• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinize sağlık :). Teşekkürler.

Hakan bey, koke yi hatırlatayım dedim. Benim gibi çok arkadaş bilgisayar ya da telefonlarının başında kaldı bence:) Gün de bitmek üzere:)

Selamlar, evet herkesi uzun bir bekleyişe soktum kusura bakmayın. Bugün dükkanda ufak bir tadilatımız vardı. Sonra büyük bir tadilata dönüştü biz de stokları kontrol edip dönemedik. Kavurmalar da yeni bitti ve en son Koke stoğuna baktığımda 1450 gram civarı bir miktar kaldığını gördüm.

Şöyle bir önerim var dilerseniz 60 gram gibi bir miktar belirleyelim ve son denemek isteyenlerin de sayısı fazla olabilsin?

Selamlar, evet herkesi uzun bir bekleyişe soktum kusura bakmayın. Bugün dükkanda ufak bir tadilatımız vardı. Sonra büyük bir tadilata dönüştü biz de stokları kontrol edip dönemedik. Kavurmalar da yeni bitti ve en son Koke stoğuna baktığımda 1450 gram civarı bir miktar kaldığını gördüm.

Şöyle bir önerim var dilerseniz 60 gram gibi bir miktar belirleyelim ve son denemek isteyenlerin de sayısı fazla olabilsin?
Bence herkesin kabul edebileceği güzel bir teklif. Ben varım:)

Ah o tadilatlar 😂 Kolay gelsin
Gayet uygun bir teklif bence

Hevesli olan kişiler 60gr’lık paketten 5 tane sipariş vereceğinden anlamlı olmayabilir.😆

Baakalım şanslı 24 kişi kim olacak? Umarım yetişebilirim 😊

Şu an Koke stoğu açabilirim. Daha önce paket siparişi olanlar varsa sipariş numarasını belirtirse sevinirim. Hepsini bir gönderelim.

Şu an Koke Natural stoğu açılmıştır. Stoklar 24 adetle sınırlıdır :)

Herkese bol şans 🙋‍♂️
Hakan Bey teşekkür ederiz, simdi siparisim onaylandı (10116), aylık alıma da katılmıştım, zor olmayacaksa paketleri birleştirebilir misiniz? Yoksa problem degil, sevgiler 🙂

Şu an Koke stoğu açabilirim. Daha önce paket siparişi olanlar varsa sipariş numarasını belirtirse sevinirim. Hepsini bir gönderelim.
Valla sayfayı yenileyince denk geldi bu mesajınızı görmedim. Sipariş numaraları 9886 ve 10113. Şahane bir doğum günü hediyesi oldu benim için de 😊 Çok teşekkürler tüm uğraşlarınız için

Geri