• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Konchero Preciso Alüminyum Filtre Kahve Makinesi

M

mimds

Guest
Bu Moccamaster görünümlü cihazı kullanan var mıdır? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200212-132729_Chrome.jpg
    Screenshot_20200212-132729_Chrome.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 255
  • Like
Tepkiler: mmm

Bigvocate

İyi Bilinen Üye
bu firmanın ısı ayarlı kettle'ı da bonavita firmasının kettle'ı ile aynı görünüme sahip. tahminim odur ki bazı ürünleri ithal ederek kendi firma adlarıyla satıyorlar. belki bu alet de bir moccamaster'dır :)
ha şuraya @kahvetrip 'i de çağıralım bizi aydınlatsın :)

AltayOzger

İyi Bilinen Üye
İsim
Altay
Daha fazla  
İsim
Altay
Değirmen
Timemore Chestnut G1 ve Timemore Chestnut C1
Ekipmanlar
V60-V60 İmmersion-Aeropress-Kalita-Cafflano Kompresso-Beko 2170 Espresso Makinası
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Denizli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkezefendi
Bu Moccamaster görünümlü cihazı kullanan var mıdır? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
1-2 Kişi incelemişti bu cihazda bir takım ciddi problemlerin oldugunun söylendigini hatırlıyorum

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Malzeme kalitesi fiyat performans açısından iyi bir cihaz değil. Orjinal moccamaster yada enplus ta satılan sage SDC450 nin almanızı tavsiye ederim

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
Konchero iyi güzel ve makul. ancak şu kopyalama huylarına aşırı gıcığım. kettle ı da bonavitanın aynısı. bire bir kopyalamışlar neredeyse.
ayıptır günahtır.
bu arada türk markası olsa da ürünlerini çin de yaptırıyor.

kahvetrip

İyi Bilinen Üye
bu firmanın ısı ayarlı kettle'ı da bonavita firmasının kettle'ı ile aynı görünüme sahip. tahminim odur ki bazı ürünleri ithal ederek kendi firma adlarıyla satıyorlar. belki bu alet de bir moccamaster'dır :)
ha şuraya @kahvetrip 'i de çağıralım bizi aydınlatsın :)
hahah yok bunun moccamaster olmadığı belli :)
Benim bizzat bir deneyimim olmadı koncheronun bu makinesiyle.

M

mimds

Guest
Değerlendirmeler için herkese teşekkür ederim :) evet çakma bir Moccamster olduğu ortada, ancak aynı markanın çakma bonavita kettle'ı çokça kullanılıyor ve ikisinin de fiyatları orijinallerine göre çok uygun, bu açıdan kahve makinesinin fiyat/performans ilişkisi açısından nasıl olduğunu merak etmiştim... aslında genel anlamda çakma ürünlerden haz etmem, fiyatı ne olursa olsun, marka değerine, ardındaki geçmişe, arge'lerine, dizayna, kısacası emeğe saygı anlamında imkanım yetiyorsa her ürünün orijinalini edinmekten yanayım ama bu nitelikli kahve işi de al al bitmiyor kardeşim :))

rating

İyi Bilinen Üye
İsim
Coşkun
Daha fazla  
İsim
Coşkun
Değirmen
Fellow ODE, Comandante c40.
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG, Timemore Fish Pour-Over Elektrikli Isı Ayarlı Kettle, Hario V60, Hario V60 Immersion Dripper, Origami M ve Air S, Cafec Flower, Aeropreess, Toker bakır cezve.
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul Anadolu
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tuzla
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Pendik
Bende bu makineyi merak ediyorum. Moccamaster alacak bütçem yok, yoksa direkt alırdım. Hakikaten hiç kullanan olmadı mı bu ürünü, hiç yorum yapılmamış. Bu paraları tek noktadan damlatan bir makineye vermek pek akıllıca gelmiyor bana.

Enzo

İyi Bilinen Üye
İsim
İl
Daha fazla  
İsim
İl
Espresso Makinesi
Lelit
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
, kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Benim bir kez deneyimleme şansım oldu bir cafede hem v60 hemde bunda aynı kahveyi yapmıştı arkadaş bunda yapılan kahve kalita ayarında bir kahve olmuştu ben beğenmiştim. Kesinlikle basit filtre kahve makineleri gibi bir kahve yapmıyor. Kalita gibi daha gövdeli bir kahve oluyor. Keşke tasarım olarak biraz daha iyileştirme yapılsa almak isterdim. Ayrıca 11 delik ile duşlama sistemi ile çalışıyor

Aventus

İyi Bilinen Üye
İsim
Emre
dışı mocca ici bonavita.Konçero bonavitaya uretim yapan firma ile çalişiyormuş sanırım.Bu yuzden malzemeleri daha cok bonavitaya yakinmiş mocca ya sadece gorunusu benziyor.800 gibi pandemi oncesi fiyat bandina cekilse riske girip almayi dusunebilirdim

rating

İyi Bilinen Üye
İsim
Coşkun
Daha fazla  
İsim
Coşkun
Değirmen
Fellow ODE, Comandante c40.
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG, Timemore Fish Pour-Over Elektrikli Isı Ayarlı Kettle, Hario V60, Hario V60 Immersion Dripper, Origami M ve Air S, Cafec Flower, Aeropreess, Toker bakır cezve.
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul Anadolu
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tuzla
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Pendik
Benim bir kez deneyimleme şansım oldu bir cafede hem v60 hemde bunda aynı kahveyi yapmıştı arkadaş bunda yapılan kahve kalita ayarında bir kahve olmuştu ben beğenmiştim. Kesinlikle basit filtre kahve makineleri gibi bir kahve yapmıyor. Kalita gibi daha gövdeli bir kahve oluyor. Keşke tasarım olarak biraz daha iyileştirme yapılsa almak isterdim. Ayrıca 11 delik ile duşlama sistemi ile çalışıyor
Kalita deneyimleme şansım olmadı ama sonuç itibariyle tek noktadan demleme yapan makinelerden önde olduğu anlaşılıyor.

İsim
Burak

Forumda aratınca çıkmamıştı. 'Preciso' yazanları buraya yönlendirsin. Gerçi yorum yok gibi ama.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim

Forumda aratınca çıkmamıştı. 'Preciso' yazanları buraya yönlendirsin. Gerçi yorum yok gibi ama.

Teşekkürler başlığı belirttiğiniz gibi değiştirdim :)

muec

İyi Bilinen Üye
İsim
muec
Daha fazla  
İsim
muec
Ben de aynı makinayı Amazon Almanya üzerinden aldım, farklı bir firmanın ismi yazıyor üzerinde. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.

Kemtuz

İyi Bilinen Üye
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Değirmen
Jx pro , severin elektrikli kahve öğütücü
Ekipmanlar
Nespresso, v60, french press, clever, aeropress
Ben de aynı makinayı Amazon Almanya üzerinden aldım, farklı bir firmanın ismi yazıyor üzerinde. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.
Link verebilir misiniz?