• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende verdim dayanamadım bide üstüne geisha aldım :) 10 güne kadar 700grm kahveyi nasıl tüketecem bilmiyorum :D

Tüm gün pusuda bekledim, bütün stoğu alacaktım ama hadi dedim tüyü bitmemiş yetimin damak kalibrasyonunu bozmayalım. Bi' tanecik aldım. İlk seferde oluşan yoğunluk aşırı trajikomikti yahu. Bana bir dilim baklava bile bırakmamıştınız oysaki... 🙄

İşim gücüm vardı, Koke görünce her şeyi bırakıp pc başına geçip sipariş verdim. 😂 O kadar çok muhabbeti yapıldı ki denemek istedim. Sırf meraktan yani. Oysaki toplu alım ve geç kargo sebebi ile daha hala elime ulaşmamış çekirdekler var aldığım. İşin sonu nereye varıcak bilemiyorum.

Koke yanına birde geisha ekledim. Durduramıyorum kendimi.

@hakanie
Siparişe not düştüm tek kargoda gelmesi için. Fakat o kadar hızlı sipariş verdim ki iki sipariş farklı adresler girmişim. 😆
#9808 ile #10129 siparişi , #9808 da yazan adrese göndere bilirmisiniz?

İşim gücüm vardı, Koke görünce her şeyi bırakıp pc başına geçip sipariş verdim. 😂 O kadar çok muhabbeti yapıldı ki denemek istedim. Sırf meraktan yani. Oysaki toplu alım ve geç kargo sebebi ile daha hala elime ulaşmamış çekirdekler var aldığım. İşin sonu nereye varıcak bilemiyorum.

Koke yanına birde geisha ekledim. Durduramıyorum kendimi.

@hakanie
Siparişe not düştüm tek kargoda gelmesi için. Fakat o kadar hızlı sipariş verdim ki iki sipariş farklı adresler girmişim. 😆
#9808 ile #10129 siparişi , #9808 da yazan adrese göndere bilirmisiniz?
Yarın siteden tüm siparişlerinizi kontrol edip sizi de ararım bir teyitleşiriz :)

Günaydın. 10134 ve 10054 no lu siparişleri dükkandan almak üzere birleştirirmisiniz

Sanırım sabah 05.30 gibi aldığımda son yedi adet vardı :) birini ben aldım altıya düştü :) Uyur vaziyette verdim siparişi :)

Arkadaşlar Koke Natural için 2 adet paket rezerve etmiştim. Onlar gece almış 2 adet stok açıyorum :)

Merhaba, sipariş notuna yazdım ama belki gözden kaçar. 9850 ve 10060'ı birleştirir misiniz?
Teşekkürler.

Merhaba,

9796, 10114, 10115, 10118 numaralı siparişlerimi birleştirebilirsiniz. ☺️

Geri