• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Kahveleri merak etmiyor değilim ama elimde yeterince kahve bulunduğundan ve kahve tüketimimi sınırlamaya çalıştığımdan toplu alıma katılmayabilirim bu ay. Ancak toplu alım için emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu ay onlar için gerçekten öncesiyle sonrasıyla zorlu oldu. Kungpow Coffee'ye de oluşturdukları seçki ve takipçilerine Kahve Kulübü'nü tanıttıkları için teşekkür ederim (Toplu alımların bir de bu yönü var: Biz bir kavurucuyla tanışırken, kavurucunun kitlesi de Kulüple tanışmış oluyor).

Kahve Kulübü üyelerine özel yazarak paylaşmışlar kahve kulübü hesabını da ekleyerek. Kötü bir niyetle yaptıklarını düşünmüyorum kesinlikle.
Ben yanlış görmüyor isem Kungpow'un sitesine girdiğiniz zaman herkes tarafından erişilebilir bir durumda bu paket. Üzerine instagramdan duyuru da yapınca pek kulübe özel bir yanı kalmamış oluyor.

kötü niyetle yapılan bir şey yok arkadaşlar. 200 kg lık bundle sınırlamalarının sebebi butik bir kavurucu olduğundan dolayıdır art niyetli herhangi bir durum yok ortada. Konunun yanlış şekilde algılanıp da yanlış yerlere gitmesi bizi üzer.

Yıl oldu 2021 hala gelen yorumlara bak. İndirim miktarını kavurucu belirliyor, instagram'da kahve kulübü bundle'ını paylaşmak da kavurucunun insiyatifinde. Eleştiriler bunlara yöneltiliyor. Alım ekibinin alakası yok. İki durumda da kavurucu eleştiriliyor. Sonra oradan birkaç eleman gelip sanki eleştiriler alım ekibine yöneltiliyormuş gibi çarpıtmalı yorumlar yapıyor. Ya art niyetlisiniz ya da sizde bir sorun var.

kötü niyetle yapılan bir şey yok arkadaşlar. 200 kg lık bundle sınırlamalarının sebebi butik bir kavurucu olduğundan dolayıdır art niyetli herhangi bir durum yok ortada. Konunun yanlış şekilde algılanıp da yanlış yerlere gitmesi bizi üzer.
Hocam pek niyetlik bir durum değil sanki. 200 kg sınırı gayet normal kendileri açısından ama bu kadar az miktarla sınırlı bir kampanyayı tutup forum dışında duyurmaları "Lütfen bir daha bize oy vermeyin." diye bağırmak gibi bir şey.

Hocam pek niyetlik bir durum değil sanki. 200 kg sınırı gayet normal kendileri açısından ama bu kadar az miktarla sınırlı bir kampanyayı tutup forum dışında duyurmaları "Lütfen bir daha bize oy vermeyin." diye bağırmak gibi bir şey.

iyi niyetli olmadıkları yönünde düşünceniz var ise saygı duyarız ben olmadığını dile getiriyorum. Ama bu tarz konuşmaları alım konusunun altında konuşulması da bana yanlış geliyor. 200 kg lık bir sınır var almak isteyen arkadaşlarım alımlarını gerçekleştirdiler almak istemeyen arkadaşlarım ise sebeplerini güzelce belirtip almayacaklarını dile getirdiler. konunun bunlar haricine kaymasının kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum

Alım ekibi cidden çok sabırlı. Yahu arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz? Kulüp üyeleri için ücretli üyelik var da ben mi bilmiyorum? Her ay belli miktar üstünde indirim alınacağına dair sözleşme mi var? Bu kulüp bedava arkadaşlar! alımı ayarlayan arkadaşlar da bedavaya bizim için çalışıyor. Adamlar daha ne yapsın ki biz mutlu olalım. İndirim azmış, alım pahalıymış, seçki azmış. Alma arkadaşım bende almıyorum çünkü Etiyopya sevmiyorum pahalıysa sende alma. Yorumunu da yap ama kimseyi zan altında bırakır gibi yapma mesela, mesela üzme o arkadaşları. Almamak ve fikir belirtmek hepimizin hakkı ama kimseyi irdelemeden, yaralamadan.
Aylık alım için bir önerim vardı yineliyorum, alımları oylamaya kapatın arkadaşlar siz gidin konuşun kiminle anlașırsanız biz ordan istersek alalim istemezsek almayalım. Konuları da yoruma kapatın herkes bi dursun rahat etsin.

buna kesinlikle katiliyorum. Sinirli bir miktar olmasa isterse televizyonlara reklam versin ama bir gozlemlenir, bundle bir sure satista kalir, baktin satis olmuyor o zaman her yere koyabilirsin ama boyle hos olmamis

ayrica ek olarak katkisi olan herkese cok tesekkur ederim. Sozum tamamiyla meclisten disari

ben de kahve fiyatlarının genel olarak pahalı olmasını eleştireyim diyorum sonra vazgeçiyorum. bu konuda çok araştırmacı arkadaşın da söylediği gibi üreticilerin zorlukları, iklim döngüleri, nakliye vs vs bir ton etkeni düşününce onlara hak veriyorum. evet güzel kahveyi ucuza tüketmek hepimizin hakkı ama malum etkenler de ortada. ben de yeterince kahve aldım türlü kavuruculardan ama kungpow u da denemek istiyordum. sağolsun bu gün @cihanyum ile ortak almaya karar verdik. hem ekonomik olacak hem de denemiş olacaz. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

5-7 gün genelde.

