• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Suat hocam, bana nedense lav Tokyo 330cc olanları andırdı bu bardak, yanlış mı görüyorum?

taban kısmı farklı ama bu seriyi sevdim. Özellikle uzun olan bardaklar sunum için çok şık olabilir.

Ekli dosyalar

• EBE5A93E-AD50-4773-8DE4-35A4DF86C33E.jpeg
    EBE5A93E-AD50-4773-8DE4-35A4DF86C33E.jpeg
    18.1 KB · Görüntüleme: 114
@whiscoffeer sanırım lav da çalışıyordu bir ara indirim kodu vermişti üyelere. Umarım üyeleri karıştırmıyorumdur
doğrudur üstadım. iki kere indirim kodu paylaşmıştık üyelerle (y)
Tokyo ve diğer 'aslen kahve için tasalanmamış' bardakların burada değişik açılardan değerlendirildiğini gördükçe mutlu oluyorum ben de :)

Bugün @incommon coffee instagram paylaşımında aşağıda ki bardağı gördüm ve çok hoşuma gitti. Firma ile iletişime geçtim ama eski bir görselmiş ve bardağın markasını bilmiyorlarmış. Forum üyelerinden bu bardağı bilen var mı?
Gerçekten de stok fotoğrafmış

Bugün bu bardağı migrosta gördüm aldım. Paşabahçe’nin mini kornet dondurmalık diye satılıyor ama ben kahve için aldım. Kahveye çok güzel yakıştı ve güzel bir uyum sağladı. Ölçtüğümde dudak payı hariç 240 ml kahve aldı. Benim ideal demlemede tam uydu. Tavsiye ederim. 2.70 tl zaten alın rafta durur en kötü.
1177218F-A9FD-4831-8302-64E61DEFF49A.jpeg

Son düzenleme:
Çift cidarlı güzel bir bardak alasım var aslında ama birkaç ay içinde taşınacağım ve taşınma sırasında kesin kırarım diye erteledim bir süre.
Şimdilik Paşabahçe'nin Allegra viski bardağını kullanıyorum, ucuz bir çözüm arayanlara tavsiye ederim.

1620757687149.png

Bardak konusuna ben de baya eğildim. Çift cidarından viski bardağına ev doldu taştı ama şu konuda netim: fiyat performans oranı en yüksek bardak aşağıdaki ikea. 240 ml ve benim estetik anlatışıma göre çok sade ve şık. Şimdiki aklım olsa ilk bunu alır atımı uzaklara sürerdim.

Ekli dosyalar

• 79C7413F-D91E-460A-9121-5434C932595C.jpeg
    79C7413F-D91E-460A-9121-5434C932595C.jpeg
    75.8 KB · Görüntüleme: 79
Bardak konusuna ben de baya eğildim. Çift cidarından viski bardağına ev doldu taştı ama şu konuda netim: fiyat performans oranı en yüksek bardak aşağıdaki ikea. 240 ml ve benim estetik anlatışıma göre çok sade ve şık. Şimdiki aklım olsa ilk bunu alır atımı uzaklara sürerdim.
V60 I server a değil de direk bardak üzerine koyuyorsanız bardağın genişliğinden dolayı hafif içine girerek oturuyor. Görüntü harika oluyor ama döküş esnasında sağa sola yatıyor.
Onun dışında benim de sevdiğim fincanlardandır.

ilk defa gördüm de bunlar kullanisli midir yahu? sik duruyo ama kahve koy-deterjanla yika-durula derken gitgide icine cekip tahta bozulmaz mi?

insta reklamlarda cikti, denizhan abi de takip edince merak ettim
tahta bozulmaz bence, kuksa diyorlar bu bardaklara, ahşap özelliğinden vs ama şu da bir gerçek, organik içerikli husky gibi. Husky ile çay içince bile bardağa koku siniyor, buna da benzer durumlar olabilir.

Ben pek cam bardak taraftarı değilim. Son zamanlarda favorim bu bardak. 3-5 ay önce aliexress'den kuponla neredeyse bedavaya almıştım. Tasarımını beğeniyorum tutuş ve içim hissiyatı çok hoşuma gidiyor. Ele tam oturuyor ve seramiği gördüğüm en kaliteli seramik olabilir.

Hd197c3bef24e4502a97402028b2882b87.jpg

Geri