İkisi de güzel ama bence Congo Societe Maitea müthiş bir kahve.Hakan Bey Colombia La Galinetta mı Congo Societe mi sizce @hakanie
İkisi de güzel ama bence Congo Societe Maitea müthiş bir kahve.Hakan Bey Colombia La Galinetta mı Congo Societe mi sizce @hakanie
Merhaba Emre bey, şu an İstanbul'dan çıktık feribottan indim İzmir'e gidiyoruz. Eşime ilettim iptal ediyor.@hakanie 9863 iptal eder misiniz 1.30 saattie cebelleşmemin sonunda yanlıs vermiş siparisi bastan vereyim
acelesi yoktu o zaman o halde uğraşmayın.Ben yenisini vereyim.Digeri iptal edilirMerhaba Emre bey, şu an İstanbul'dan çıktık feribottan indim İzmir'e gidiyoruz. Eşime ilettim iptal ediyor.
Benzincideyimacelesi yoktu o zaman o halde uğraşmayın.Ben yenisini vereyim.Digeri iptal edilir
+1Açıkcası fiyatlar Pahalı geldiği için bu ay pas geçiyorum![]()
zehirli oku attın valla tam karar kıldım ödemeye geçiyordum aklımda tam o kahve vardıKahveler guzel görunuyor.Aralara kaçan brezilyalar yok.Guatemala sen pedra kesinlikle tavsiye ederim.Ben ekledim kendime 200 gr
Yeni parti kavurmustum dinlendi stok ekledik geisha ya!Mammutidae de az öne ben bitirdim![]()
Uganda ve San Pedro ikisi de güzelabi valla sitede kahve kalmadı hangisine baksam bitti diyor uganda ile guatemala ikisi arasında kaldım hangisini tavsiye edersin valla senide yoruyoru ama k.bkma@hakanie