• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

KleoCo modelleri beğenip pahalı gelen varsa Porland'da çok benzer bir model 15 lira :).

Son zamanlarda evde oturmaktan merak sardığım konu. Zamanında kronotrop da çay içerken serviste kullanılan bir bardağı çok beğenmiştim sorduğumda bir atolyeden temin edildiğini yerini bilmediklerini söylediler. Şu dönemde bakındım ettim ahanda bunu buldum https://www.hipicon.com/P/modesign-kucuk-bardak/31441
Görsel olarak kleoco benzeri fiyatı da biraz daha uygun ilgilenenler olursa. Ancak yine de camın gözü doyurduğu gerçeği de ayrı.

20200424_193941.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Son zamanlarda evde oturmaktan merak sardığım konu. Zamanında kronotrop da çay içerken serviste kullanılan bir bardağı çok beğenmiştim sorduğumda bir atolyeden temin edildiğini yerini bilmediklerini söylediler. Şu dönemde bakındım ettim ahanda bunu buldum https://www.hipicon.com/P/modesign-kucuk-bardak/31441
Görsel olarak kleoco benzeri fiyatı da biraz daha uygun ilgilenenler olursa. Ancak yine de camın gözü doyurduğu gerçeği de ayrı.Ekli dosyayı görüntüle 1639

Teknik olarak kargo eklenince daha pahalı oluyor 😁 instagram aracılığıyla shopier’den satış yapıyorlar, fiyatlar hipicon’dan da uygun olması gerek.

Görsel olarak kleoco benzeri fiyatı da biraz daha uygun ilgilenenler olursa. Ancak yine de camın gözü doyurduğu gerçeği de ayrı.Ekli dosyayı görüntüle 1639
Yanlış hatırlamıyorsam modesign bardaklarını Montag Coffee de kullanıyor. Hatta 2-3 gün önce kendi sitelerinde de satmaya başladı. Espresso bardaklarını beğeniyorum ben.

Ben de forumda önerildiğini görüp uygun fiyata aldım. Memnunum güzel bardak

rVqZ7y.jpg

Böyle normal klasik fincan kullanan bir eski kafalı ben kaldım herhalde forumda :) Sevemiyorum cam bardak.Çift cidarlı da aldım yok.Daha kötü yapıyor kahvenin tadını.Daha sıcak ve bitterimsi.En güzeli bence böyle bir fincan daha floral tatları hissettiriyor.Ya da yıllardır kullandığım efsane kupam :)
rVU5nj.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kırmızı Beyaz Avm'den ürün alan var mı acaba?
Şu çift cidarlı bardakları düşünüyorum, ne dersiniz?

fiyatlar mantıklı duruyor hocam mağaza çok platformdan satış yapan bir yer hatta ben de almayı düşündüm :)

Rossev'den alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar? Onda da varmış çift cidarlı

alınabilir gibi durmakla beraber, pek güven vermedi fotolara biraz bakınca. aynı sayfa üzerinden almak istediğinizin fotolarına bakınca farklı ürünler var. hatta Zwilling fotosu bile koymuşlar, ki o fiyatlara mümkün değil.

kısacası, çift duvarlı bir şeyler gelir de ne gelir belli olmaz :)

@whiscoffeer özellikle güven faktöründen dolayı bildiğim bir yerden almak istedim

o yüzden beğendiğim bir çift cidarlı modeli güral porselende bulup aldım

bu arada şu sayfada da harika ürünler var, el yapımıymış, bir çoğunda gözüm kaldı https://www.zet.com/bardak-modelleri

Son düzenleme:
Porland'dan sipariş ettiğim fincan bugün elime ulaştı, 300 ml'lik bir demleme yaklaşık sapın üst noktasına denk geliyor. Ölçeği hakkında fikir vermesi için comandante ile yanyana fotoğrafını koydum.

IMG_7567.jpg

Modesign Studio stokta bulunan ürünlerine anneler gününe özel indirim yapmış. Montag Coffee kullanıyordu bir ara ürünleri. Hala öyle midir bilmiyorum. Benim tercihim aşağıdaki ürünler oldu.
BC1BCFE2-CBA9-43E5-99E0-6925BC72F672.jpegC1EF5293-0EAC-4BE8-9B1E-E0EDCA800EEC.jpeg

Geri