• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu seti tavsiye ederim.

Ayrıyeten Ceremony serisini inceleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim, peki bu özel deneme paketleri dışında bir öneriniz olur mu?

Toplu alıma bu ay @hakanie nin indirim kodu ile tek paket alarak katıldım. Ürün bu sabah elime ulaştı. İcine tekrar indirim kartı koyulmuş. İngilterenin Chris’i varsa bizimde @hakanie miz var :)

Selam arkadaşlar, umarım herkes için güzel bir deneyim olur. Ufak bilgiler de ekleyeyim.

Paketler haricinde siteden istediğiniz başka bir kahve olursa onlar için de "kahvekulubu" kuponu ile %15 indirim tanımladım. Bu kod bu hafta için geçerlidir.

Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi alıma katılan herkese 18 gram Rem Project hediye olarak gönderilecektir.

Gönderimler 19.09.2020 itibari ile başlayacaktır. Tahminen 23.09.2020'ye kadar tüm kargolar çıkmış olur.

Herhangi bir sorunuz olursa burdan iletebilirsiniz.
Merhaba foruma daha yeni katıldım pek bilgim olmadığı için soruyorum, toplu alım devam ediyor mu

Congo ve Guatemala San Pedro ile alıma katılmış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :)

Yurtiçi kargonun uygulamasını epeydir telefonumdan ayırmıyorum kargonun otomatik takip edilebilmesinden dolayı. Ve evet yarım saat önce kargoya verilmiş. Belki yarın, büyük ihtimal pazartesi günü gelir :)

Olay yerinden bildiriyorum. O güzel kahveler, güzel paketlere girip, adreslerine gittiler. Taze taze mis gibi kahveleri paketlemek için vızır vızır çalışıyorlardı. @hakanie'yi soru bombardımanına tuttum sıkılmadan etmeden cevapladı çok teşekkürler.

Şuan elimde halihazırda 1.5 hafta yetecek kahvem olduğu için 1 hafta sonra kargolanmasını istesem taze bir şekilde gönderilebilir mi? Bir de sanırım yanında hediye olarak bir kahve gönderiyormuşsunuz, ilk 200 ile alakalı şeyler okudum, bitti mi o kampanya acaba?
Selamlar, kahveler herkesin aynı tadımı yapabilmesi için 15-16 Eylül tarihleri arasında aynı partiler olarak kavruldu. Tazelik ile ilgili bir sorun yok 4-5 ay hatta 8 aya kadar keyifle tüketebilirsiniz. Herkese Rem Project hediye olarak gelecek.

Zamanında sektörde birçok kişiye Türkiye kahve Derneğini (birliğini) kuralım. Sca'nin saçmalıklarındansa insanlara kahveye dair en azından bir müfredatı olan, güncellenen ve örnek alınası bir eğitim sistemi kuralım. Uygun fiyatla da eğitimler verip sektördeki bilgi kirliliğini ortadan kaldırmaya çalışalım dedim ancak ülke de kimse bunun altına elini koymak istemedi. Hazır ve sağlıksız düzene devam etmeyi seçtiler. Yeni ve daha sağlıklı bir oluşum kurulabilir yeterki birlik olunsun. Ancak sektörde en büyük sorun birlik olmayı başaramamak.
Kahve sektöründe çok yeniyim ancak ne yazık ki bambaşka sektörlerde birebir aynı durumu yaşadım. Kültürümüzle alakalı bir durum olduğuna inanıyorum o nedenle.

Yani sorun sektörde birlik olamamak değil Türk insanı olarak genelde birlik olamamamız. Sporda da yaşadım, sivil toplumda da yaşadım, kahvede de yaşanıyorsa şaşırmam, yaşanmasını beklerim ne yazık ki.

Konuya dönersek, siparişlerimi verdim, heyecanla bekliyorum :). Şimdiden elinize sağlık.

Zamanında sektörde birçok kişiye Türkiye kahve Derneğini (birliğini) kuralım. Sca'nin saçmalıklarındansa insanlara kahveye dair en azından bir müfredatı olan, güncellenen ve örnek alınası bir eğitim sistemi kuralım. Uygun fiyatla da eğitimler verip sektördeki bilgi kirliliğini ortadan kaldırmaya çalışalım dedim ancak ülke de kimse bunun altına elini koymak istemedi. Hazır ve sağlıksız düzene devam etmeyi seçtiler. Yeni ve daha sağlıklı bir oluşum kurulabilir yeterki birlik olunsun. Ancak sektörde en büyük sorun birlik olmayı başaramamak.

Baktık profesyonellerden kısa vadede bir çözüm yok, biz de Kahve Kulübünde buluştuk :)

Sonrasında da @PepukKahve ile Kahve Masası'na başladık.

Her şey farkındalık için! Biz elimizi taşın altına soktuk, devam edeceğiz, her türlü desteğe varız.

Yurtiçi kargonun uygulamasını epeydir telefonumdan ayırmıyorum kargonun otomatik takip edilebilmesinden dolayı. Ve evet yarım saat önce kargoya verilmiş. Belki yarın, büyük ihtimal pazartesi günü gelir :)

Şanslısın kargoya verildiyse benim 14 Eylül siparişlerim henüz verilmemiş :)

Evet şanslıyım galiba da bu aralar kahveden sıkıldım mı yoksa sıcaklar iyice kendini gösterdi diye mi bilmiyorum ama kahve yapasım nadiren geliyor o yüzden eski alımlardaki kadar heyecanlı değilim bu sefer. Umarım geçicidir...
Kübadandır o :ROFLMAO: Aldirdin bize baslarda sevmiştim de resmen çamur gibi kahve v60 ayri dert aeropress ayri dert.Vıcık vıcık oluyor

Kübadandır o :ROFLMAO: Aldirdin bize baslarda sevmiştim de resmen çamur gibi kahve v60 ayri dert aeropress ayri dert.Vıcık vıcık oluyor

Ya benim o kahveyle ilgili en büyük derdim çok toz çıkarması. Çok toz çıkıyor diye 0.5 gram fazla koydum bugün. 1 gram eksik çıktı öğütüm. Değirmenin klik mekanizmasının etrafı samanlık gibi, temizlemek için uğraş dur...

Ben de 15 Eylül'de 1 kg Brazil Alfenas Dulce be 200 Gr Ethiopia Sidamo GR2 siparişi vermiştim. Ürünler bugün elime ulaştı. İlk defa deneyeceğim bu ikiliyi. Ayrıca süre sınırlaması olmayan %10 indirim kartı da kutunun içinden çıkan tatlı bir sürpriz oldu 🙂 Emeği geçenlere teşekkürler

Ya benim o kahveyle ilgili en büyük derdim çok toz çıkarması. Çok toz çıkıyor diye 0.5 gram fazla koydum bugün. 1 gram eksik çıktı öğütüm. Değirmenin klik mekanizmasının etrafı samanlık gibi, temizlemek için uğraş dur...
Ahahahahaahhaa samanlık :) @Emxone daha geçen gun dedi aynisini.Fazla talaş yapiyor bir de suyu emip çamurlaşıyor

Geri