• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve içerken hangi bardağı kullanıyorsunuz? Porselen / Cam

Tercihiniz

• Porselen Bardak / Kupa

Oy: 123 51.0%
  • Cam Bardak / Kupa

Oy: 114 47.3%
  • Metal mug / Termos

Oy: 4 1.7%

• Kullanılan toplam oy
    241
Buzlu cam jager shot bardağınız var mı acaba :)
Var hocam, dikkatli bakarsanız alt rafta içinde jagger'in deney tüpü gibi olan bardağını bir shot bardığının içine koydum. O da buzlu jagger shot bardağı :) Ama fazla var mı anlamında soruyorsanız malesef elimde tek var

Seramik siyah kupa kullanıyorum (en alttaki ürünün siyah versiyonu). Fakat bir süredir takip ettiğim ve hiçbir yerde stoğu olmayan çift cidarlı kulplu Tchibo bardaklar bugün stoğa tekrar girince hemen sipariş verdim..
Not: Tchibo'lar %15 indirim kodu ile biraz daha uygun alınabiliyor.

Son düzenleme:
Seramik siyah kupa kullanıyorum (en alttaki ürünün siyah versiyonu). Fakat bir süredir takip ettiğim ve hiçbir yerde stoğu olmayan çift cidarlı kulplu Tchibo bardaklar bugün stoğa tekrar girince hemen sipariş verdim..
Not: Tchibo'lar %15 indirim kodu ile biraz daha uygun alınabiliyor.

Tchibo'daki kod nedir hocam benim haebrim yoktu? Ama kodu uyguladığınızda 75 lira altına iniyor ve kargo çıkıyor sanırım değil mi? Öyle bir durumda en az iki tane almalı herhalde :)

Ben tam doldurmadan kullanıyorum, herhangi bir el yakması durumu yok. Ama porselen bardaklara kıyasla kesinlikle daha hızlı soğuyor. Ben o yüzden günlük olarak değilde, arada bir keyfi olarak kullanıyorum

Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Ağız kısmında cam daha bir ince gibi, benim hoşuma gidiyor.
Bende kullanıyorum arada ancak çokta konforlu bir bardak değil gibi.Ancak şık bir bardak bence.
ben zwilling çift cidar bardaklardan çok memnunum şu an için,el yakmaması ve sıcaklığı muhafaza edişi çok başarılı bana göre.

şimdi el emeği seramik kupalara sardım bakalım.Almayı düşündüğüm modeller aşağıdaki gibi

FF456114-8F18-4CE1-AE90-C578D7BC8ED1.png569681FE-C121-477A-8EAD-44B8F998FE8B.pngA6982901-21FF-4806-BF10-587F66541CAA.png236FFDAD-960C-4DDB-B8EB-7558DE3FAE07.png36C9C7F2-5CB3-45EB-89C4-2A91302A6797.jpeg

Bu ara yeni aldığım bu fincani kullaniyorum. Tek eksisi el yakması.

Favorilerimde Jumbo bardak vardı, o da sanırım en dip fiyatına düşmüş, tercih edilebilir. ( https://ty.gl/urgydlqvd )

Bu ara yeni aldığım bu fincani kullaniyorum. Tek eksisi el yakması.

Favorilerimde Jumbo bardak vardı, o da sanırım en dip fiyatına düşmüş, tercih edilebilir. ( https://ty.gl/urgydlqvd )
Jumbo bardağın kapasitesi 125ml yanlız,dikkat etmekte fayda var.ben kahve için min 200-250 ml tercih ediyorum.Tercih meselesi elbette.saygılar.

bu arada bardağınız güzel görünüyor 👍🏻

Deneyimlediniz mi yorumlarınız nedir ?
Bir ara, bende, Zwilling bardak ta vardı fakat sonradan kırıldı. Bence gayet başarılı bardak. Görüntüsü güzel; konfor kısmında bir bardaktan ne kadar konfor beklenirse bence o kadar. Yani bir sorun göremedim; koltuk vs gibi bardaktan ekstra bir konfor beklentim de yok :D
Fiyatı Zwilling'e göre çok uygun.. Çabuk soğutmuyor(seramiğe göre) ama üstü kapalı(vakumlu) çift cidarlı bardaklara göre, klasik bardak olup, ağzı açık ve hava aldığı için, daha çabuk soğutuyor.

Bir ara, bende, Zwilling bardak ta vardı fakat sonradan kırıldı. Bence gayet başarılı bardak. Görüntüsü güzel; konfor kısmında bir bardaktan ne kadar konfor beklenirse bence o kadar. Yani bir sorun göremedim; koltuk vs gibi bardaktan ekstra bir konfor beklentim de yok :D
Fiyatı Zwilling'e göre çok uygun.. Çabuk soğutmuyor(seramiğe göre) ama üstü kapalı(vakumlu) çift cidarlı bardaklara göre, klasik bardak olup, ağzı açık ve hava aldığı için, daha çabuk soğutuyor.
Teşekkür ederm hocam bende sipariş edeyim.
Bir de diğer kupanızı çok beğendim ondan da alicam acaba o kaç ml

Türk kahvesi için
TUBE-CAY-ROCK-SET-_2.jpg
Esma Dereboy;

espresso İçin
00_Propel_Amazon_Hero_v2_a33620fa-4809-4753-971a-6d6817bb3084a_1024x1024.jpg
Kruve Propel;

filtre için
2114.jpg
Bodum Pilatus kullanıyorum.

Geri