• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Ekli dosyayı görüntüle 1600

Ekli dosyayı görüntüle 1601

Ekli dosyayı görüntüle 1602

Ekli dosyayı görüntüle 1603

Ekli dosyayı görüntüle 1604
Seçtiğiniz bardak varsa satın almak için hangisi olduğunu belirtirmisiniz ?

Açıkçası çoğu ilk mesajımda belirttiğim “open” ve “tulip” dizaynında. Ben şahsen Master of Ceramics’in bardağını tercih ettim. Muhtemelen yanına biraz Nox ve Hiç’ten eklerim 👍🏻
Görsellerini paylaşabilirseniz bizde tercihimizde dikkate alalım :)

Ekli dosyayı görüntüle 1600

Ekli dosyayı görüntüle 1601

Ekli dosyayı görüntüle 1602

Ekli dosyayı görüntüle 1603

Ekli dosyayı görüntüle 1604
İnstadan da yazmıştım sana, Hiç seramiklere bayıldım.

Kahvekulübü yazdıralım :) hangisine yakışır acaba :) hiç in tasarımı düz ona olabilir

Bonna ile konuşmuştum yaklaşık bir ay önce bu fincanın siyahı bitmiş beyazı kalmıştı tanesi 7 tl civarı bit şubelerinde 1.5 tlye logo yapabileceklerini söylediler ama şube merkezden şubeye kaselerin transferi için 500 tl rakam istemişti. Sonuç olarak 6 lı set 60-70 bandına mal edilebilir 100-150 set alınırsa. Bu arada SCA bu seti 100 tl civarı satıyordu.

Ekli dosyalar

• 65A779BB-BF22-4E0D-A2BF-D63617048128.jpeg
    65A779BB-BF22-4E0D-A2BF-D63617048128.jpeg
    309.6 KB · Görüntüleme: 67
Bonna ile konuşmuştum yaklaşık bir ay önce bu fincanın siyahı bitmiş beyazı kalmıştı tanesi 7 tl civarı bit şubelerinde 1.5 tlye logo yapabileceklerini söylediler ama şube merkezden şubeye kaselerin transferi için 500 tl rakam istemişti. Sonuç olarak 6 lı set 60-70 bandına mal edilebilir 100-150 set alınırsa. Bu arada SCA bu seti 100 tl civarı satıyordu.

Ben de bir ara fiyat araştırması yapmıştım. Fiyatlar bu civarda. Maks 10 TL. Ama dediğin gibi sürpriz maliyetler çıkabiliyor ve en büyük sorun tek elden alma ve kargo :) Kaşıklardaki çözüm güzeldi. :)

Aslı Hanım'ın bardak sorusunda verdiği cevap 👇

irfbor - İrfan Bey (forumu da öğreniyorum :) ) sizin sorunuza yanıt olarak:

Tadım için Standartlar:
Bardak: 207 ml to 266 ml aralığında olmalı. (En az 150 ml 'lik bardak kabul görüyor. Öğütülmüş kahve 8.25 gr / 150 ml su )
Bardak çapı: 76 - 89 mm aralığında olmalı

Bir de kahveyi öğüttükten sonra aromaların çabuk kaybolmaması için bardağı örten bir aparat/kapak.

İnternetten bardak arayışında temel sıkıntı çoğu yerde ürünlerin hacim/ml/oz bilgisinin olmaması, bir tasarımı çok beğeniyorsun ama kullanabilir misin emin olamıyorsun.

bu da benim favori bardağım. tamamen el üretimi. topraktan yapılma, genelde güveç olarak biliniyor. esasında rengi alt kısmındaki toprak tonları fakat alt kısmın dudaklarla teması hoş olmadığı için üst kısımları asimetrik şekilde, içi ise tamamen boyalı. bu da tasarım açısından güzel bir seçim olmuş. ayrıca ısıyı cam ve porselen bardaklara göre daha uzun süre muhafaza edebiliyor.

IMG_1984.JPG

Merhaba ürünün kalınlığı ve ağırlığı nasıl acaba? Hafif su bardakları gibi mi yoksa elde bir ağırlığı var mı?
Merhaba, ürün 346 gram. Hafif mi istiyorsunuz bilmiyorum ama elde çok tok ve kalın bir hissi var.

Geri