Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kampanya paylaşımı firmanın kendi isteğine kalıyor. Önceki yorumlarda WhatsAppta paylaşılan link veya kodun grup dışında duyrulmamasını, indirimi sadece gruba uyguladıklarından söz etmiş. Ama asıl sebebi kavurucunum isteği bu yönde. Tahminimce diğer kavurucuların/grup dışı kişilerin bizim için sattığı fiyatı bilmemesi için kavurucu böyle bir yolu başvurmuştu.
Paket gramaj konusunda da firmanın alt yapısına göre yol izleniyor. Çünkü hepsinin kendine göre alt yapısı/teknik ekipman ve işleyişi farklı durumda.
2*150de olabilirdi veya seçmeli şekilde de ama kungpowda deneme seti olarak düşünülebilir.
Her ay biz üyeler oluşturulan ankete oy verirken ardındaki emeğide düşünmeliyiz ve eleştrilerimizi ona göre yapmalıyız. Sonuçta ardında gönüllü arkadaşların ayırdığı vakit ve büyük bir emek var.
Kavurucu içinde zaten fiyat, paket boyutu, gramaj vs tüm konular 1 yıl boyunca konuşuldu, gerekli mantıklı açıklaması biz üyelere yapıldı.
Fiyat konusunda da araba fiyatları gibi ister istemez zamanla alışıyoruz. Hyundai İ10 150k₺, Renault Megane 286k₺ fiyatlarla satılmakta. İstemesek de bu fiyatlara artık alışmak zorundayız. Memura %7.5 zam gelirken araç muayene ücretine %9.3 zam geliyor. Siyasete bağlanmayacağım tabiki bu ülkede hepimiz yaşıyoruz ve iyi olmasını isteriz hepimiz. Durum bu şekildeyken butik kahvecinin fiyatlarının daha aşağıda olması beklenemez diye düşünüyorum. Zaten kendi geçen sene oylamada seçildiğinde kapasite olarak kaldıramayacağını belirtmişti ve alım yapılmamıştı diye hatırlıyorum. 300gr tek çekirdek paketine 96₺ civarında vermektense 4*150gr denemek daha mantıklı geliyor.
Geçenlerde hiç bilinmedik bir kavurucu arkadaştan 4*200gr kahveyi 150₺'ye aldım ve sonuç olarak blend yapıp arkadaşıma verdim

O durumu düşününce kungpow için 4*150gr 174₺ aradaki farka değer diye düşünüyorum. Daha önce iki kere deneyimledim ve memnun kaldığım bir kavurucu.