• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Brezilya sitio sao Pedro, Peru

Bugün ulaştı elime ikisi, ek olarak bir de pink star espresso sipariş geçmiştim.

Peru ve Pink Star'ı denemedim.

Sitio Sao Pedro'da ise ilk demlemede performans alamadım. Timemore c3s kullanıyorum. Muhtemelen click olarak çok aşağıda kaldı. 90 derece 15/240 4*60 denedim. Bir sonrakinda öğütümü kalınlaştırıp tekrar deneyeceğim. Su abant vardı onu kullandım ama muhtemelen suyunda etkisi oldu. Kahveden kahveye su da çok değiştiiyor. Başka bir su ve öğütüm deneyeceğim.

Buna ek ambalaj açıldığında üzümden ziyade tatlı bir kakao kokusu buram buram çok keyifli. İçtikçe iz bırakacak bir kahveye benziyor. Geçen sene denememiştim.

@orkunustel Elinize sağlık.

Bugün ulaştı elime ikisi, ek olarak bir de pink star espresso sipariş geçmiştim.

Peru ve Pink Star'ı denemedim.

Sitio Sao Pedro'da ise ilk demlemede performans alamadım. Timemore c3s kullanıyorum. Muhtemelen click olarak çok aşağıda kaldı. 90 derece 15/240 4*60 denedim. Bir sonrakinda öğütümü kalınlaştırıp tekrar deneyeceğim. Su abant vardı onu kullandım ama muhtemelen suyunda etkisi oldu. Kahveden kahveye su da çok değiştiiyor. Başka bir su ve öğütüm deneyeceğim.

Buna ek ambalaj açıldığında üzümden ziyade tatlı bir kakao kokusu buram buram çok keyifli. İçtikçe iz bırakacak bir kahveye benziyor. Geçen sene denememiştim.

@orkunustel Elinize sağlık.
Selamlar. Detaylı paylaşım için teşekkür ederim. 🙏

Buzdağı Su'yu öneririm. Kuzeyden Su'yu öneren müşterilerimiz de olmuştu daha evvelden.

Kullandığınız reçete buna çok benzer ama yine referans olması namına bırakayım.

Selamlar. Detaylı paylaşım için teşekkür ederim. 🙏

Buzdağı Su'yu öneririm. Kuzeyden Su'yu öneren müşterilerimiz de olmuştu daha evvelden.

Kullandığınız reçete buna çok benzer ama yine referans olması namına bırakayım.

Kavrum tarihini atlamışım. 28 Kasım tarihli, sanki bir hafta sonra denemek daha iyi olacak gibi. Bu reçeteyi deneyeceğim. Acılaşmaması için 88 derece daha iyi oalcak gibi.

Teşekkür ederim.

Az önce 3 kişilik demlediğim 3 Temmuz kavrumlu test kavrumu(tahminim Villa Betulia çünkü inanılmaz bir Kenya hissiyatı var) doğal olarak hafif sönmüş olsa da hala içilebilirin üstünde keyifli. Gerçekten yaptığım en f/p ve pratik alışveriş olabilir bu sene. Hem deney hem misafir hem de arada sırada termos kahvesi olarak da kullanıyorum bir iki aydır, hala bitiremedim.

Kavrum tarihini atlamışım. 28 Kasım tarihli, sanki bir hafta sonra denemek daha iyi olacak gibi. Bu reçeteyi deneyeceğim. Acılaşmaması için 88 derece daha iyi oalcak gibi.

Teşekkür ederim.

Bir kaç önceki mesajımda Peru ve Sitio Sao Pedro için performans alamadığımdan bahsetmiş. Daha sonra degassing süresi sonunda tekrar deneyeceğimden bahsetmiştim.

İlk denememde yeni kavrum olduğu için çok iyi tadlar almamıştım. İki hafta süresince damağım alışmasın diye ilk tadımın üzerine farkı anlamak için çekirdekleri hiç denemedim. İki hafta sonunda denediğimde beklentimden daha fazlasını aldığımı söyleyebilirim. Sitio Sao Pedro bugüne kadar içtiğim en belirgin kuru üzüm oldu. Özellikle içimden sonra damakta oluşturduğu daha doğrusu bıraktığı tad-izlenim benim için ayırt edici oluyor. Damakta bıraktığı his muhteşem. Dolu dolu kuru üzüm yemiş gibi hissettiriyor. Çok beğendim. Aklımda kalan kahvelerden artık.

