• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba @hakanie ,
REM PROJECT X3 – COLOMBIA MAMUTIDAE COLLECTIVE NATURAL GEISHA ile

Colombia Mammutidae Collective #1 Geisha arasında ne fark var acaba ?
REM Project post fermantasyon yanılıyorsam düzeltin. Aynı çekirdeğin farklı işlenmiş versiyonları gibi düşünebilirsiniz.

Alım bittiğin’de kaç kiloya ulaşılmış olacak merak ediyorum :)

Merhaba, Rem Project X3 geisha'nın fermente edilmiş versiyonu. Farklı kahve gibi bakabilirsiniz. Çünkü X3 artık kahve harici bir deneysel ürün.

Fermante edince ne oluyor diye sormayacağım :) Deneyince tekrar sorarım. Teşekkürler.

Kusura bakmayın ben yok dedim ama sorunuzu yanlış anladım sanırım. Siz bu iki ürün arasındaki farkı mı sordunuz yoksa birinde natural,birinde #1 yazmasının nedenini mi?
İki ürün arasındaki farkı sormuştum.

6x100'lük seti almayı denedim ama "Üzgünüz bu kupon seçilen ürünler için geçerli değildir." dedi. İndirim kuponu sınırlı sayıda mıydı yahu :(

Ben de 1 nolu paket siparişi ve Colombia gesha + Panama sipariş ettim emeği geçen herkese teşekkür ederim ayrıca yüreği gibi kahvelerinden de şüphem olmayan @hakanie beye de çok teşekkür ederim 😊

Aynı: Paket 1 ve Geisha ^^
Ayın 23'ü gelse de içsek ya

Selamlar @hakanie bey. 10054 no lu siparişi verdim. size yakın adresteyim. Dükkandan alabilirim. Emeği olan herkese teşekkürler

Arkadaşlar bir şey soracağım atladım galiba. 200 kişi ne oluyor? Geçen ayki alımlarda biraz fazla almışım, bu alımda son gün sipariş vermeyi düşünüyordum. Eğer bir avantaj varsa ben de erken davranayım:)
Bu vesileyle son alım gününü de sorayım orayı tam anlamadım.

Arkadaşlar bir şey soracağım atladım galiba. 200 kişi ne oluyor? Geçen ayki alımlarda biraz fazla almışım, bu alımda son gün sipariş vermeyi düşünüyordum. Eğer bir avantaj varsa ben de erken davranayım:)
Bu vesileyle son alım gününü de sorayım orayı tam anlamadım.

Daha önceki alımlarda olmayan, bu alıma has bir durum var:

Hakan Bey ilk 200 siparişin her birine, kahve kulübü için hazırlanan Rem Project Koke Natural'den 18 gramlık hediye gönderecek.

Bu sayının üstündeki siparişleri de boş geçmiyor tabi, onlara da Rem Project gönderecek ama Koke Natural değil. Zira Koke stoklarını tükettiler.

Şu anda sipariş sayısı ise 200'ün üzerinde bildiğim kadarıyla

Durum kısaca budur.

Geri