• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Bugün Kleoco'dan %20 indirimli 2li Kobenhavn kupa seti aldım, ücretsiz kargoyla. Kahveciningalaksirehberi 'nde görmüştüm, kupalarım geldikten sonra buraya tekrardan yorum yazacağım. Bu arada Kleoco'da ml değerleri yazıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2020-05-17 12.53.44.png
    Ekran Resmi 2020-05-17 12.53.44.png
    312 KB · Görüntüleme: 166
Bugün Kleoco'dan %20 indirimli 2li Kobenhavn kupa seti aldım, ücretsiz kargoyla. Kahveciningalaksirehberi 'nde görmüştüm, kupalarım geldikten sonra buraya tekrardan yorum yazacağım. Bu arada Kleoco'da ml değerleri yazıyor.

Yüzde 20 indirim nerede yazıyor? Yoksa normal satış fiyatı 300 tl 240 tl ye mi düşmüş?

Kobenhavn modelini edindim yakın zamanda. Biraz büyük buldum. Görme imkanım olsaydı almazdım herhalde. Umarım beğenirsiniz.

Ekli dosyalar

• 945E205D-7F65-4A38-9CA2-843784E06B04.png
    945E205D-7F65-4A38-9CA2-843784E06B04.png
    232 KB · Görüntüleme: 119
Keloco'da Maas Cup küçük modeli için 160 ml bilgisi girilmiş. Kleoco

Ekli dosyayı görüntüle 2198

Modesign'da 180 ml küçük bardak modeli var. Bunlara bir bakın isterseniz. Modesign

Ekli dosyayı görüntüle 2199
Teşekkür ederim. Az önce buraya yazdıktan hemen sonra kargo dahil porland'dan 37 tl'ye iki adet fincan aldım. Fincanlar biraz dandik gözükse de fiyat oldukça uygundu. Tanesi 14 TL. Kırılıp gitse düşünmez bile insan.

Bugün şöyle bi kupa aldım 1milyoncu tabir ettiğimiz bi yerden. el yapımı olanlar kadar zarif değil elbet ama 15 lira için çok güzel bence. firma ismi arow

Ekli dosyalar

• IMG_MIX2S_20200527_211925.jpg
    IMG_MIX2S_20200527_211925.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 129
@Burakata tavsiyesiyle IKEA’dan aldığım çift cidarlı ama ağız kısmı kalın olmayan bardak, gerçekten mükemmelmiş. Fakat yine de seramik döver bence 😈

Ekli dosyayı görüntüle 2885
Bu "HARİKA" bardağın ikili setini alıp ikisini de kırdık sevgili bir insanla ben, fotoğrafını gördükçe canım yanıyor.😬 Ağzın inceliği gerçekten çok iyi bir tasarım seçimi, uzun süre kullanıp başka bardaklara özellikle diğer çift cidarlılara geçince değerini anlıyorsunuz.:rolleyes:

Geri