• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Türkiye'de uygun fiyata alınabilecek, 220-250ml toplam hacime sahip, kulplu/kulpsuz sade seramik/porselen mat ya da parlak olabilir mat tercih ediyorum. Ikeadaki 240luk beyaz kulpluları seviyorum mesela Bu bardak müthiş bir bardak bence ama çok pahalı. Benzer alternatif bilenler var mı?

bi link biraksaydiniz hocam..

Kusura bakmayın :)

Yalnız hacmi küçük gelebilir. Ben problem etmiyorum özellikle aradığım şey benim için. Hatta ağzına kadar doldurmaktan hoşlanmam iki porsiyon şeklinde içiyorum genelde.

Türkiye'de uygun fiyata alınabilecek, 220-250ml toplam hacime sahip, kulplu/kulpsuz sade seramik/porselen mat ya da parlak olabilir mat tercih ediyorum. Ikeadaki 240luk beyaz kulpluları seviyorum mesela Bu bardak müthiş bir bardak bence ama çok pahalı. Benzer alternatif bilenler var mı?
Buna en yakın ucuz gördüğüm bardak da bu;

Yalnız bunun da hacmi çok küçük ve seramik çok ince ama fiyatına göre zevkli bir bardak. Bunu da kullanırım ara ara.

Cam bardakların eli yakmaması için bir tutucu vs tavsiyesi olan var mıdır arkadaşlar? Beğendiğim kulpsuz cam bardaklar var ancak kahve sıcakken elimi yakacaktır, bu konuda bir çözümü olan var mıdır?

Cam bardakların eli yakmaması için bir tutucu vs tavsiyesi olan var mıdır arkadaşlar? Beğendiğim kulpsuz cam bardaklar var ancak kahve sıcakken elimi yakacaktır, bu konuda bir çözümü olan var mıdır?
Bardak kılıfı örebilirsiniz ya da dikebilirsiniz. Kullandığım pek çok cam bardak var. Porland'ın kulpsuz seramik bardaklarını da kullanıyorum. Tutabildiğim kadar soğuduğunda içiyorum, çok da soğumuş olmuyor :)

Ekli dosyalar

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    29.9 KB · Görüntüleme: 113
Bardak kılıfı örebilirsiniz ya da dikebilirsiniz. Kullandığım pek çok cam bardak var. Porland'ın kulpsuz seramik bardaklarını da kullanıyorum. Tutabildiğim kadar soğuduğunda içiyorum, çok da soğumuş olmuyor :)
Tavsiyeniz için teşekkürler ama bardağı bu kadar kapatmak istemiyorum ve uğraştırıcı bir iş gibi duruyor. Aliexpress'de silikon tutucular var, onlardan alıp deneyeceğim sanırım.
https://tr.aliexpress.com/item/4000...9#781_4452#5108#23442#575_4452#3564#16062#187

Kullanan var mı, nasıldır?

Benzer çift cidarlı denedim ama dudak kısımları kalın olduğu için keyif vermedi.

İçim konusunda seramik kadar keyifli değiller katılıyorum, ama

1- Soğuk kahvelerde buzların erimesini uzatma anlamında
2- Kış aylarında kahveyi sıcak tutma anlamında

Gerçekten çok rahat gözlemlenebilir fark yaratıyorlar. O nedenle severek kullanıyorum çift cidarlıları.

İçim konusunda seramik kadar keyifli değiller katılıyorum, ama

1- Soğuk kahvelerde buzların erimesini uzatma anlamında
2- Kış aylarında kahveyi sıcak tutma anlamında

Gerçekten çok rahat gözlemlenebilir fark yaratıyorlar. O nedenle severek kullanıyorum çift cidarlıları.

Seramik bana hep daha "tatlı" içecek veriyor gibi geldi, kendimi ona inandırdım muhtemelen. Figgjo Oslo'lardan alasım var zaten iyice depreşti yine...

Benzer çift cidarlı denedim ama dudak kısımları kalın olduğu için keyif vermedi.
Bende aynı şekilde kalın kenarlı bardağı sevmiyorum. Trendyoldan https://ty.gl/kv5ymy6saa bardaklarından sipariş ettim. Simax
Çekya markası sanırım. Bir kaç farklı boyu daha mevcut. Ben 0,4 lt aldım 25-30 gr demlediğim için.

Bende aynı şekilde kalın kenarlı bardağı sevmiyorum. Trendyoldan https://ty.gl/kv5ymy6saa bardaklarından sipariş ettim. Simax
Çekya markası sanırım. Bir kaç farklı boyu daha mevcut. Ben 0,4 lt aldım 25-30 gr demlediğim için.
Gayet güzel duruyor, ürün geldiyse fotograflarini ekler misiniz? Ve bircok marka ml’yi dogru yazmadigi icin dudak payi birakinca kac gr su aldigini da test eder misiniz?

teşekkür ederim açıkcası ankarada elden gidip alabileceğim bir dükkan olmalı. internetten bardak siparişinde kötü sonuçlar olabiliyor haliyle kırılırsa

teşekkür ederim açıkcası ankarada elden gidip alabileceğim bir dükkan olmalı. internetten bardak siparişinde kötü sonuçlar olabiliyor haliyle kırılırsa.
Gülverende İstanbul Endüstriyel Mutfak Malzemeleri diye büyük bir toptancı var ordan alabilirsiniz hocam

Kullanan var mı, nasıldır?

Benzerini aliexpressten almıştım. Keşke çok daha fazla alsaydım dedim. Her gören nerden aldığımı soruyor.

Gayet güzel duruyor, ürün geldiyse fotograflarini ekler misiniz? Ve bircok marka ml’yi dogru yazmadigi icin dudak payi birakinca kac gr su aldigini da test eder misiniz?
Resim boyutu için çok büyük diyor ancak. Dudak payı 1 TL den daha büyük 400 gr su alıyor.

Geri