• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Teşekkür ederim yorumunuz için, açıkçası metal olmayan-kulpsuz bir al-götür bardağına (basit bir kapağı olsun, iş görsün yeter) ihtiyacım da vardı. Sıcaklığı az buçuk idare etsin yeter. Yoksa o 355 ml Stanley kulplu bardak cehennem gibi bir türlü soğumuyor. Yapısı itibariyle de çok merak ettiğim bir materyaldi bu Huskee. Bakalım, umarım güzel iş görür.
Ben çok sık kullanmıyorum ama instagramda coffeeblackhot kullanıcı adlı birisi var, kendisinin çok sık kullandığını görüyorum hikayelerinden ve paylaşımlarından, kendisini tanımıyorum ama aklınızda kalan bir şey varsa yardımcı olacağını düşünüyorum huskee ile ilgili.

Yeni yılda mesai için biraz daha fazla ofise gideceğimiz açıklandı bugün. Ev-ofis süresi azaltılıyor. Ben de kendime yeni yıl hediyesi niyetine Huskee Cup 355ml kömür karası modelinden aldım. Yarın veya Çarşamba elimde olur. @turkalpmd sanıyorum siz aktif olarak bu bardağı kullanıyorsunuz, eldeki tutuş hissiyatı nasıl? Plastik gibi mi, yoksa çok kaliteli al-götür bardakları var piyasada (özellikle bambu gibi hissi olanlar) onlar gibimi?
Bir de son sorum, kapağı nasıl? Tamam bir çelik matara kapağı performansı elbet beklenemez ama, en azından Starbucks'ın paket servis bardağının kapağından daha iyidir herhalde? :)
Ben günlük olarak kullanıyorum 8oz'luk modelini. Oldukça kaliteli bir tutuşu var bardağın onu söyleyebilirim. Kapağı kapalı tutunca bir termos beklentisine girmemenizi tavsiye ederim. hava sıcaklığına bağlı olarak aşağı yukarı 20 dakika kadar içilebilir seviyede kalıyor kahve. Kapağın içimi ise oldukça rahat. Hava ile rahat karışabilmesi adına boşluklu bırakmışlar. Kahvenin kokusunu rahat bir şekilde alabiliyorsunuz.

Baştaki 50 dolarlık bardakları görünce diğer yorumları okumadan direk yazayım dedim. Tatlı olmasa bile bana tatlı geliyor derdim (Cem Yılmaz'ın gösterilerinde anlattiği gibi) :)

Bugün @incommon coffee instagram paylaşımında aşağıda ki bardağı gördüm ve çok hoşuma gitti. Firma ile iletişime geçtim ama eski bir görselmiş ve bardağın markasını bilmiyorlarmış. Forum üyelerinden bu bardağı bilen var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_8386.PNG
    IMG_8386.PNG
    605.2 KB · Görüntüleme: 240
Bugün @incommon coffee instagram paylaşımında aşağıda ki bardağı gördüm ve çok hoşuma gitti. Firma ile iletişime geçtim ama eski bir görselmiş ve bardağın markasını bilmiyorlarmış. Forum üyelerinden bu bardağı bilen var mı?
LAV değil, ondan eminim. bildiğim kadarıyla Paşabahçe de değil. :unsure:
yani her şekilde süreli ithalattır tahmin ediyorum, çünkü pazarda hiç rastlamadım şimdiye kadar.

Pres ürün yüksek ihtimal, o yüzden bardağa ulaşabiliyorlarsa altta marka gravürü sembol olarak bulunuyor olmalı. sembol iletebilirlerse yardımcı olmaya çalışırım marka hakkında.

Deneme şansınız oldu mu?
şu dondurmalık linkini buraya bırakayım madem 😅

bildiğim kadarıyla ramazan sebebiyle akşam 9 sabah 5 arasında da indirim var online alışverişte.

şu dondurmalık linkini buraya bırakayım madem 😅

bildiğim kadarıyla ramazan sebebiyle akşam 9 sabah 5 arasında da indirim var online alışverişte.
Ben de daha ucuz halini şöyle iliştireyim

Sanayi 313'ü takipliyorum orada da böyle bardaklar görmüştüm. Fferronedesign diye bir tasarımcı'dan temin etmişler ama fiyatları çok şey :D anladın sen.

Karşılaştırdığım kadarıyla kodlar dahil aynı diye gördüm satıcı da lav. Akşam 9 sabah 5 indirimini mi beklesek acaba ne yapsak :D😁
aaa evet, bizimkilerin Trendyol mağazası. valla ne diyim ki, yurtiçi ve hele ki online'la hiç ilgilenmediğimden, nedir nasıldır bilemiyorum. büyük ihtimal 9'dan sonra aynı fiyata geliyodur.

Kahveyi nasıl bir bardakta içiyorsunuz? Belki Kruve tarafından dizayn edilmiş o şahane bardakları görmüşsünüzdür. Bardağın “şeklinin” kahveden alacağınız zevkin değiştirebildiğini, hatta şekil haricinde, rengi, uzunluğu, malzeme türünün de bambaşka etkiler yaratabileceğini biliyor muydunuz?

Ekli dosyayı görüntüle 87

Bütün bardaklar seramik, dokusu pürüzsüz, uzunluğu aynı. Tulip (lale) bardağında ağız açıklığı 6.0;8.5 cm, open (açık) bardağında 8.0;7.0 cm, split (ayrık) bardağında ise 8.0;7.5 cm.

Ekli dosyayı görüntüle 88

Tablolardaki yan taraftaki sayılar, hissedilen şiddete karşılık geliyor. Sırasıyla aroma, tatlılık, asidite ve beğenilme istatistiğini gösteriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 89

Bu tablo ise amatör ve profesyonellerin ayrı ayrı değerlendirilerek oluşturulmuş. Dikkatimi çeken şey ise beğenilme oranı en yüksek olan ağzı açık bardak. Bir kafeniz olsa hangi bardağı tercih ederdiniz? Ben bu sonuçlara göre v60 demlemelerimi muhtemelen bir latte bardağında servis ederdim.

(Bu paylaşacağım fotoğraflar San Paulo Üniversitesi’nde yapılan bir deneye aittir.)
Sıcaklığı muhafaza eden bardaklar bence daha koruyucu kahveyi

Geri