roketatarli
Barista
Emaye kupa kullananlar yorumları alabilir miyim?
Emaye kupa kullananlar yorumları alabilir miyim?
Ben emaye kupalarımı kahve için kullanmıyorum. Zira yukarıdaki üyenin de bahsettiği gibi içindeki sıvının tüm ısısını dışına veriyor.Emaye kupa kullananlar yorumları alabilir miyim?
Bugün Kleoco'dan %20 indirimli 2li Kobenhavn kupa seti aldım, ücretsiz kargoyla. Kahveciningalaksirehberi 'nde görmüştüm, kupalarım geldikten sonra buraya tekrardan yorum yazacağım. Bu arada Kleoco'da ml değerleri yazıyor.
Kobenhavn modelini edindim yakın zamanda. Biraz büyük buldum. Görme imkanım olsaydı almazdım herhalde. Umarım beğenirsiniz.Bugün Kleoco'dan %20 indirimli 2li Kobenhavn kupa seti aldım, ücretsiz kargoyla. Kahveciningalaksirehberi 'nde görmüştüm, kupalarım geldikten sonra buraya tekrardan yorum yazacağım. Bu arada Kleoco'da ml değerleri yazıyor.
Yüzde 20 indirim nerede yazıyor? Yoksa normal satış fiyatı 300 tl 240 tl ye mi düşmüş?
Kleoco'yu minimalist yaklaşımı dışında niçin tercih ettiğinizi yazabilir misinizBugün Kleoco'dan %20 indirimli 2li Kobenhavn kupa seti aldım, ücretsiz kargoyla. Kahveciningalaksirehberi 'nde görmüştüm, kupalarım geldikten sonra buraya tekrardan yorum yazacağım. Bu arada Kleoco'da ml değerleri yazıyor.
Kleoco'yu minimalist yaklaşımı dışında niçin tercih ettiğinizi yazabilir misiniz@aincea @Kahveciningalaksirehberi @kavebit
Teşekkür ederim. Az önce buraya yazdıktan hemen sonra kargo dahil porland'dan 37 tl'ye iki adet fincan aldım. Fincanlar biraz dandik gözükse de fiyat oldukça uygundu. Tanesi 14 TL. Kırılıp gitse düşünmez bile insan.Keloco'da Maas Cup küçük modeli için 160 ml bilgisi girilmiş. Kleoco
Ekli dosyayı görüntüle 2198
Modesign'da 180 ml küçük bardak modeli var. Bunlara bir bakın isterseniz. Modesign
Ekli dosyayı görüntüle 2199
Minimalist olmasıydı beni çeken. Sade bardakları daha çok seviyorum.Kleoco'yu minimalist yaklaşımı dışında niçin tercih ettiğinizi yazabilir misiniz@aincea @Kahveciningalaksirehberi @kavebit
hangi sitede ?Kruve EQ bardaklarını düşünen olursa, 30 Haziran’a kadar geçerli “DAD2020” indirim kodu ile %20 indirimli alabilirsiniz.
hangi sitede ?
Bu "HARİKA" bardağın ikili setini alıp ikisini de kırdık sevgili bir insanla ben, fotoğrafını gördükçe canım yanıyor.@Burakata tavsiyesiyle IKEA’dan aldığım çift cidarlı ama ağız kısmı kalın olmayan bardak, gerçekten mükemmelmiş. Fakat yine de seramik döver bence
Ekli dosyayı görüntüle 2885