• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Değirmeni Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Kürşad tabi üstad iyi araştırmakta fayda var.

CMD - öğütüm uzun sürer ve kol kuvveti çok istemez.
Jmax - öğütüm kısa sürer ve kol kuvveti ister.

Red clix nasıl kullanılır onu da pek bilmiyorum açıkçası :)
Basitçe anlatırsam. Öğütüm ayarını x2 yapan bi eklenti. Klik hesabında araya girebiliyorsun(:

@Kürşad tabi üstad iyi araştırmakta fayda var.

CMD - öğütüm uzun sürer ve kol kuvveti çok istemez.
Jmax - öğütüm kısa sürer ve kol kuvveti ister.

Basitçe anlatırsam. Öğütüm ayarını x2 yapan bi eklenti. Klik hesabında araya girebiliyorsun:)
O zaman size direkt olarak fikrinizi sorayım ve seçimimi artık yapayım :). Red clix + CMD mi yoksa Jmax mi?

Espresso için cmd kullanırken 5-6 ve 7 klikte öğütebiliyorum. Eğer red clix sahibi olsaydım ayar seçeneğim 6 olacaktı.
Şanslısınız size hazır geliyor.

Not: Mesajı yazarken sorunuzu gördüm. J-max kullanmadım ama seçimim değişmez cmd+rc den yürürdüm.

O zaman size direkt olarak fikrinizi sorayım ve seçimimi artık yapayım :). Red clix + CMD mi yoksa Jmax mi?
Ben CMD faşistiyim(: Cevabım net.

Kafamda hep aynı çalışıyor. Mükemmel diye bir ürün yoktur. Beklentiler vardır ve hep değişir. Beklentilerini karşılamadığını düşündüğünde satarsın başkasını alırsın(:
Espresso ayar konusunda ise red clik güzel bir destek.
1663660300609.png

Espresso için cmd kullanırken 5-6 ve 7 klikte öğütebiliyorum. Eğer red clix sahibi olsaydım ayar seçeneğim 6 olacaktı.
Şanslısınız size hazır geliyor.

Not: Mesajı yazarken sorunuzu gördüm. J-max kullanmadım ama seçimim değişmez cmd+rc den yürürdüm.
Red clixi bir kere takıyoruz ve olay bitiyor değil mi?

Red clixi bir kere takıyoruz ve olay bitiyor değil mi?
Yok olay bitmiyor.
Öğüteceğin gramajdaki çekirdekleri değirmenin içine koyuyorsun. Red Clix'le istediğin ince öğütüm ayarına getiriyorsun ve değirmen kolunu çevirmeye başlıyorsun(:

Merak etme CMD üzmez seni(:

Yok olay bitmiyor.
Öğüteceğin gramajdaki çekirdekleri değirmenin içine koyuyorsun. Red Clix'le istediğin ince öğütüm ayarına getiriyorsun ve değirmen kolunu çevirmeye başlıyorsun:)

Merak etme CMD üzmez seni:)
Hocam tak çıkar işlerinden hiç anlamadığım için soruyorum. O değirmeni söksem bir daha takamam :)

Hocam tak çıkar işlerinden hiç anlamadığım için soruyorum. O değirmeni söksem bir daha takamam :)

El ya da elektrikli farketmez, her değirmeni mütemadiyen temizlemende fayda var. Mecbur tak çıkar yapacaksın. Cmd için 6 parça var. Sırasıyla dizdim.
1663662003469.png

CMD sök/tak kolay ve hata yapmanız çok olası değil. Red Clix 1 kere takılıyor sonra hem filtre hem espresso için kullanabiliyorsunuz. Red Clix takınca normal aksın 1 kliği Red Clix te 2 klik oluyor. CMD kullanıcısı olarak görüşüm espresso için CMD önermem pek çok arkadaş nedenini açıklamış. İlla istiyorum para benim alırım diyorsanız yanında Hario Electro Solo gibi bir şey almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Herkese çok teşekkür ederim. CMD aldım. Değerli düşünceleri ve yorumları için herkese teşekkür ederim. Diğer modeli alsaydım CMD aklımda kalacaktı. Böylesi daha iyi oldu gibi. Tekrardan bu konu ile ilgilenen ve zaman ayıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Geri