Türkiye'nin en iyi kahve kavuran birkaç firmasından biriyle ilgili düşünceleriniz neden olumsuz oldu anlayamadım açıkçası? 3 gün önce kahve kavurmaya başlayıp çöp gibi kavrulmuş çekirdeğe yılbaşında %40 indirim diyen (çekirdekteki kar marjını da anlayabilirsiniz buradan) firmalardansa, düşük indirim yapıp işini hakkıyla yapan firmaları tercih ederim.

Ben de piyasada 15 seneye yakındır mühendislik yapıyorum, iş sorduklarında %30 indirim yap deseler yapmam. O anki işin yapılmasının yanında yılların birikimi, emeği var. Üç günlük mühendise yaptırabiliyorlarsa yaptırsınlar o işi.

Probador, Kungpow gibi firmaların yaklaşımını bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
kesinlikle (y)

ben siparişimi verdim, evde amerika kahvesi ağırlıklı stok varken afrika iyi gelecek.

indirim oranını yorumlamak herkesin kendi tasarrufudur, bir şey diyemem ama kavuran kişinin (Warrick Masfen) 2019 ve 2020 Türkiye Kahve Kavurma Şampiyonu olduğunu unutmayın. ben kavurma şampiyonu olsam, şampiyon olana kadar harcadığım emeği, know-how'ı fiyatlara eklerdim açıkçası.

diğer konu ise kungpow butik bir işletme. 15 milyona satılan, Türkiye'nin bilmem kaç ilinde şubesi olan kronotrop gibi düşünmeyin. 200 kilo kahveyi maliyetine ya da zararına satmaları çok zor diye tahmin ediyorum.

ayrıca çok yüksek indirim oranı görünce bu işletme aylık alım dışında neden bu kadar yüksek fiyatlı satıyormuş demiyor musunuz? şahsen ben sorguluyorum ve aylık alım dışında almaya gönlüm razı olmuyor aynı ürünü çok daha ucuza aldığım için. (aylık alıma güle oynaya katılıyorum orası ayrı :D )
katılıyorum (y)

Arkadaşlar bu tarz düşüncelerinizi varsa şikayetlerinizi direkt kungpow a mail atabilir, instagramdan yazabilir, bize özel mesaj yoluyla yazabilir hiç mi yetmedi alıma katılmayabilirsiniz. şuan ki yorumlarınızın hiçbir şeye fayda sağlamıyor.
Evet dediğiniz gibi aslında biz burda şikayetlerimizi yazarak kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz, kavurucu firmanın hiçte umrunda değil 😄 ama zaten forumun amacı bu değil midir? Görüşlerin paylaşılması...

Alım ekibine saygım sonsuz, gerçekten ne kadar firmanın tutumu hoşuma gitmemiş olsa da bizim ekibe saygılarımı sunuyorum.
Fakat firmanın bundle’nı herkese açması, üstüne instagramda paylaşması ( hele ki 200 kg gibi bir sınır olmasına rağmen ) günde belki 20 kere bu konuyu güncelleyip takip eden, bu forumda vakit harcayan arkadaşlara haksızlık değil mi?
Adı üstünde indirim “ kahvekulübüne özel “ fakat herkes faydalanabiliyor. Firma ayıp etmiş bence.
Burda alım ekibi o kadar uğraşsın, bir sürü insan ankete katılsın, tartışmalar dönsün, forum kullanıcıları sırf toplu alım sebebiyle kahve siparişi vermesin, ama dışarıdan birisi gelsin indirimli fiyattan faydalansın.
Son kahveyi sipariş verecekken forum üyesi olmayan birinin aldığını ve sizin faydalanamadığınızı düşünün?

ben de kahve fiyatlarının genel olarak pahalı olmasını eleştireyim diyorum sonra vazgeçiyorum. bu konuda çok araştırmacı arkadaşın da söylediği gibi üreticilerin zorlukları, iklim döngüleri, nakliye vs vs bir ton etkeni düşününce onlara hak veriyorum. evet güzel kahveyi ucuza tüketmek hepimizin hakkı ama malum etkenler de ortada. ben de yeterince kahve aldım türlü kavuruculardan ama kungpow u da denemek istiyordum. sağolsun bu gün @cihanyum ile ortak almaya karar verdik. hem ekonomik olacak hem de denemiş olacaz. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Hocam fiyatlar konusunda söylediklerinizde haklılık payı olsa da katılmıyorum. Ülkemizdeki çoğu ürün gibi “ alıştırma politikası “ izleniyor. 250 gramlık kahveler 70-80 tlden satılmaya devam edildikçe sanki bizler; gerçek fiyatının bu olduğunu düşüneceğiz ve alışacağız. Yarın 100 tl olunca yine alışacağız.
Aslında tüm ülkece problemimiz bu değil mi? Alışmak...

