• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah bereket versin :) Bu ayın alımındaki hücumu görünce istemsiz şekilde aklıma bi replik geldi( affedin, sizi tenzih ederim, teşbihte hata olmasın,çok özür dilerim ) burada link verip linç yemeyim ama şöyle bir ipucu versem bilenler gülümser sanırım: Sivas'lı bir abinin videosu var hani dayak yiyor da bi tepki veriyor :)

3x200 paket + övgülere dayanamayarak Guatemala San Pedro ve D.Kongo Societe Maitea söyledim, sabırsızlıkla bekliyorum :) Başta Hakan bey ve İrem hanım olmak üzere emeği geçen herkese kocaman bir teşekkür👏

REM Project için bir türlü fırsatım olmamıştı. Çok teşekkürler @hakanie ! 1 numaralı paketten verdim ben de siparişimi.

Paket 2- 6x200 Filtre
Paket 5- 3x200 espresso
Siparişi geçtim, bi kısmı buzluğa gider heralde :)
@hakanie Hakan bey teşekkürler güzel paketler için.
Hiç buzluğa gitmesine gerek yok. Bizim kahveleri ve bizim segment kahveleri 3-4 aya kadar keyifle içebilirsiniz. Süre geçtikçe daha da güzelleşiyor.

4 nolu paketle katıldım bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

Paket 1 ve 2 % 27 indirimde, diger paketler % 18 indirim yapılmış. Aslında paket 4 icerik olarak cok cekici fakat paket 1 ve 2 nin indirim orani cazip, kararsiz kaldım 🤔

1600149346213.png

Ekli dosyalar

• 1600149309042.png
    1600149309042.png
    120.1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Evet ben de 3x200 lük paket yanına 2 x 200 kendim seçerek güzel bir alım yaptım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Paket 1 ve 2 % 27 indirimde, diger paketler % 18 indirim yapılmış. Aslında paket 4 icerik olarak cok cekici fakat paket 1 ve 2 nin indirim orani cazip, kararsiz kaldım 🤔

Ekli dosyayı görüntüle 4483
Rıza bey selamlar, sitede 90 gramlık paketleri hesaplamışsınız. Bu paketler 100 gram, 35 tl olarak hesapladığınız paketleri 39 tl olarak düşünebilirsiniz. Tüm paketlere %25 +yuvarlama yapıldı.

Ben de Paket2 ve Geisha ile katıldım. Emeği geçenlerin eline sağlık.

6x200'e ek 2 tane 200 gramlık paketin de siparişini az önce verdim.
Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. :)
Sevgili @hakanie beye de göndereceğini söylediği güzel hediyesi için de ayrıca şükranlarımı sunarım. :)

Rıza bey selamlar, sitede 90 gramlık paketleri hesaplamışsınız. Bu paketler 100 gram, 35 tl olarak hesapladığınız paketleri 39 tl olarak düşünebilirsiniz. Tüm paketlere %25 +yuvarlama yapıldı.

Eylül ayı içinde mağazaya gelip elden alınca da bu indirimlerden faydalanabiliyoruz dimi?

Selamlar. Ben de paket 2 alarak alıma katıldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

Merhaba @hakanie ,
REM PROJECT X3 – COLOMBIA MAMUTIDAE COLLECTIVE NATURAL GEISHA ile

Colombia Mammutidae Collective #1 Geisha arasında ne fark var acaba ?

Geri