M
mmm
Guest
Maşallah,Merhaba,
9796, 10114, 10115, 10118 numaralı siparişlerimi birleştirebilirsiniz.![]()
Yalnız ne kadar hızlıymışsınız, sipariş aralarına kimseyi sokmamışsınız
Maşallah,Merhaba,
9796, 10114, 10115, 10118 numaralı siparişlerimi birleştirebilirsiniz.![]()
Maşallah,
Yalnız ne kadar hızlıymışsınız, sipariş aralarına kimseyi sokmamışsınız![]()
10114 sonrası 3 dk icinde olduMaşallah,
Yalnız ne kadar hızlıymışsınız, sipariş aralarına kimseyi sokmamışsınız![]()
Yarın ilk kargolar çıkıyor tahminimce ilk 150 sipariş çıkar@hakanie kahveler kavrulduysa yarın kargolanma ihtimali yok mu? Dandik kahvelee kaldı artik kusucam![]()
Hakan bey emeğinize sağlık. Degassing süreleri ve molent g50 klik önerilerinizi bekliyor olacağızYarın ilk kargolar çıkıyor tahminimce ilk 150 sipariş çıkar![]()
Guncelledik sistemde.@hakanie benim sipariş adresinde ufak bi yanlışlık olmuş sanırsam 9934 numaralı sipariş . keçiören/ankara olacak .
Degassing beklemenize gerek yok. Hemen tüketmeye başlayabilirsiniz. Dileyen öğütüp 10 dk bekledikten sonra demlemeye başlayabilir. Bu hafta üretim bayağı yoğundu haftaya molent ile deneme yapıp bilgi vereceğim.Hakan bey emeğinize sağlık. Degassing süreleri ve molent g50 klik önerilerinizi bekliyor olacağızsevgiler..
Merhaba tabi, 1 adet ürün iadeniz kartınıza yapıldı.Hakan bey benim #9979 ve #9978 nolu siparişlerimi birlikte gönderebilirsiniz. Bir de size zahmet olacak ama 10183 nolu siparişte yanlışlıkla 2 tane Red Ceremony söyledim, birini iptal edebilir misiniz?
Sıkıntı yokNe darladık adamı yaa siparişim iptal, adresim yanlış, tarif lazım, kod lazım...
Bitmedi derdimiz adam kahve kavurup foruma cevap vermekten kahve icememistir
Sıkıntı yokşu ana kadar toplamda 480 kg üzeri kahve kavurduk. Paketler etiketlendi. Rem Project'ler hazır. Kargo da hızlı ulaşırsa haftaya Çarşamba veya Perşembe'ye kadar herkes kahvesine kavuşup keyfine bakabilir
![]()
Hepsi480 kg ne kadarı bize ait?![]()
300Kg olur diyorduk. 500Kg oldu. Çok iyi rakamHepsibizim normal satışlar hariç.
Tabi hepsi satılmadı. Ben fazladan kavurdum300Kg olur diyorduk. 500Kg oldu. Çok iyi rakam