• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paketler kilo hesabı yapınca pahalıya geliyor. Hesaplı bir seçenek olmamış sanki.

Coffeerem'in normal fiyatlarına göre takrini %25 indirimli.
Ben 1,2kg'lik paketi aldım, daha fazlasını almamak için kendimi tutuyorum (:

@hakanie benim sipariş adresinde ufak bi yanlışlık olmuş sanırsam 9934 numaralı sipariş . keçiören/ankara olacak .

Hakan bey emeğinize sağlık. Degassing süreleri ve molent g50 klik önerilerinizi bekliyor olacağız :) sevgiler..
Degassing beklemenize gerek yok. Hemen tüketmeye başlayabilirsiniz. Dileyen öğütüp 10 dk bekledikten sonra demlemeye başlayabilir. Bu hafta üretim bayağı yoğundu haftaya molent ile deneme yapıp bilgi vereceğim.

Hakan bey benim #9979 ve #9978 nolu siparişlerimi birlikte gönderebilirsiniz. Bir de size zahmet olacak ama 10183 nolu siparişte yanlışlıkla 2 tane Red Ceremony söyledim, birini iptal edebilir misiniz?

Ne darladık adamı yaa siparişim iptal, adresim yanlış, tarif lazım, kod lazım...
Bitmedi derdimiz adam kahve kavurup foruma cevap vermekten kahve icememistir
Sıkıntı yok 😂 şu ana kadar toplamda 480 kg üzeri kahve kavurduk. Paketler etiketlendi. Rem Project'ler hazır. Kargo da hızlı ulaşırsa haftaya Çarşamba veya Perşembe'ye kadar herkes kahvesine kavuşup keyfine bakabilir 😊

Sıkıntı yok 😂 şu ana kadar toplamda 480 kg üzeri kahve kavurduk. Paketler etiketlendi. Rem Project'ler hazır. Kargo da hızlı ulaşırsa haftaya Çarşamba veya Perşembe'ye kadar herkes kahvesine kavuşup keyfine bakabilir 😊

480 kg ne kadarı bize ait? :)

Geri