DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
250 gram kahve paketlerinde %15 indirim başlamış. Son gün 30.06.2022/23.59
|
instagramdan yazın kendisine, mutlaka dönüş yapacaktır.Kendileriyle sanirim gecen 2021 ekim toplu alim etkinliginde tanismistim o gunden beridir buradan alisveris yapiyorum. Bugune kadar herhalde 10 cesit kahvesini denemisimdir, damak tadima cok uyan, hafif kahveleri var. Ayrica f/p olarak da cok uygun buldugum bir isletme. Yine de tekrar toplu alimlara katilmalarini ve birinci cikmalarini umit ediyorum
Serif hocam burayi goruyorsan; eskiden kahve ile birlikte karton tadim cizelgesi gonderiyordun, ben de onlari koleksiyon yapiyordum. 3-5 ay once bu aliskanligi biraktiniz, uzuluyorum![]()
Lütfen bu tarz istekler yapmayalım kalitesi ve fiyatı düzgün ender yerlerden burası, artık şekilli ambalaja şukullu kutuya, tasarıma para verecek takatimiz kalmadıKendileriyle sanirim gecen 2021 ekim toplu alim etkinliginde tanismistim o gunden beridir buradan alisveris yapiyorum. Bugune kadar herhalde 10 cesit kahvesini denemisimdir, damak tadima cok uyan, hafif kahveleri var. Ayrica f/p olarak da cok uygun buldugum bir isletme. Yine de tekrar toplu alimlara katilmalarini ve birinci cikmalarini umit ediyorum
Serif hocam burayi goruyorsan; eskiden kahve ile birlikte karton tadim cizelgesi gonderiyordun, ben de onlari koleksiyon yapiyordum. 3-5 ay once bu aliskanligi biraktiniz, uzuluyorum
Sitelerinde WhatsApp hattı var, denerseniz hemen dönüş yaparlar.Tekrar yazıyorum. Forumdan Şerif beye yazdım, sitelerine de mail attım. Kaç takla daha atmam gerekiyor? Sizin bu cevabınız da bana iyi niyetli gelmedi.
Hocam 12 Ağustos 2020 de yazılmış mesaj neden şimdi cevap yazma gereği duydunuzSitelerinde WhatsApp hattı var, denerseniz hemen dönüş yaparlar.
Çok da yanlış değilmiş aslında 2 senedir aynı konu konusulunca yerinde olmamış değil.Bknz birkaç mesaj üstte.Kargaşaya gelmiş, özür
Yine yanlış anladınız herhalde?Çok da yanlış değilmiş aslında 2 senedir aynı konu konusulunca yerinde olmamış değil.Bknz birkaç mesaj üstte.
Siteyede ulaşamıyoruz satışa sunulmasını bekliyordum tadım notları ve fiyatı için tadim notu ile bizi üzdüKarbonik maserasyon işlem monteblankoda bitter çikolat var. biraz koyu mu kavurduğu anlamına geliyor bu?Bu işlem, bu çiftlikte hiç çikolataya rastlamamıştım.
Sonra diğer çekirdeklere baktım. 10çekirdeğin 7sinde karamel-çikolata var
Şerif Hocanın Çikolata Fabrikası olmuş. inşallah filmide çıkar![]()
Yeni gelen cekirdekleri deneyimleyen olmadı mı hic yaSiteyede ulaşamıyoruz satışa sunulmasını bekliyordum tadım notları ve fiyatı için tadim notu ile bizi üzdü
Oldukça açık kavrum. Benim demlememde çiçeksi, limonlu bergomotlu çay gibi bir fincan ortaya çıktı.Karbonik maserasyon işlem monteblankoda bitter çikolat var. biraz koyu mu kavurduğu anlamına geliyor bu?Bu işlem, bu çiftlikte hiç çikolataya rastlamamıştım.
Sonra diğer çekirdeklere baktım. 10çekirdeğin 7sinde karamel-çikolata var
Şerif Hocanın Çikolata Fabrikası olmuş. inşallah filmide çıkar![]()