• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha Probadorlar bitmedi. 4x100 almak için girdim ama Kongo Societe Maitea'yı merak ettiğimden 6x100'ü aldım. Eminim çok iyi olacak, Koke Natural'e yaklaşsa yeter.

Tayfun Sansa'ydı hocanın adı. Dersten sonra anladım ki salt Jazz bana çok hitap etmiyor belirli isimler dışında :D
Esas güzel ders müzik tarihiydi Lütfü hocanın, krall
Swingten Kenny G’ye, Geisha’dan granüle geçiş gibi 😄
Ders seçme şenliklerini özleyenlere güzel bir nostalji oldu bu ay alım 😄

Çok kararsız kaldım 6x200 siparişi verdim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Endonezya Sumatra Orang Utan G1 özel bir proje kahvesi ve herkesin denemesini istiyorum. Sumatra kahvelerine bakış açınızı değiştirecek.

@hakanie Hakan bey sitenizde göremediğim için sormak istedim. Rem Projectlerin tadım notları var mıdır?

Koke-Panama-Mamutive gibi iyi kahvelerin oldugu bir paket beklerdim açıkcası nitelikli kahve severiz sonuçta hepimiz :) @hakanie

Sipariş verdim emeği geçenlere ve Hakan beye teşekkür ederim şimdiden

hakan abi Endonezya Sumatra Orang Utan G1 mi guatemala mı hangisi tatlı ve ekşi bi yardımcı olabilirmisiniz bakışıyoruz sitede kahvelerle çok kararsız kaldım :D @hakanie

4x100'le alıma katıldım ben de. teşekkürler.

tekli alınanlar da mı aynı sürede teslim edilir? @hakanie

Koke'ye yetişemediğime üzüldüm ya. Başka bahara artık deyip Paket 4'ün yanına bir Panama ekleyip ilk defa hem toplu alıma katıldım hem de ilk defa Coffeerem'den kahve deneyimi yaşayacağım. @hakanie ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler 😊

Geri