• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Hocam geçmiş olsun öncelikle, umarım iyisinizdir.
Pozo grubunu da dahil edemez miyiz acaba?
Bir de nordic için hem filtre hem de espresso sipariş geçmek istiyordum, indirim sadece bir sette mi geçerli olacak?
Malesef Pozo, Las Delicias ve Un Regalo de Dios üçlüsü bitmek üzere, kampanyalarda yetecek kadar yok.

Büyük geçmişler olsun. Kampanya için de ayrıca teşekkürler. 🤝

Serif Hocam, pozo da isteruk :geek:
Elimde hem eski hem de yeni kavrumu var. Herkese göre değil ama en az bir bardak içmek farklı bir tecrübe olur. 100 gram bile alıp paylaşmak mantıklı.

Ara ara içiyorum ve bu kahve de Ninety plus kahveleri gibi kolay kolay bayatlamıyor. Bir kaç aylık kahve bile aroma açısından tatmin edici.

Bugün de bir kahve fotoğrafı paylaşmıştım, son Pozo azul çuvallarından biriydi diye hatırlıyorum.

Elimde hem eski hem de yeni kavrumu var. Herkese göre değil ama en az bir bardak içmek farklı bir tecrübe olur. 100 gram bile alıp paylaşmak mantıklı.

Ara ara içiyorum ve bu kahve de Ninety plus kahveleri gibi kolay kolay bayatlamıyor. Bir kaç aylık kahve bile aroma açısından tatmin edici.

Bugün de bir kahve fotoğrafı paylaşmıştım, son Pozo azul çuvallarından biriydi diye hatırlıyorum.
Cok tesekkur ederim Levent Bey. Ben de merak ettim simdi. 100 gr. i yok maalesef 🥺

Maslak, ITU, Orjin Maslak tarafinda olan biri varsa boluselim 125 125 😌

Cok tesekkur ederim Levent Bey. Ben de merak ettim simdi. 100 gr. i yok maalesef 🥺

Maslak, ITU, Orjin Maslak tarafinda olan biri varsa boluselim 125 125 😌
Ben de normalde o civarlarda çalışıyordum, size elimdekilerden getirebilirdim ama uzun süredir evden çalışıyorum :( Yoksa denemeniz için getirirdim.:(

Dediğim gibi ben bu kahveyi her gün sabah akşam içemem ama tecrübe olması açısından arada içebilirim. O tarz bir kahve. Ninety Plus Drima Zede, vs deneyenler varsa beni daha iyi anlayabilir :)

Ben de normalde o civarlarda çalışıyordum, size elimdekilerden getirebilirdim ama uzun süredir evden çalışıyorum :( Yoksa denemeniz için getirirdim.:(

Dediğim gibi ben bu kahveyi her gün sabah akşam içemem ama tecrübe olması açısından arada içebilirim. O tarz bir kahve. Ninety Plus Drima Zede, vs deneyenler varsa beni daha iyi anlayabilir :)
Bana göre drima zede ile kafa kafaya gider

Son sayfalardaki Pozo Azul yorumlarından sonra dayanamayıp sepete bir de Pozo Azul attım ve siparişi geçtim. İzmir Buca taraflarında olup, ortak olmak isteyen varsa yazabilir. :)

deneme paketi siparişimi kampanya ile verdim. Teşekkürler ve geçmiş olsun Şerif hocam.

Öncelikle şerif hocam geçmiş olsun. Güzel Nordic kahvelerini denemek için sabırsızlanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler😊

Geri