• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

@hakanie Colombia La Isla – Red Honey; Uganda ve Rwanda gibi yeni gelen kahvelerden biri mi? Paket 2'nin yanına Geshia'yı da aldım. "kahvekulubu" kuponu onda da geçerli. Hem paketler hem kupon için çok teşekkürler 🥳
Evet yeni kahveler, bu alımla ilk defa satışa çıkıyor. Şu an alacağınız kahvelerin hepsi çok güzel onu başta söyleyeyim.😊

Alamıyorum, elim ayağım titriyor şu an 🤣

4x100 gr olarak tercih ettim alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Alımı gerçekleştirdim. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım :)

Uzun süredir daha yavaş bir websitesine girmemiştim ):
Paket 2 almaya çalışıyorum, umarım sabrım kırılmadan halledicem.

Site error veriyor 🤣E8F2C3DC-D7FF-4984-A0F7-3C364BB19EE8.png

6x200. Congo is god :)

Selam arkadaşlar, umarım herkes için güzel bir deneyim olur. Ufak bilgiler de ekleyeyim.

Paketler haricinde siteden istediğiniz başka bir kahve olursa onlar için de "kahvekulubu" kuponu ile %15 indirim tanımladım. Bu kod bu hafta için geçerlidir.

Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi alıma katılan herkese 18 gram Rem Project hediye olarak gönderilecektir.

Gönderimler 19.09.2020 itibari ile başlayacaktır. Tahminen 23.09.2020'ye kadar tüm kargolar çıkmış olur.

Herhangi bir sorunuz olursa burdan iletebilirsiniz.

@hakanie Hakan bey şimdi sipariş verip geç kargolama şansınız var mı? Evde bayağı bir kahve stoğum var ay sonuna kadar yetecek kadar

Geri