• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kampanya pazar günü bitiyor. @aztec

Daha önceki alımlarda olmayan, bu alıma has bir durum var:

Hakan Bey ilk 200 siparişin her birine, kahve kulübü için hazırlanan Rem Project Koke Natural'den 18 gramlık hediye gönderecek.

Bu sayının üstündeki siparişleri de boş geçmiyor tabi, onlara da Rem Project gönderecek ama Koke Natural değil. Zira Koke stoklarını tükettiler.

Şu anda sipariş sayısı ise 200'ün üzerinde bildiğim kadarıyla

Durum kısaca budur.
Teşekkürler bilgi için, sanırım kaçırmışım bu bilgiyi. Yoksa mutlaka elimi çabuk tutardım. Sitede baktım fakat bulamadım sanırım özel bir kahve. Sağlık olsun.
@NoDRaC Hocam kampanyanın pazar günü biteceğini söylediğine göre pazar veriyim bu durumda siparişimi.
Tekrar teşekkürler.

Teşekkürler bilgi için, sanırım kaçırmışım bu bilgiyi. Yoksa mutlaka elimi çabuk tutardım. Sitede baktım fakat bulamadım sanırım özel bir kahve. Sağlık olsun.

Rem Project Koke sadece Kahve Kulübü için kavruluyor. O yüzden sitelerinde yoktur.

Proje olmayan Koke Natural ise sitelerinde vardı, fakat toplu alımın ilk dakikalarında tükendi. Zaten firmanın elinde çok az kalmıştı

Overdose'un Colombia Gesha'sı için 100gr. = 50₺
Coffeerem'in Colombia Gesha'sı için 60gr. = 40₺
İkisinin arasında herhangi bir farklılık var mı?

Overdose'un Colombia Gesha'sı için 100gr. = 50₺
Coffeerem'in Colombia Gesha'sı için 60gr. = 40₺
İkisinin arasında herhangi bir farklılık var mı?
Selamlar, kahvelere farklı firmalarda aynı kahveler olarak bakmak pek doğru değil. Her kavurucunun farklı bir yorumu ve elde ettiği sonuca göre bir bedel biçmesi son derece normal.

Bu özel çekirdeği Türkiye'de ilk defa 3 Aralık'ta Delfiano'dan temin edip kavurduk. Ocak sonuna kadar da satışı yoğun bir ilgi gördü. Sonrasında ise stok kapatıp yazın tekrar satışı olacağını paylaştık. Arada ilk Rem project denememizi de Şubat ayında bu kahve ile gerçekleştirdik. Kahvenin potansiyeli çok yuksek. Bunu doğru yorumlayıp ona göre kavurmak gerekiyor. Rem Project'ler münasebeti ile de nerdeyse kahvenin tüm potansiyelini biliyor gibiyiz. Diğer Kavurmacı arkadaşlar Nisan gibi temin etmiş bu çekirdeği. Aramızda kavurma farkı var tabii ki. İki firmadan da alıp deneyebilirsiniz 😊 farklı kavurma yorumlarını deneyimlemiş olursunuz.

Son düzenleme:
Selamlar, kahvelere farklı firmalarda aynı kahveler olarak bakmak pek doğru değil. Her kavurucunun farklı bir yorumu ve elde ettiği sonuca göre bir bedel biçmesi son derece normal.

Bu özel çekirdeği Türkiye'de ilk defa 3 Aralık'ta Delfiano'dan temin edip kavurduk. Sonrasında ise stok kapatıp yazın tekrar satışı olacağını paylaştık. Arada ilk Rem project denememizi de Şubat ayında bu kahve ile gerçekleştirdik. Kahvenin potansiyeli çok yuksek. Bunu doğru yorumlayıp ona göre kavurmak gerekiyor. Rem Project'ler münasebeti ile de nerdeyse kahvenin tüm potansiyelini biliyor gibiyiz. Diğer Kavurmacı arkadaşlar Nisan gibi temin etmiş bu çekirdeği. Aramızda kavurma farkı var tabii ki. İki firmadan da alıp deneyebilirsiniz 😊 farklı kavurma yorumları deneyimlemiş olursunuz.
Aydınlattığınız için teşekkür ederim, cahilliğime verin :D
Yeni bir içici olduğum için daha denediğim üçüncü kavurucu olacaksınız 🎉
Her ne olursa olsun sonunda Gesha içeceğim için heyecanlıyım. Umarım bir ara Koke da edinebilirim ^^

