• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Preciso Alüminyum Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Koncheronun gene moccamaster gibi termoslu modelleri var mı?

Konchero'da hangi marka filtre kağıdı kullanıyorsunuz?
Melitta, Moccamaster ve Tchibo filtrelerini denedim. Aralarında en iyisi Moccamaster ancak pahalı tabii. Tchibo iyi fiyat performans olarak. Akışı Moccamaster filtresine göre 10-15 sn yavaş ama gayet stabil.

Son zamanlarda dikkatimi daha fazla çeken aşırı buharlaşmaya bağlı su kayıpları bu makine özelinde doğal mı acaba? Hem hazneni aslında yarı açık olması hem de duşlama sistemi sebebiyle öylesir muhtemelen ama yine fazla gibime geliyor. Başka birisinin de dikkatini çekmiş midir acaba?

Bugün kireç temizliği yapayım dedim. Normalde demleme yaparken tabanında su azalınca kapatıyordum hemen düğmeden. Kireç temizliği yaparken bekledim biraz ama otomatik kapanmadı, su gelmeyip buhar gelmeye başlayınca kapattım düğmeden yine. Moccamaster da aynı mantıkla çalışıyor sanırım. Su bitince otomatik kapanıyor mu bu alet belli süre sonra, siz nasıl kullanıyorsunuz?

Geri