun ön demleme olduğunu düşünüyorum, kitapçığında buna ilişkin bir açıklama göremedim)

Geri