• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sitede 200 kişi civarında ziyaretçi var ve hepsi aktif geziniyor. Anlık olarak yavaslama olabilir. 20-30 dk içinde cikanlarla rahatlama olacaktır
Arkadaşlar lütfen Coffeerem sitesinde gereksiz kalabalık yapmayalım. İşini bitiren çıksın lütfen. :)

3x200gr + Etiyopya Koke ile alımı yaptım :)

6x100, Koke ve ev ahalisine 500 gr filtre ile katıldım. Baya zorlu oldu ödeme sayfasına kadar gitmek✌🤓

@hakanie Çok teşekkür ederim. Kahvelerinizi ilk defa içeceğim. Rem Project gönderileceklere bir haber gelecek mi yoksa sürpriz mi???
Şimdi 15% i değerlendirmeye sıra geldi 😈
Ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkürler.

İlk fiyatlar pahalı gelmişi ancak merakımdan dolayı paket 1 ile ben dr katıldım.

Paket 2- 6x200 Filtre
Paket 5- 3x200 espresso
Siparişi geçtim, bi kısmı buzluğa gider heralde :)
@hakanie Hakan bey teşekkürler güzel paketler için.

Paket 2 ok.
Ek olarak rem project almak için tekrar sepete ekleyip kupon uygulamaya çalıştığımda seçilen ürünler için geçerli değildir uyarısı çıkıyor :/

4*100 aldım ek olarak koke aldım. Dehşet ve ibretle bekliyorum Teşekkürler:)

Paket 2 ok.
Ek olarak rem project almak için tekrar sepete ekleyip kupon uygulamaya çalıştığımda seçilen ürünler için geçerli değildir uyarısı çıkıyor :/

15% i orda kullanmayı düşünmüştüm ben de 😬

Yaprak hocanın dersi mi 😄
Tayfun Sansa'ydı hocanın adı. Dersten sonra anladım ki salt Jazz bana çok hitap etmiyor belirli isimler dışında :D
Esas güzel ders müzik tarihiydi Lütfü hocanın, krall

Acayip kararsız kaldım bir saattir paketlerle bakışıyorum. endonezya yerine bi ruanda olsaydı herhalde çoktan siparişi vermiştim 1. paketi ama şimdi...

Açıkcası fiyatlar Pahalı geldiği için bu ay pas geçiyorum :)

Geri