• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve içerken hangi bardağı kullanıyorsunuz? Porselen / Cam

Tercihiniz

• Porselen Bardak / Kupa

Oy: 123 51.0%
  • Cam Bardak / Kupa

Oy: 114 47.3%
  • Metal mug / Termos

Oy: 4 1.7%

• Kullanılan toplam oy
    241
Ben Porland’ın Christina Alumilite serisini kullanıyorum. Görünüşü ve içimi çok keyifli, değişik boy ve renkleri var

Zaman zaman çift cidarlı bardak kullansam da, kadehte kahve içmek bana daha keyifli geliyor 😊

Çok sakar olduğumdan eğer günlük filtremi içiyorsam artık emektarım Starbuck'ın metal bardağını kullanıyorum. Canım porselenleri heba ettikten sonra direk buna geçtim :) Ama şöyle güzel bir keyif yapayım diyorsam genelde cam viski bardakları favorim.

Viski bardağına koyunca kafam direk viskiye gidiyor konsantre olamıyorum kahveye.Beyin farklı bir tad beklerken damak başka birşey veriyor.:)

Genelde kullandığım bardak bu

1616835092567.png

Ben Barn'ın ön ödemeli 3 aylık aboneliğiyle gelen acme tajimi cup kullanıyorum uzun süredir, sırf bardak için aldığım bir abonelikti zaten. Sonradan 6 aylık bir aboneliğe kaydırdılar, bir tane de yedek olsun istiyordum ama şimdi göremedim sitelerinde, tahminimce stok problemi olmuştur.

Almadan önce buna benzer (sade ve kavisli / yumurta şeklinde) bir bardak çok aradım bizim zincir markalarda ve butik seramikçilerde ancak görememiştim. Varsa eğer bildiğiniz görmek isterim.

File_000s.jpg

Ben Barn'ın ön ödemeli 3 aylık aboneliğiyle gelen acme tajimi cup kullanıyorum uzun süredir, sırf bardak için aldığım bir abonelikti zaten. Sonradan 6 aylık bir aboneliğe kaydırdılar, bir tane de yedek olsun istiyordum ama şimdi göremedim sitelerinde, tahminimce stok problemi olmuştur.

Almadan önce buna benzer (sade ve kavisli / yumurta şeklinde) bir bardak çok aradım bizim zincir markalarda ve butik seramikçilerde ancak görememiştim. Varsa eğer bildiğiniz görmek isterim.
@bohodesignstudio
@mimesisceramic instagram hesaplarını kontrol et
:)

@bohodesignstudio
@mimesisceramic instagram hesaplarını kontrol et
:)
bohodesign'a zamanında yazmıştım instagram'dan, tek renk yapıyor musunuz vs diye mesaj okundu ama cevap gelmedi.
mimesisceramic de keza istediğim sadelikte değil.

Butik seramikçilerde olabildiğince geometrik ve tek renk bir ürün bulunmuyor genelde. Mutlaka kendi imzaları olacak şekilde süslüyorlar.
Bir noktada anlıyorum, kendilerini "seramik sanatçısı" olarak tanımlıyor olabilirler ama ben sanat eseri değil çok minimal bir bardak istiyorum sadece. 🤷‍♂️😬

Jumbo Glory Double Wall 125cc​

Screenshot_20210328-211503_Chrome.jpg

Aynı kupadan bende de var :) Benim de favorilerimden ama hiç kahve ile denemedim
Ben cam kupa seviyorum:) 300 ml kadar demlemelerimi de direk bardağın üzerine koyup yapabildiğim için de pratik oluyor. Zevk meselesi nihayetinde ama bence bir deneyin.

Farklı bardaklar kullanmayı seviyorum. Tek bir kupası olup hep onu kullanan insanlara hayranım ama ben o kişi olamıyorum :) İnstagram paylaşımlarıma da renk katması için çeşit çeşit alıyorum. En sık kullandıklarımı paylaşayım:

Geri