Tabi ki bizim için de daha iyi olurHakan Bey teşekkür ederiz, simdi siparisim onaylandı (10116), aylık alıma da katılmıştım, zor olmayacaksa paketleri birleştirebilir misiniz? Yoksa problem degil, sevgiler![]()
Tabi ki bizim için de daha iyi olurHakan Bey teşekkür ederiz, simdi siparisim onaylandı (10116), aylık alıma da katılmıştım, zor olmayacaksa paketleri birleştirebilir misiniz? Yoksa problem degil, sevgiler![]()
Tabi birleştiririz.Valla sayfayı yenileyince denk geldi bu mesajınızı görmedim. Sipariş numaraları 9886 ve 10113. Şahane bir doğum günü hediyesi oldu benim için deÇok teşekkürler tüm uğraşlarınız için
Hakan bey ben de özelden yazdım size sipariş numaralarını. Benim siparişleri de birleştirebilir misiniz?Tabi birleştiririz.
Tüm gün pusuda bekledim, bütün stoğu alacaktım ama hadi dedim tüyü bitmemiş yetimin damak kalibrasyonunu bozmayalım. Bi' tanecik aldım. İlk seferde oluşan yoğunluk aşırı trajikomikti yahu. Bana bir dilim baklava bile bırakmamıştınız oysaki...![]()
Yarın siteden tüm siparişlerinizi kontrol edip sizi de ararım bir teyitleşirizİşim gücüm vardı, Koke görünce her şeyi bırakıp pc başına geçip sipariş verdim.O kadar çok muhabbeti yapıldı ki denemek istedim. Sırf meraktan yani. Oysaki toplu alım ve geç kargo sebebi ile daha hala elime ulaşmamış çekirdekler var aldığım. İşin sonu nereye varıcak bilemiyorum.
Koke yanına birde geisha ekledim. Durduramıyorum kendimi.
@hakanie
Siparişe not düştüm tek kargoda gelmesi için. Fakat o kadar hızlı sipariş verdim ki iki sipariş farklı adresler girmişim.
#9808 ile #10129 siparişi , #9808 da yazan adrese göndere bilirmisiniz?