• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

PAHALI olduğunu düşündüğüm için katılmamayı uygun buluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Tabi ki bize özel yapılan kg limitli kampanyayı, herkese özel paylaşmaları çok sevimli olmamış. Ama burda bir çok firma ‘bu kampanya sadece size özel, lütfen whatsapp üzerinden, gizlilik içinde kodları paylaşalım’ dediğinde de, bir dolu laf edilmişti. Bu işin pek ortası olmuyor demek ki.

Aslında denemek istediğim firmalardan ama Ana Sora & Shanga ikilisi var cuzcachapa var 150 gram adado var, var oğlu var pas geçmek zorundayım 😅 Kenyaları beğenilirse ayrı olarak almayı düşünürüm ay sonu, alım yapan arkadaşların yorumlarını bekliyor olacağım bu yüzden.

Ayrıca yine tartışmalar almış başını yürümüş ama fiyat konusunda da çok da kızamam çünkü daha ufak çaplı butik bir işletme konumundalar, halihazırda stok eritme problemleri de yok kendilerinden bir kronotrop indirimi beklemek anlamsız. Toplu alım ekibine emekleri için teşekkürler tavsiyem yorumlara çok takılıp moral bozmamanız yönünde 😬

Kungpow'dan daha önce iki kahve almıştım pek de burnu havada bir firma değil ne sorsanız ilgilenip cevap veriyorlar. Instagram'da paylaşmaları bence fena değil, foruma üye bile kazandırır aslına bakarsanız. Ama tek paket seçeneğine bir şey diyemiyorum gönül isterdi ki daha fazla seçenek olsun. Fiyat da yüksek fakat Kungpow'un kendi fiyatlarını göz önüne alınca uygun sayılır. Ama gene de genel piyasanın üzerinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Emeği geçen herkese teşekkürler (y)

Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kampanya paylaşımı firmanın kendi isteğine kalıyor. Önceki yorumlarda WhatsAppta paylaşılan link veya kodun grup dışında duyrulmamasını, indirimi sadece gruba uyguladıklarından söz etmiş. Ama asıl sebebi kavurucunum isteği bu yönde. Tahminimce diğer kavurucuların/grup dışı kişilerin bizim için sattığı fiyatı bilmemesi için kavurucu böyle bir yolu başvurmuştu.

Paket gramaj konusunda da firmanın alt yapısına göre yol izleniyor. Çünkü hepsinin kendine göre alt yapısı/teknik ekipman ve işleyişi farklı durumda.

2*150de olabilirdi veya seçmeli şekilde de ama kungpowda deneme seti olarak düşünülebilir.
Her ay biz üyeler oluşturulan ankete oy verirken ardındaki emeğide düşünmeliyiz ve eleştrilerimizi ona göre yapmalıyız. Sonuçta ardında gönüllü arkadaşların ayırdığı vakit ve büyük bir emek var.
Kavurucu içinde zaten fiyat, paket boyutu, gramaj vs tüm konular 1 yıl boyunca konuşuldu, gerekli mantıklı açıklaması biz üyelere yapıldı.

Fiyat konusunda da araba fiyatları gibi ister istemez zamanla alışıyoruz. Hyundai İ10 150k₺, Renault Megane 286k₺ fiyatlarla satılmakta. İstemesek de bu fiyatlara artık alışmak zorundayız. Memura %7.5 zam gelirken araç muayene ücretine %9.3 zam geliyor. Siyasete bağlanmayacağım tabiki bu ülkede hepimiz yaşıyoruz ve iyi olmasını isteriz hepimiz. Durum bu şekildeyken butik kahvecinin fiyatlarının daha aşağıda olması beklenemez diye düşünüyorum. Zaten kendi geçen sene oylamada seçildiğinde kapasite olarak kaldıramayacağını belirtmişti ve alım yapılmamıştı diye hatırlıyorum. 300gr tek çekirdek paketine 96₺ civarında vermektense 4*150gr denemek daha mantıklı geliyor.

Geçenlerde hiç bilinmedik bir kavurucu arkadaştan 4*200gr kahveyi 150₺'ye aldım ve sonuç olarak blend yapıp arkadaşıma verdim 😁 O durumu düşününce kungpow için 4*150gr 174₺ aradaki farka değer diye düşünüyorum. Daha önce iki kere deneyimledim ve memnun kaldığım bir kavurucu.

Firmaya konuyla ilgili mail attım. Umarım sitede yazılımsal bir hata vardır. Umarım instagram hesabından kuzenleri paylaşımı yapmışlardır. Bakalım cevap gelince editlerim.
Twitch ban açtırma mazereti:)

Tuğkan abi valla ben yazmadım bilgisayarı kuzenime vermiştim o yazmış lütfen banımı açar mısın abim

Kungpow'un niyetini bilemem,belki de art niyet olmadan yaptılar. Ama storyde yukarıda kahve kulübü "özel" indirimi yazıp da linkin herkese yayınlanması garip olmuş. Şahsen ben çok rahatsız olmadım ama hoş değil. Sonuçta alim sınırlı. KK üyeleri yararlanamadan biterse üzücü olur. Kulübümüzün tanıtılmasına yararı olmuştur belki ama yine de şık bir hareket olmamış.

Alım ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Yaptıkları iş sabır ve fedakarlık istiyor. Peygamber sabrı var,hayran kalıyorum:) Alıma katılsam da,katılmasam da alım ekibinin çabası gerçekten etkiliyor beni. Böyle fedakarlıkların,dostlukların olduğu,arada ufak pürüzler çıksa da çok sevdiğim bu kulübün bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum.

Hepinize sevgiler,sağlıkla,kahveyle kalın :)

Bu paketeki kahveler ile delonghi eci 341 espresso makinesiyle espresso yapabilir miyim, ben V60 olarak anladım kahveleri.

Yardımcı olabilir misiniz

Bu paketeki kahveler ile delonghi eci 341 espresso makinesiyle espresso yapabilir miyim, ben V60 olarak anladım kahveleri.

Yardımcı olabilir misiniz
Kungpow filtre profilde kavuruyor kahveleri. Kendileriyle ittbata geçip hangisi espressoya uygun diye sormanız daha faydalı olur.

Arkadaşlar kahve, özellikle de nitelikli kahve bir lüks. Bunu unutmayalım. Erişilebilir olsun ben de isterim ancak piyasa, arz/talep gibi çok temel sebeplerden ötürü bazı kahveler daha pahalıdır. Bunun üzerine neden bu kadar itiraz var anlamıyorum.

Sınırlı stok olmasaydı da Kahve Kulübü'nün reklamını yapsalardı bence her şey iyiydi. Sınırlı stok olunca biraz endişe yaratmış ama bence bir sorun yok. Zaten olsa kaç yazar, kavurucunun inisiyatifi. Hoşuna gitmeyen almaz, oy vermez.

Ekibimize emekleri ve sabırları için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Bundle siparişimi verdim.Bu kavurucudan ilk deneyimim olacak ,heyecanlıyım. Umarım pişman etmez. Emeği geçen herkese teşekkürler. :cool:

Stok ne durumda bir bilgi var mı acaba? Kalırsa pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum.

Tadım notaları bir yerde yazıyor mu ben mi göremedim ?

Geri