Peru Cedros'u da çok beğendim. Onu da ayrı ayrı övmeyim.

Elinize sağlık gerçekten. Keşke indirimden birer paket fazla alsaydım. Neden daha önce denemedim bilmiyorum. @orkunustel

Merhaba, espresso aboneliği mi alsam diye bakarken bir sorun ile karşılaştım.

Ürün sayfasında tutar 2040TL iken. (ki doğru olan ebat bu verilan paket başı fiyatlara bakınca.)

1703579962184.png

Sepete ekleyince fiyat 3555TL'ye çıkıyor bunun üzerinden %20 indirim yapıp 2844 lira oluyor.
1703580041570.png

Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum veya yanlış anlıyorum yoksa sistemde bir sıkıntı mı var acaba?

cc: @orkunustel .
Teşekkürler.

Az önce 3 kişilik demlediğim 3 Temmuz kavrumlu test kavrumu(tahminim Villa Betulia çünkü inanılmaz bir Kenya hissiyatı var) doğal olarak hafif sönmüş olsa da hala içilebilirin üstünde keyifli. Gerçekten yaptığım en f/p ve pratik alışveriş olabilir bu sene. Hem deney hem misafir hem de arada sırada termos kahvesi olarak da kullanıyorum bir iki aydır, hala bitiremedim.
Bir kaç önceki mesajımda Peru ve Sitio Sao Pedro için performans alamadığımdan bahsetmiş. Daha sonra degassing süresi sonunda tekrar deneyeceğimden bahsetmiştim.

İlk denememde yeni kavrum olduğu için çok iyi tadlar almamıştım. İki hafta süresince damağım alışmasın diye ilk tadımın üzerine farkı anlamak için çekirdekleri hiç denemedim. İki hafta sonunda denediğimde beklentimden daha fazlasını aldığımı söyleyebilirim. Sitio Sao Pedro bugüne kadar içtiğim en belirgin kuru üzüm oldu. Özellikle içimden sonra damakta oluşturduğu daha doğrusu bıraktığı tad-izlenim benim için ayırt edici oluyor. Damakta bıraktığı his muhteşem. Dolu dolu kuru üzüm yemiş gibi hissettiriyor. Çok beğendim. Aklımda kalan kahvelerden artık.

Peru Cedros'u da çok beğendim. Onu da ayrı ayrı övmeyim.

Elinize sağlık gerçekten. Keşke indirimden birer paket fazla alsaydım. Neden daha önce denemedim bilmiyorum. @orkunustel
Afiyetler diliyorum hepinize. Güzel yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ediyorum. :)
Merhaba, espresso aboneliği mi alsam diye bakarken bir sorun ile karşılaştım.

Ürün sayfasında tutar 2040TL iken. (ki doğru olan ebat bu verilan paket başı fiyatlara bakınca.)

Ekli dosyayı görüntüle 30545

Sepete ekleyince fiyat 3555TL'ye çıkıyor bunun üzerinden %20 indirim yapıp 2844 lira oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 30546

Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum veya yanlış anlıyorum yoksa sistemde bir sıkıntı mı var acaba?

cc: @orkunustel .
Teşekkürler.
Evet sorduğunuz soru üzerinden bir inceleme yaptım az evvel. Sistemde kullanılan eklentiyle alakalı bir yazılımsal hata var sanıyorum, seçilene ek kahveler seçiyor otomatik fiyat ondan yükseliyor. Sorunu tekniğe bildirdim. Geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar selamlar.

Bir kaç duyurum var sizler için.

