• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x200 ile alıma katıldım. Koke'ye de yetişebilseydim daha güzel olacaktı ama kısmet değilmiş. Coffeerem'i ilk defa deneyeceğim merakla bekliyorum.

@hakanie Sitenizden gördüğüm kadarıyla filtre ve espresso için farklı kavrum seçenekleri yok. Paket 5 için espressoya özel bir kavrum mu yapılacak, yoksa filtre için de alabilir miyiz?

Selam arkadaşlar, umarım herkes için güzel bir deneyim olur. Ufak bilgiler de ekleyeyim.

Paketler haricinde siteden istediğiniz başka bir kahve olursa onlar için de "kahvekulubu" kuponu ile %15 indirim tanımladım. Bu kod bu hafta için geçerlidir.

Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi alıma katılan herkese 18 gram Rem Project hediye olarak gönderilecektir.

Gönderimler 19.09.2020 itibari ile başlayacaktır. Tahminen 23.09.2020'ye kadar tüm kargolar çıkmış olur.

Herhangi bir sorunuz olursa burdan iletebilirsiniz.
Emeğinize sağlık ben de paket 4 den sipariş verdim. Kahvelerin paketleri şu meşhur şişelerde mi olacak merak ettim :)

Aylık alım için siteye girip aylık alım harici alım yapıp çıktım. Neden böyle yaptım bilmiyorum ama 500gr Guatemala San Pedro, 200gr Sumatra Orang Utan, 200gr da Uganda Sipi Falls aldım. @hakanie abi bana da Rem Project yollar mı bilmiyorum 😊
@ytghan bu Guatemala yı da senin yüzünden aldım 500gr 😂

1200gr kahve 1 aylık kahvem olduğundan alırken çok tereddüt ettim ama denemediğim de kalmasın diye 2.paketi aldım. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Hakan beyin şimdiden ellerine sağlık :)

ruanda, uganda, congo olarak tercihte bulundum. emeği geçenlere teşekkürler, saygılar.

Aylık alım için siteye girip aylık alım harici alım yapıp çıktım. Neden böyle yaptım bilmiyorum ama 500gr Guatemala San Pedro, 200gr Sumatra Orang Utan, 200gr da Uganda Sipi Falls aldım. @hakanie abi bana da Rem Project yollar mı bilmiyorum 😊
@ytghan bu Guatemala yı da senin yüzünden aldım 500gr 😂
Evet Rem PROJECT göndeririz. Sizin paket de güzel 😊

Maalesef, toplu alımda şişeler yok. Kargo süreci onların çok meşakkatli. Sarıp sarmalıyoruz, en az 3-4 dk sürüyor bir paket.
Toplu alım dışı alınan kahvelerde paketleme nasıl olacak?

edit: toplu alım dışı ve normalde şişe ile gönderdiğiniz ürünler için

Sipariş vermek istedim ancak ne mümkün.
Umarım verebilirim. 🙂🙏

Ben Hakan abinin kahveye olan bakış açısına ve tutkusuna hayranım açıkçası.Kalıplaşmış şeylerin dışına çıkması ve farklı şeyler denemesi çok özel gerçekten.Eli de çok bonkör.O kadar yogun olmasına ragmen bir saat kahveyi nasıl demlemem gerektigini anlattı.Kahvelere de gelecek olursam Koke gerçekten bir Etiyopya nasıl olur onu fazlasıyla hissettirdi.Colombia geshası çok narin ve özel bir kahve.Diger kahvelerinden de denediklerim oldu fakat sudan kaynaklı mıydı bilmiyorum çok düz geldi açıkçası.Cascara denemeyenler için tavsiye ederim bu arada.Kahveyle kalın:)

Ben de 3 tane 90 gr bir de geisha sipariş verdim. Rem project hediyesi var mı bilmiyorum ama umarım oluyordur 🤩 Kahveleri birlikte denemek ve @hakanie ‘den direkt olarak tavsiye alabilmek oldukça güzel olacak:coffee:

• Like
Tepkiler: mmm
Paket 2 umarım eşle dostla içtiğimiz güzel kahvelerden olur. Şimdi her gün kargo yolu beklerim ben. o_O
Emeği geçen herkese teşekkürler .
🌹

• Like
Tepkiler: mmm
Paket5 tercih ettiğim.Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri