• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kod şuan için aktif değil sanırım. Şerif beyede çok geçmiş olsun.

Herkese Merhaba
Merak edenlerin denemesi için Şerif abiden kulübe özel güzel bir kampanya rica etmiştim. Duyurusunu normalde @SerifBasaran Şerif abi yapacaktı ama ufak bir sağlık problemi nedeni ile hastanede yatıyor. Duyuruyu benim yapmamı rica etti. Kahve Kulübü üyelerinin denemeleri için Nordic Kahve Paketi Kargo dahil 80tl olacak 250 adet ile sınırlı bu kampanyanın detayları aşağıda ki gibi. Kampanya kodu akşam 20:00 da aktif olacak kodu sizlere whatsapp ve forum bildirim sistemi ile göndereceğiz.

İlk 150 paket : 28 Eylül'de kavrulanlar 29 Eylül'de kargoya verilecek
Sonraki 100 paket : 30 Eylül'de kavrulanlar 01 Ekim'de kargoya verilecek

Kargo dahil neredeyse yüzde 50 indirim. Acayip bir oran. Çok teşekkürler.

Bir dilek: Keşke pozo azul'un 100 gr'lığını ekleyebilsek yanına. Entryleri okurken sağlam övgüler gördüm, merak ettim :)

Herkese Merhaba
Merak edenlerin denemesi için Şerif abiden kulübe özel güzel bir kampanya rica etmiştim. Duyurusunu normalde @SerifBasaran Şerif abi yapacaktı ama ufak bir sağlık problemi nedeni ile hastanede yatıyor. Duyuruyu benim yapmamı rica etti. Kahve Kulübü üyelerinin denemeleri için Nordic Kahve Paketi Kargo dahil 80tl olacak 250 adet ile sınırlı bu kampanyanın detayları aşağıda ki gibi. Kampanya kodu akşam 20:00 da aktif olacak kodu sizlere whatsapp ve forum bildirim sistemi ile göndereceğiz.

İlk 150 paket : 28 Eylül'de kavrulanlar 29 Eylül'de kargoya verilecek
Sonraki 100 paket : 30 Eylül'de kavrulanlar 01 Ekim'de kargoya verilecek

Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşması dileklerimle...

Kahve stoğum dolu olmasına rağmen alırım bi dal :) 3 x 100 gr Yeni Kahveler Deneme Paketi Mümkünse bu paket içinde görüşme yapar mısınız.

Geçmiş olsun. Çabucak sağlığına kavuşur inşallah.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Şerif Bey'e

İndirim kodu bu akşam saat 20.00 da aktif olacak. Her üye 1 defa kodu kullanabilecek. Sipariş sıralamasına göre belirtilen tarihlerde kargoların çıkışı yapılacaktır.
Hocam geçmiş olsun öncelikle, umarım iyisinizdir.
Pozo grubunu da dahil edemez miyiz acaba?
Bir de nordic için hem filtre hem de espresso sipariş geçmek istiyordum, indirim sadece bir sette mi geçerli olacak?

Geri