cayisse
Barista
Bardaklar güzel görünüyor. Kaç ml alıyor acaba ?
18 gr demledim, 270 ml aldi ve yaklasik 1-2cm dudak payi kaldi.
Bardaklar güzel görünüyor. Kaç ml alıyor acaba ?

Bugün Porland'ta gezerken Kruve bardaklara çok benzeyen bir bardağa denk geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 4061
Fiyatını 14 lira olduğunu görünce hemen aldım. Tadım için çok iyi olabilir. Camı pek kalın değil ama Kruve bardakların 50 dolar olduğu düşünülürse iş görür diye düşünüyorum. Henüz denemedim, denediğimde ayrıca yazarım.
Aşırı sıcak oluyor yüzeyi... Kruve muadili bardak diye aylar önce sevinsek de 50 mL’in üzerinde koyunca ateş topu
Hadi ya, gözümden kaçmış bu paylaşım. O zaman cold brew bardağı olacak mecbur.
Bu bardak Kruve'dan ziyade Denver&Liely viski bardaklarına benziyor.Teşekkürler paylaşım için.Bugün Porland'ta gezerken Kruve bardaklara çok benzeyen bir bardağa denk geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 4061
Fiyatını 14 lira olduğunu görünce hemen aldım. Tadım için çok iyi olabilir. Camı pek kalın değil ama Kruve bardakların 50 dolar olduğu düşünülürse iş görür diye düşünüyorum. Henüz denemedim, denediğimde ayrıca yazarım.

Bu bardak Kruve'dan ziyade Denver&Liely viski bardaklarına benziyor.Teşekkürler paylaşım için.
Ekli dosyayı görüntüle 4065
Ürünün tam adını öğrenebilirmiyim? Sitesinde bulamadım, sadece mağazada mı satılıyor acabaIkeadan almış olduğum şu çift cidarli bardaklar sonrası başka bardakla kahve içememeye başladım. Oldukça kullanışlı ve ince dudak payı kenarıyla beni cezbetti. 300 ml ama 280 ml ile daha rahat bir kullanım oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4058
Ekli dosyayı görüntüle 4059
Ekli dosyayı görüntüle 4060
Ikea'nın online sitesinden satışını kaldırmışlar, belki mağazada vardır. Ikea AvrundadÜrünün tam adını öğrenebilirmiyim? Sitesinde bulamadım, sadece mağazada mı satılıyor acaba![]()
Ben kullanıyorum. Gayet güzel.0.2 ml alıyor mi
Merhaba içine aldığı sıvı tam 200 ml ediyor muBen kullanıyorum. Gayet güzel. Tavsiye ederim.
Aynısını ben de bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Hatta zwilling ve diğer çift cidarlılara göre önemli bir avantajı da ağız kısmında dudağın kahveyi daha iyi ve rahat almasını sağlayacak incelikte olması yani dudak payına yer ayrılması, cidarın bir iki santim aşağıda sonlandırılması.
Ancak ben çiftini 50 TL'ye almıştım şimdi fiyatını görünce şok oldum. Çok saçma bir yere doğru gidiyor şu fiyat
200 ml sıvı aliyormu içine özelliklerin de böyle yazıyor. filtre kahve için düşünüyorumAynısını ben de bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Hatta zwilling ve diğer çift cidarlılara göre önemli bir avantajı da ağız kısmında dudağın kahveyi daha iyi ve rahat almasını sağlayacak incelikte olması yani dudak payına yer ayrılması, cidarın bir iki santim aşağıda sonlandırılması.
Ancak ben çiftini 50 TL'ye almıştım şimdi fiyatını görünce şok oldum. Çok saçma bir yere doğru gidiyor şu fiyat mevzuları..
Paşabahçe’nin 420 ml alan bu cam bardağını kullanmaya başladım bugün.Bir boy küçüğü de vardı.Ama arada küçük bir fiyat farkı olunca bu bardağı tercih ettim.Ekli dosyayı görüntüle 5153
Kasım ayında teslim olunacak şekilde toplanmıştı siparişler.Degerli arkadaslar Pasabahce nin kahveklubune ozel uretecegi ozel seri bardaklarin tahmini teslim zamani ne zaman olacak? Bu konuda bir bilgilendirme yapildiysa kacirmis olabilirim, eger bilgilendirme yapildiysa kusura bakmayin lutfen.![]()