M
mmm
Guest
Koke Natural’den de 500 gr sipariş geçtim.
İnşallah ilk 200 arasındayımdır
Emeği geçenlere teşekkürler
İnşallah ilk 200 arasındayımdır
Emeği geçenlere teşekkürler
rekor mu bu?
Evet yeni kahveler, bu alımla ilk defa satışa çıkıyor. Şu an alacağınız kahvelerin hepsi çok güzel onu başta söyleyeyim.@hakanie Colombia La Isla – Red Honey; Uganda ve Rwanda gibi yeni gelen kahvelerden biri mi? Paket 2'nin yanına Geshia'yı da aldım. "kahvekulubu" kuponu onda da geçerli. Hem paketler hem kupon için çok teşekkürler
Aceleden hangi paketi aldığımı hatırlamıyorum
4x100 ikinci paketti sanırım
Colombia Mammutidae Collective Natural Geisha ve Ethiopia Koke Natural alabilirsin.Alıma paketlerle katılmayacağım,Hakan Abi kahveler içinden en beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz hangisi?
teşekkürler! paketi almayanlar projectden yararlanamıyor değil miColombia Mammutidae Collective Natural Geisha ve Ethiopia Koke Natural alabilirsin.
Selam arkadaşlar, umarım herkes için güzel bir deneyim olur. Ufak bilgiler de ekleyeyim.
Paketler haricinde siteden istediğiniz başka bir kahve olursa onlar için de "kahvekulubu" kuponu ile %15 indirim tanımladım. Bu kod bu hafta için geçerlidir.
Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi alıma katılan herkese 18 gram Rem Project hediye olarak gönderilecektir.
Gönderimler 19.09.2020 itibari ile başlayacaktır. Tahminen 23.09.2020'ye kadar tüm kargolar çıkmış olur.
Herhangi bir sorunuz olursa burdan iletebilirsiniz.
Sitede 200 kişi civarında ziyaretçi var ve hepsi aktif geziniyor. Anlık olarak yavaslama olabilir. 20-30 dk içinde cikanlarla rahatlama olacaktırUzun süredir daha yavaş bir websitesine girmemiştim ):
Paket 2 almaya çalışıyorum, umarım sabrım kırılmadan halledicem.
Not kısmına yazarsanız sevinirim.@hakanie Hakan bey şimdi sipariş verip geç kargolama şansınız var mı? Evde bayağı bir kahve stoğum var ay sonuna kadar yetecek kadar