M
mimds
Guest
Diğer çekirdeklerini bilmiyorum ama son dönemde Nordic Approach'tan temin ettikleri kahvelerini çok beğenmiştim, özellikle Etiyopya Nensebo Lot 1, yakın zamanda en severek içtiğim kahvelerden biri oldu...
Nensebo'dan iki paket bitirdim, ikisi de çok iyiydi... kenya ve burundiden de memnun kalmıştım ama genelde Etiyopyaları sevdiğim için onlardan tekrar almadım... size de afiyet olsun, umarım kahve isteğiniz gibi çıkarHonduras Santa Clara doğal işlenmiş kahvesini çok sevmiştim. Son siparişimde deneme paketinde çekirdek seçeneği yoktu, zaten 100er gr hemen biter diye aldım. Kenya'nın öğütümü berbattı. Burundi ise çok fazla kavrulmuştu. Etiyopya Nensebo inşallah iyi çıkar bu akşam deneyeceğim kısmetse.
Başıma bir iş gelmeyecekse, Ana Sora'yı Gardelli Shawntawene ile kardeş çekirdekler ilan ettim. Benzer demleme yöntemlerinde ikisinden de çok eş tatlar alıyorum. Mayıs ayı toplu alımında satın almanızı tavsiye ederim.
.Ekli dosyayı görüntüle 2011
Ana Sora gerçekten nefis bir çekirdek. Umarım Şerif beyin elinde birkaç çuval vardır. Yoksa mayıs ayından sonra bulabileceğimizi zannetmiyorumana sora'yi ben de pek begendim ancak halu beriti naturalin cok daha canlisini animsatmisti bana.
Ben dün aldım Timuçin abi, degassing bitince deneyebilecegim, daha çok tazeler.Bu Etiyopya Ana Sora'yı filtre kahvede deneyen oldu mu? Nasıl?
Espresso makinem yok, aslında espresso severim ama evde espresso işi pahalı, şimdilik beklesin deyip filtre makinesi aldım.
Daha önce burada satılan Brundi kahveseini filtre kahvede çok sevmiştim, yine son aldığım Brezilya Grama çekirdeleri filtrede fazla şaşırtmadı ama espresso güzel olurdu bundan dedim. Bu sefer bunu deneyeceğim. Umarım bu siparişim de kargocuların iki kere yanlış şubeye göndermesi ile bir hafta bütün İstanbul'u gezmesiyle gecikmez.
Şerif bey başkak kkargo şirketi ile de anlaşsa, siparişte kargoyu seçebilsek güzel olacak. Kargoların hepsi kötü hizmet veriyor toplamda aralarında farkları yok ama bir bölgede bir kargo nispeten az sorun çıkarıyorke aynı kargonun başka bölgesi en berbat olabiliyor. Sitede seçenek çıksa, kargoo firmalarına göre fiyat değişse bile benim eve verdiğim siparişi MNG kargo dışında bir kargo seçerdim.
Ben de 5 mayıs kavrumu var güzel bir çekirdek meyvemsi tatları seviyorsan kesinlikle mutlu eder. Geçen sene satılan costa rica san franciscoyu andırıyor.Bu Etiyopya Ana Sora'yı filtre kahvede deneyen oldu mu? Nasıl?
Espresso makinem yok, aslında espresso severim ama evde espresso işi pahalı, şimdilik beklesin deyip filtre makinesi aldım.
Daha önce burada satılan Brundi kahveseini filtre kahvede çok sevmiştim, yine son aldığım Brezilya Grama çekirdeleri filtrede fazla şaşırtmadı ama espresso güzel olurdu bundan dedim. Bu sefer bunu deneyeceğim. Umarım bu siparişim de kargocuların iki kere yanlış şubeye göndermesi ile bir hafta bütün İstanbul'u gezmesiyle gecikmez.
Şerif bey başkak kkargo şirketi ile de anlaşsa, siparişte kargoyu seçebilsek güzel olacak. Kargoların hepsi kötü hizmet veriyor toplamda aralarında farkları yok ama bir bölgede bir kargo nispeten az sorun çıkarıyorke aynı kargonun başka bölgesi en berbat olabiliyor. Sitede seçenek çıksa, kargoo firmalarına göre fiyat değişse bile benim eve verdiğim siparişi MNG kargo dışında bir kargo seçerdim.
Bu Etiyopya Ana Sora'yı filtre kahvede deneyen oldu mu? Nasıl?
Bana da çokça Gardelli Shawntawene’yi anımsatıyor. (V60, Comandante 25-26 klik,18/300)Bu Etiyopya Ana Sora'yı filtre kahvede deneyen oldu mu? Nasıl?
Bu yorumu ilk yaptığın iletiyi okuduktan sonra toplu alımda 1kg sipariş ettim, merakla bekliyorum.Bana da çokça Gardelli Shawntawene’yi anımsatıyor. (V60, Comandante 25-26 klik,18/300)
Umarım benzer notaları alırızBu yorumu ilk yaptığın iletiyi okuduktan sonra toplu alımda 1kg sipariş ettim, merakla bekliyorum.
umarım bizim alımla almışsındır abi? Şerif abi güzel bir jest yaptı1 KG sipariş ettim, 250gr'lık paketler çabuk bitiyor diye. zaten 1kg 3 haftada bitiririm. kargoda yolda 1 hafta gezse degass işi de yolda hallolmuş olur.
Yok yaa, normal siteye girip sipariş verdim.umarım bizim alımla almışsındır abi? Şerif abi güzel bir jest yaptı