Aralık ayının son haftasına girdik, yeni yılını herkesin şimdiden kutlarım öncelikle. Bununla beraber 1 Ocak itibari ile Pink Star hariç filtre çeşitlerinde senelik enflasyon, üretimde kullanılan temel ihtiyaç maliyetlerimize gelen fiyat artışları, asgari ücrete açıklanacak zam ile beraber gelecek maaş zamları, kahveleri sizlere ulaştırmamızda yardımcı olan herşeye gelecek fiyat artışları sebebiyle fiyat artışı gerçekleşecektir. Bu sebeple sevdiğiniz kahveleri şimdilerde alabilirsiniz. Pink Star filtre ve espresso profillerine ise anormal bir durum olmaz ise 1 Şubatta fiyat güncellemesi gelecektir. Herkesin dikkatine sunarım.

İkinci duyurum yeni üç kahve yakında satışa çıkacağı için ön deneme profilleri olup ana profil seçilemeyen üretimlerimiz Test Kavurması olarak ayrıldı ve sitede satışa açıldı. Test Kavurması bekleyenler içindi bu haberim. :) Bir yandan Test Kavurması da 1 Ocak itibariyle fiyat artışı yaşayacak. Bundan dolayı genel olarak çeşit kahvelerimizi sevenler, test kavurmasını bekleyenlerin eski fiyatlardan faydalanmaları için son hafta.

Herkese sağlıklı, keyifli, düzgün ekonomiyle geçecek bir yıl diliyorum şimdiden.

Afiyetler diliyorum hepinize. Güzel yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ediyorum. :)

Evet sorduğunuz soru üzerinden bir inceleme yaptım az evvel. Sistemde kullanılan eklentiyle alakalı bir yazılımsal hata var sanıyorum, seçilene ek kahveler seçiyor otomatik fiyat ondan yükseliyor. Sorunu tekniğe bildirdim. Geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum.
Tekrar selamlar,

Yukarıda yaptığınız duyuruyu öncesinden düşünerek abonelik almak istemiştim. 😆
Problem çözülmüş ama kökünden çözülmüş ürün listeden kalkmış. Geri eklerseniz perşembe, cuma dediğiniz gibi yeni yıl gelmeden abonelik almak isterim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Tekrar selamlar,

Yukarıda yaptığınız duyuruyu öncesinden düşünerek abonelik almak istemiştim. 😆
Problem çözülmüş ama kökünden çözülmüş ürün listeden kalkmış. Geri eklerseniz perşembe, cuma dediğiniz gibi yeni yıl gelmeden abonelik almak isterim.

Teşekkürler.
Seçimi sağlayan programı yeniden kuracak arkadaş sıfırdan. Cumaya kadar bitecektir diye umuyoruz.

Doğum günün kutlu olsun şampiyon ! 🏆🥳

Üstat nice lezzetli senelere :giggle:

Arkadaşlar selamlar,

Meksika Mixteca tükendi, Kenya Ichuga son 2 paket. Burundi'de de son 15 ya da 20 paket kaldı tahmini bir hafta içerisinde tükenecek. Severlerinin dikkatine. :)

Yeni kahveler iki hafta içerisinde tahmini çıkıyor olacak. Test Kavurması için de bir haber, fiyat güncellemesi olmayacak. Kaldığı fiyat ile devam edecek stok tükenene kadar.

Herkese keyifli akşamlar diliyorum.

Arkadaşlar selamlar,

Meksika Mixteca tükendi, Kenya Ichuga son 2 paket. Burundi'de de son 15 ya da 20 paket kaldı tahmini bir hafta içerisinde tükenecek. Severlerinin dikkatine. :)

Yeni kahveler iki hafta içerisinde tahmini çıkıyor olacak. Test Kavurması için de bir haber, fiyat güncellemesi olmayacak. Kaldığı fiyat ile devam edecek stok tükenene kadar.

Herkese keyifli akşamlar diliyorum.
Güncelleme:

Kenya Ichuga tükendi, Meksika Mixteca'da bir stok hatası yapmışız, yeni üretilecek 20 paket daha çıkacak bir stoğumuz var. Meksika severlerin dikkatine. Burundi stoğunu saymadım ancak tahmini 10 paket'in altında veya civarında stok kaldı son. Yeni kahvelerin eli kulağında. :)

Geri