• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir paket 4 de ben sipariş verdim, merakla bekliyorum :) teşekkürler @hakanie

PAKET 1 - 3X200 GRAM FİLTRE KAHVE SETİ sipariş işlemi tamamlandı, emeği geçenlere teşekkürler.

Mammutidae de az öne ben bitirdim 😅

Paket1 yanında 2 adet de Geisha siparişi verdim. koke için geç kalmışım maalesef :(
tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

kolay gelsin @hakanie Bey :) güzel bir tanışma olacak diye umuyorum ...

abi valla sitede kahve kalmadı hangisine baksam bitti diyor uganda ile guatemala ikisi arasında kaldım hangisini tavsiye edersin valla senide yoruyoru ama k.bkma :) @hakanie

Kahveler guzel görunuyor.Aralara kaçan brezilyalar yok.Guatemala sen pedra kesinlikle tavsiye ederim.Ben ekledim kendime 200 gr
zehirli oku attın valla tam karar kıldım ödemeye geçiyordum aklımda tam o kahve vardı :)

Geri