• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

İkinci gelmesine rağmen alım yaptığımız firma hemen tekrar ankete girsin demedim ki. O da, birinci seçilip de anlaşma sağlanamayan firma da 12 ay beklesin. İkinci şansı 12 ay sonra tanımış olacağız yani. Anlaşamama nedeni operasyonel ise bunu çözmek için 12 ay makul bir süre. O sürede bize çekirdek temin edebilecek bi' dolu kavurucu var ülkede... Söz meclisten dışarı, genel konuşuyorum.
Bunu yazıyorum hocam yarın ki açıklamada bu konuyu da dile getiricez

Bu bir ihale olmadığı için öncesinde firmadan teklif almak, her ay müsait misiniz diye sorup cevap almak gibi süreçlere ne gerek var anlamadım. ilgili kural, alım hep aynı kavurucudan yapılmasın çeşit olsun diye koyulmuş bir kural, dolayısıyla kavurucunun seçildikten sonra elinde o anda yeterli kahve yok diye liste dışı kalması yalnızca gereksiz bir cezalandırma gibi duruyor ki bunun kuralın amacının tamamen dışında olduğunu düşünüyorum. Burada ne kimseyi alımla ödüllendiriyor, ne de listeden çıkarma ile cezalandırıyoruz.

Çeşitliliği arttırmak, yeni şeyler denemek için konulan bir kuralı farklı amaçlar için kullanmak bana hiç makul görünmüyor. Şu anki haliyle kurallarda bir sorun bence yok.

Espresso yoksa ben alıma katılmıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bu bir ihale olmadığı için öncesinde firmadan teklif almak, her ay müsait misiniz diye sorup cevap almak gibi süreçlere ne gerek var anlamadım. ilgili kural, alım hep aynı kavurucudan yapılmasın çeşit olsun diye koyulmuş bir kural, dolayısıyla kavurucunun seçildikten sonra elinde o anda yeterli kahve yok diye liste dışı kalması yalnızca gereksiz bir cezalandırma gibi duruyor ki bunun kuralın amacının tamamen dışında olduğunu düşünüyorum. Burada ne kimseyi alımla ödüllendiriyor, ne de listeden çıkarma ile cezalandırıyoruz.

Çeşitliliği arttırmak, yeni şeyler denemek için konulan bir kuralı farklı amaçlar için kullanmak bana hiç makul görünmüyor. Şu anki haliyle kurallarda bir sorun bence yok.

Size katılıyorum ihale gibi olmalı. Teknik şartname olarak da ; kahverin +90 cupping puanı, gram başına fiyat, deneme paketi, brüt/net paketleme, kargo firması, en az 100 soruya cevap verme, kavurucunun belli bir sca sertifikası, en az normal satış fiyatının yüzde 20 indirim, elden alma, 3 ay sonra gönderim gibi şartlar olmalı.. Bunları karşılayaman firmayı da 3 sene alıma dahil etmeyelim..

Bu başlıkta her alım öncesi firmalardan teklif almayı öneren giri hangisi? 😀 Yanlış anlamamı var yoksa Straw Man Fallacy örneği mi bilemedim.

Son durum nedir acaba anlasilabildimi kungpow ile konuyla ilgili bir gelisme varmi.

Dört gözle sonuçları bekliyoruz sayın forum yöneticileri ☺️

Merhabalar

Alım linki pazartesi günü açılması planlanıyor. Kungpow 200 Kg lık bir stokla katılabilecek bundan dolayı da maalesef sınırlı bir alım olma ihtimali var bu ihtimal üzerine sadece 150 gr lık tadım paketleri oluşturduk. Alımla alakalı gelişmeleri geç açıklamamızın sebebine gelecek olursak da fiyat konusunda istediğimiz oranları yakalayamadık bu sebeple görüşmeler biraz uzadı. Fakat fiyat konusunda ne kadar istediğimiz oranı yakalamasak da çoğunluğun verdiği karara saygı duyarak alımı gerçekleştiriyoruz.

İndirim oranı %17 oluyor. fiyatlara kargo dahil olacak. Link'i Pazartesi itibari ile paylaşacağız. alımla alakalı soruları özel mesaj üzerinden seve seve cevaplarız.

Kungpow ile alakalı olarak da sorularınızı internet siteleri üzerindeki chat bölümünden ya da instagram sayfalarına özel mesaj göndererek iletebilirsiniz. O şekilde çok rahatlıkla sorularla ilgilenebileceklerini söylediler.

2021'in ilk alımının sorunsuz bir şekilde tamamlanması temennisiyle...

Sağlıklı yıllar...

Son düzenleme:
Merhabalar

Alım linki pazartesi günü açılması planlanıyor. Kungpow 200 Kg lık bir stokla katılabilecek bundan dolayı da maalesef sınırlı bir alım olma ihtimali var bu ihtimal üzerine sadece 150 gr lık tadım paketleri oluşturduk. Alımla alakalı gelişmeleri geç açıklamamızın sebebine gelecek olursak da fiyat konusunda istediğimiz oranları yakalayamadık bu sebeple görüşmeler biraz uzadı. Fakat fiyat konusunda ne kadar istediğimiz oranı yakalamasak da çoğunluğun verdiği karara saygı duyarak alımı gerçekleştiriyoruz.

İndirim oranı %17 oluyor. fiyatlara kargo dahil olacak. Link'i Pazartesi itibari ile paylaşacağız. alımla alakalı soruları özel mesaj üzerinden seve seve cevaplarız.

Kungpow ile alakalı olarak da sorularınızı internet siteleri üzerindeki chat bölümünden ya da instagram sayfalarına özel mesaj göndererek iletebilirsiniz. O şekilde çok rahatlıkla sorularla ilgilenebileceklerini söylediler.

Sağlıklı yıllar...
Emeklerinize sağlık şimdiden 👍

Merhabalar

Sağlıklı yıllar...

Çabalarınız için teşekkürler.

Fiyat konusunda bence açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz. Kungpow da bir Kronotrop ya da Petra değil, küçük bir firma. Belirli bir seviyenin altına inemiyor olabilirler. Son 2 yılın Türkiye kavurma şampiyonundan kahve içeceğiz, böyle düşünmek lazım.

Nihayetinde aşağıdaki gibi bir duruma geldiğimiz bir ülkeyiz:

EqqGMwqWMAcJEqt.jpg

Çabalarınız için teşekkürler.

Fiyat konusunda bence açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz. Kungpow da bir Kronotrop ya da Petra değil, küçük bir firma. Belirli bir seviyenin altına inemiyor olabilirler. Son 2 yılın Türkiye kavurma şampiyonundan kahve içeceğiz, böyle düşünmek lazım.

Nihayetinde aşağıdaki gibi bir duruma geldiğimiz bir ülkeyiz:

Ekli dosyayı görüntüle 7669
Bu cok pahalı naylon poşettekiler 40 tl.Ayrıca bunda 5 gr falan yetiyor bir bardağa.Konudan bağımsız ama belirtmek istedim.( evet bende var çok yogun dönemlerde uyanmak için içiyorum umrumda değil ) .

Merhabalar

Sağlıklı yıllar...
Elinize, emeğinize sağlık. Toplu alımın mantığı farklı kavurucular denemek. Ankette bu kahveci çıkmasa uzun süre denemeyi düşünmezdim. Benim için önemli olan çok indirimli almak değil değişik kahveler denemek. O nedenle toplu alımlar işime yarıyor.
Teşekkürler 🎈

Elinize, emeğinize sağlık. Toplu alımın mantığı farklı kavurucular denemek. Ankette bu kahveci çıkmasa uzun süre denemeyi düşünmezdim. Benim için önemli olan çok indirimli almak değil değişik kahveler denemek. O nedenle toplu alımlar işime yarıyor.
Teşekkürler 🎈

Çok teşekkür ederiz Masal hanım biz de aynı şekilde düşünüyoruz. Önemli olan forumdaki arkadaşlarımızla farklı çekirdekler deneyebilmek

Sarf ettiğiniz çaba ve harcadığınız emekler ve zaman...Çok teşekkürler..

Hayırlı olsun, sevindirici bir gelişme bu. :coffee: 2020 son çeyrekte üye olan ben de sessiz sedasız Kungpow'a oy vermiştim. Sevindim içten içe. 🙃
Çaba sarfedip, gayret gösterip bize bu imkanı sağlayanların eline, emeğine sağlık. 🙇‍♂️

Geri