Aydınlattığınız için teşekkür ederim, cahilliğime verin :D
Yeni bir içici olduğum için daha denediğim üçüncü kavurucu olacaksınız 🎉
Her ne olursa olsun sonunda Gesha içeceğim için heyecanlıyım. Umarım bir ara Koke da edinebilirim ^^
Koke, son partiyi geçen hafta kavurmuştuk. İstanbul dönüşü Eylül alımı başladığı için de herkes son kalan Koke'lerden almaya çalıştı 😊 biz de stoktan emin olmadığımız için stok kapattık. Ancak biraz daha stok varmış. Yarın mevcut stok kadar satışa çıkaracağız. Buradan da duyuru yaparız.

Son düzenleme:
Koke, son partiyi geçen hafta kavurmuştuk. İstanbul dönüşü Eylül alımı başladığı için de herkes son kalan Koke'lerden almaya çalıştı 😊 biz de stoktan emin olmadığımız için stok kapattık. Ancak biraz daha stok varmış. Yarın mevcut stok kadar satışa çıkaracağız. Burdan da duyuru yaparız.

Toplu alımın başladığı gün Koke kalmadığı için farklı kahveler alanlar üzülecek 😕

La isla bu akşam ön satışa açılacaktı galiba ertelendi mi?
Kavurmalar yeni bitti arkadaşlar toplamda ara vermeden 15 saatte 392 kg kahve kavurduk. Bir çorba içip eve geçelim 😊 siteye eklemeye çalışacağım. Yetişmez ise sabah siteye eklenecek. Ayrıca yeni kavrumlardan Rwanda Musasa Nkara ve Colombia La Isla Red Honey'den demleme yaptık ikisi de müthiş kahveler. Son dönemde elimize ulaşan kahveler zaten güzeldi. Bunlarla çıta bayağı yükseldi. Hatta La Isla bizim Geisha kadar tatlı bizi bayağı şaşırttı.

Kavurmalar yeni bitti arkadaşlar toplamda ara vermeden 15 saatte 392 kg kahve kavurduk. Bir çorba içip eve geçelim 😊 siteye eklemeye çalışacağım. Yetişmez ise sabah siteye eklenecek. Ayrıca yeni kavrumlardan Rwanda Musasa Nkara ve Colombia La Isla Red Honey'den demleme yaptık ikisi de müthiş kahveler. Son dönemde elimize ulaşan kahveler zaten güzeldi. Bunlarla çıta bayağı yükseldi. Hatta La Isla bizim Geisha kadar tatlı bizi bayağı şaşırttı.
Emeğinize sağlık 🎉

La Isla Red Honey detaylı bilgileriyle sitede güncellenmiştir.

Arkadaşlar paket seçenekleri uygun gelmeyenlere iki tavsiyem var. Colombia La Isla Red Honey ve Rwanda Musasa Nkara'yı mutlaka deneyin derim.
Önce kampanyadan Paket 1 aldım.
Sonra dayanamadım Congo Societe Manieta sipariş ettim.
Sonra Colombia La Isla Red Honey ve Geisha aldım.
Aklım şimdi Rwanda'da..:D
Aylık bütçe sınırımı aştım ama kafam çok karıştı bu mesajınızla.

Ben de paket 1i aldım ama aklım ruanda'da kaldı indirim kodunun yüzdesi biraz daha fazla olsaydı bi ruanda daha eklerdim ama neyse artık evde azar azar 3 çeşit ruanda var idare ederiz :)

Ben de paket 1i aldım ama aklım ruanda'da kaldı indirim kodunun yüzdesi biraz daha fazla olsaydı bi ruanda daha eklerdim ama neyse artık evde azar azar 3 çeşit ruanda var idare ederiz :)
Rwanda Musasa Nkara stoğumuz bayağı var daha sonra da alabilirsiniz. Sadece tadım yapıp deneyenlerle eşit durumda olmanız için tavsiye ediyorum. 😊

Geri