Basitçe anlatırsam. Öğütüm ayarını x2 yapan bi eklenti. Klik hesabında araya girebiliyorsunRed clix nasıl kullanılır onu da pek bilmiyorum açıkçası![]()
CMD + red clix, sahip olduğunuz espresso makinesi özelinde size ihtiyacınızdan fazla ayar seçeneği sunar.ayar seçeneğine sahip olsaydı
O zaman size direkt olarak fikrinizi sorayım ve seçimimi artık yapayım@Kürşad tabi üstad iyi araştırmakta fayda var.
CMD - öğütüm uzun sürer ve kol kuvveti çok istemez.
Jmax - öğütüm kısa sürer ve kol kuvveti ister.
Basitçe anlatırsam. Öğütüm ayarını x2 yapan bi eklenti. Klik hesabında araya girebiliyorsun![]()
Ben CMD faşistiyimO zaman size direkt olarak fikrinizi sorayım ve seçimimi artık yapayım. Red clix + CMD mi yoksa Jmax mi?

Red clixi bir kere takıyoruz ve olay bitiyor değil mi?Espresso için cmd kullanırken 5-6 ve 7 klikte öğütebiliyorum. Eğer red clix sahibi olsaydım ayar seçeneğim 6 olacaktı.
Şanslısınız size hazır geliyor.
Not: Mesajı yazarken sorunuzu gördüm. J-max kullanmadım ama seçimim değişmez cmd+rc den yürürdüm.
Yok olay bitmiyor.Red clixi bir kere takıyoruz ve olay bitiyor değil mi?
Hocam tak çıkar işlerinden hiç anlamadığım için soruyorum. O değirmeni söksem bir daha takamamYok olay bitmiyor.
Öğüteceğin gramajdaki çekirdekleri değirmenin içine koyuyorsun. Red Clix'le istediğin ince öğütüm ayarına getiriyorsun ve değirmen kolunu çevirmeye başlıyorsun
Merak etme CMD üzmez seni![]()
CMD sök/tak kolay ve hata yapmanız çok olası değil. Red Clix 1 kere takılıyor sonra hem filtre hem espresso için kullanabiliyorsunuz. Red Clix takınca normal aksın 1 kliği Red Clix te 2 klik oluyor. CMD kullanıcısı olarak görüşüm espresso için CMD önermem pek çok arkadaş nedenini açıklamış. İlla istiyorum para benim alırım diyorsanız yanında Hario Electro Solo gibi bir şey almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.Hocam tak çıkar işlerinden hiç anlamadığım için soruyorum. O değirmeni söksem bir daha takamam![]()