Swingten Kenny G’ye, Geisha’dan granüle geçiş gibiTayfun Sansa'ydı hocanın adı. Dersten sonra anladım ki salt Jazz bana çok hitap etmiyor belirli isimler dışında
Esas güzel ders müzik tarihiydi Lütfü hocanın, krall
Arkadaşlar yavaş biraz sunucu kaldırmıyor![]()
Endonezya Sumatra Orang Utan G1 özel bir proje kahvesi ve herkesin denemesini istiyorum. Sumatra kahvelerine bakış açınızı değiştirecek.
Red Ceremony deneyebilirsiniz.Hakan bey merhaba ofiste filtre kahvesinde tüketmek için hangi ceronomy önerirsiniz ..
Arkadaşlar kahve gibi kahve içmek istiyor aromadan anlamazlar...
Rem Project'ler kör tadım@hakanie Hakan bey sitenizde göremediğim için sormak istedim. Rem Projectlerin tadım notları var mıdır?
Paketlerin hepsi çok güzel, üst seviye ve yeni kahveler. Saydığınız iki kahve zaten sınırlı stok toplu alım çıkarmaz. Hatta Koke bitmiş olmalı şu an. Ayrıca Rem PROJECT hediye varKoke-Panama-Mamutive gibi iyi kahvelerin oldugu bir paket beklerdim açıkcası nitelikli kahve severiz sonuçta hepimiz@hakanie
kesinlikle bir koke beklerdim veeee tek paket alayım derken koke bitmişKoke-Panama-Mamutive gibi iyi kahvelerin oldugu bir paket beklerdim açıkcası nitelikli kahve severiz sonuçta hepimiz@hakanie
Arkadaşlar Koke'nin son partisini geçen hafta kavurdum. Ve güzel bir veda paylaşımı da yaptık. Toplu alıma yetişmeyeceğini de söylemiştimkesinlikle bir koke beklerdim
Guatemala San Pedro daha tatlı daha az ekşi, Sumatra meyve tatlarına sahip çok dengeli bir kahve çok eksi değil.hakan abi Endonezya Sumatra Orang Utan G1 mi guatemala mı hangisi tatlı ve ekşi bi yardımcı olabilirmisiniz bakışıyoruz sitede kahvelerle çok kararsız kaldım@hakanie
Herhalde erken çıkar kahveye göre değişir. Yeni kavrulacak partilerde ise cuma günü çıkar.tekli alınanlar da mı aynı sürede teslim edilir? @hakanie
teşekkürler abi yine bir kararsız kaldım ama olsun bakalımGuatemala San Pedro daha tatlı daha az ekşi, Sumatra meyve tatlarına sahip çok dengeli bir kahve çok eksi değil.