Evet dediğiniz gibi aslında biz burda şikayetlerimizi yazarak kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz, kavurucu firmanın hiçte umrunda değil 😄 ama zaten forumun amacı bu değil midir? Görüşlerin paylaşılması...

Alım ekibine saygım sonsuz, gerçekten ne kadar firmanın tutumu hoşuma gitmemiş olsa da bizim ekibe saygılarımı sunuyorum.
Fakat firmanın bundle’nı herkese açması, üstüne instagramda paylaşması ( hele ki 200 kg gibi bir sınır olmasına rağmen ) günde belki 20 kere bu konuyu güncelleyip takip eden, bu forumda vakit harcayan arkadaşlara haksızlık değil mi?
Adı üstünde indirim “ kahvekulübüne özel “ fakat herkes faydalanabiliyor. Firma ayıp etmiş bence.
Burda alım ekibi o kadar uğraşsın, bir sürü insan ankete katılsın, tartışmalar dönsün, forum kullanıcıları sırf toplu alım sebebiyle kahve siparişi vermesin, ama dışarıdan birisi gelsin indirimli fiyattan faydalansın.
Son kahveyi sipariş verecekken forum üyesi olmayan birinin aldığını ve sizin faydalanamadığınızı düşünün?
Öncelikle emek verip zaman harcayan arkadaşlara ayıp etmiş bu firma. Almayı düşünüyordum vaz geçtim.Kahve kulübü üzerinden prim yapmak istemiş kendince uyanıklar.Kullanılmak benim dünya görüşümde yok net sildim bu firmayı...Kredi kartımın hesabının kesilmesini bekliyordum ki satın almış olsaydım da iptal ederdim...

Yöneticilerin bir kabahati veya Kungpow'un niyetinin kötü veya iyi sorgusunun bir anlamı yok.Sonuç; Kungpow'un ticari tanıtım başarısı. Daha önce iki kez ankette seçilmiş ama açık açık "talebi karşılayamacağını söylemiş " ama yine de "gelecekteki anketlere dahil olmak" istemiş ve ankette yer almış. Talebi karşılayamıyorsan neden katılmak istersin? Tabi ki reklamı devam edecekti, etti de. Kaldı ki halen karşılayamıyorsun 200 Kg ve zorunlu seçki şeklinde alıma zorluyorsun. Bu sebeple de alım yapılan firma olmasa da forumda muhabbeti geçmiş, her daim adından söz ettirmiş. ve beklentiyi karşılamayacağını bundan önceki 2 ankette de açık açık belirten bir firmayı ben olsam artık 3. kez ankete zaten koymazdım. . Kampanyayı foruma özel yapmak zorunda değil. Ama en azından ankete vs gerek kalmadan kampanyayı yapsalardı, forumdan veya instagramdan dileyen herkes alımı yapardı. Elimde fazlaca Afrika kahvesi olduğu için ve Kungpow 1 adet en fazla adet 2 kahvesini yalnızca merak ediyorum. Merak ettiğim 2 kahveyi denemek için de , denemek istemediğim diğer 2 kahveyi zorunlu olarak almak istemiyorum. Daha sonra bireysel merak ettiğim kahveleri alabilirim.

Son düzenleme:
Öncelikle emek verip zaman harcayan arkadaşlara ayıp etmiş bu firma. Almayı düşünüyordum vaz geçtim.Kahve kulübü üzerinden prim yapmak istemiş kendince uyanıklar.Kullanılmak benim dünya görüşümde yok net sildim bu firmayı...Kredi kartımın hesabının kesilmesini bekliyordum ki satın almış olsaydım da iptal ederdim...
Firmaya konuyla ilgili mail attım. Umarım sitede yazılımsal bir hata vardır. Umarım instagram hesabından kuzenleri paylaşımı yapmışlardır. Bakalım cevap gelince editlerim.

Öncelikle emeği geçen tüm arkadaşlara ve kavrucuya teşekkür ederim. Bugüne dek alımlarla ilgili teşekkürlerimi sunmak dışında bir yorum yapmadım. Fiyatlarla ilgili uzmanlığım ve elimde yeterli veri olmadığı için bilmeden herhangi bir yorum yapmak doğru olmaz fakat sınırlı bir alımda linkin herkese açık olmasını doğru bulmuyorum. Geçmişte buradaki linkler grup dışına çıkınca haklı olarak çok eleştiri oldu wp grupları kuruldu gerek kavrucular özel linkler üretti gerekse de bizde linkleri paylaşmadık. Kavrucuya da bu görüşümü ilettim. Art niyet olduğunu düşünmüyorum.

Geri