• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seçilen mekan, kahve demleme ve deneyimi, ortamın sıcaklığı, herşeyiyle harikaydı @orkunustel @Globally ye bu kadar kıymetli bir etkinlik için bence ne kadar teşekkür etsek az. Nice nice kutlamaya değer yıllar geçirmenizi dilerim.

@Daunterm e de beni bu oluşumların içine çekmesinden ve dün demlerken yaktığım kahveyi içtiğinde "yine de iyi be abi" diyerek beni üzmediğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim 🤣.

@NoDRaC a da bize bu ortamı sağlayarak buluşturduğu için ayrıca minnettarım.

Eksik olmayın 🙏

Arkadaşlar selamlar herkese.

Çok yoğun bir tempo içerisinde olduğumuzdan dolayı bir çok bildiriyi ancak şimdi yapabiliyorum.

Öncelikle oldukça güzel ilgi gören kasım kampanyası devam ediyor. Gören arkadaşlarımız olmuştur. Görmeyenler için detayları buraya bırakıyorum.

Bu sefer kampanyaya La Palma & El Tucan kahveleri de dahil. Natürel Gesha kampanya ayı boyunca kuvvetli yoğunluğu kaldırabilecek stoğu olsa da, Bioinovasyon Natürel Sidra 20 Paket çıkacak kadar kaldı. Denemeyenler için özellikle güzel fırsat diyebilirim.

Bir de La Palma & El Tucan namına epey keyifli bir etkinlik yapacağım ay sonunda. ICF'de LPET Seansına gelenler festival ortamında ufaltılmış bir versiyonunu deneyimlemiş oldu.

İş birliğinde olduğumuz mekanlardan Alt Kat'ın yeni şubesinde Heroes Nano Lot seçkimizi kişi iki kahve için toplamda tam iki servis olacak şekilde sunuyor, La Palma & El Tucan deneyimlerimi, ziyaretimi, markayı ve çiftliği tam bir deneyim sağlayacak şekilde anlatıyor olacağım ve beraber tadıyor olacağız.

Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlı. Şu an itibari ile 6 kişilik kontenjanımız kaldı.

Kayıt için:

Katılım sağlayacak arkadaşlarla etkinlikte görüşmek üzere!

Selamlar @orkunustel Bey Brezilya Pink star filtre kavrum espressoda nasıl performans verir, denemek istiyorum da?Ona göre siparişimi gözden geçireceğim.

Son düzenleme:
Ben yanlışlıkla denemiştim güzeldi😂

Selamlar @orkunustel Bey Brezilya Pink star filtre kavrum espressoda nasıl performans verir, denemek istiyorum da?Ona göre siparişimi gözden geçireceğim.
Selamlar. Denemedim hiç filtre profilini espressoda. Zira agtron değeriyle profiliyle epey açık bir profil ki çoğu kimseye espresso profilimiz dahi açık gelmekte. Kerem Bey denemiş önermiş. Deneyebilirsiniz tabi ama kalibrasyonun kolay olacağını sanmam profil sebebiyle.

Selamlar. Denemedim hiç filtre profilini espressoda. Zira agtron değeriyle profiliyle epey açık bir profil ki çoğu kimseye espresso profilimiz dahi açık gelmekte. Kerem Bey denemiş önermiş. Deneyebilirsiniz tabi ama kalibrasyonun kolay olacağını sanmam profil sebebiyle.
Selamlar Orkun bey.
Bu mesaja istinaden merak ettim;
Gelecekte aynı kahveyi farklı profillerde set halinde sunmayı hiç düşündünüz mü?
:)
Mesela bahsi geçen pink star gibi gelenekselleşmiş bir kahveyi...

Selamlar Orkun bey.
Bu mesaja istinaden merak ettim;
Gelecekte aynı kahveyi farklı profillerde set halinde sunmayı hiç düşündünüz mü?
:)
Mesela bahsi geçen pink star gibi gelenekselleşmiş bir kahveyi...
Selamlar.

Hayır düşünmemiştim hiç. Ama düşününce şu an iki ayrı espresso profili artı filtre profiliyle üç ayrı profilde satışı mevcut Pink Star'ın. :) Espresso profilleri filtre için bana koyu geldiğinden set gibi satış düşünmeme sebebim bu şahsen. Ama alıp deneyebilir herkes tabi bunu neden olmasın. :)

@orkunustel merhabalar. Kasım kampanyası oldukça güzel olmuş. Forum toplu alımı gibi oran :)

Sipariş oluşturacağım, şunu merak ettim aldığımız kahveler hangi kavrulma tarihli geliyor? Elime gelecek ve mevcut kahveleri planlamam lâzım yığılma olmasın şimdi.

Aslında Koşuyolu'nda çalışıyorum, gelsem mi diye bir düşündüm.

Pink star
Villa Betulia
İchuga

Düşünüyorum. La Palma y él Tucán aştı biraz. :D

@orkunustel merhabalar. Kasım kampanyası oldukça güzel olmuş. Forum toplu alımı gibi oran :)

Sipariş oluşturacağım, şunu merak ettim aldığımız kahveler hangi kavrulma tarihli geliyor? Elime gelecek ve mevcut kahveleri planlamam lâzım yığılma olmasın şimdi.

Aslında Koşuyolu'nda çalışıyorum, gelsem mi diye bir düşündüm.

Pink star
Villa Betulia
İchuga

Düşünüyorum. La Palma y él Tucán aştı biraz. :D
Selamlar.

Şu an tarihler konusunda birşey söyleyemiyorum çünkü ürünler hızlı tükendiği için ve paketler sipariş sırasıyla gönderildiği için, bazen bir hafta dinlenmiş çoğu zaman hafta başı üretiminden, bazı çok yoğun durumlarda da haftanın ortası ya da sonundan üretim çıkabiliyor. Tam bir bilgi vermem mümkün değil sipariş gidişatına göre sürekli hızlı tarih değişimi olduğu için.

Mağaza teslim seçeneğimiz yoktur ama kargo ücretsiz çıkıyorsa not düşersiniz gelip alabilirsiniz mağazada arkadaşlarımızdan.
La Palma y El Tucan için çok iyi fiyat diyebilirim. Eğer deneyim kahvesi denemeyi düşünüyorsanız bu fiyata son sefer çünkü sonrasında senelik fiyat arttırışları gelecek malum.

Selamlar.

Şu an tarihler konusunda birşey söyleyemiyorum çünkü ürünler hızlı tükendiği için ve paketler sipariş sırasıyla gönderildiği için, bazen bir hafta dinlenmiş çoğu zaman hafta başı üretiminden, bazı çok yoğun durumlarda da haftanın ortası ya da sonundan üretim çıkabiliyor. Tam bir bilgi vermem mümkün değil sipariş gidişatına göre sürekli hızlı tarih değişimi olduğu için.

Mağaza teslim seçeneğimiz yoktur ama kargo ücretsiz çıkıyorsa not düşersiniz gelip alabilirsiniz mağazada arkadaşlarımızdan.
La Palma y El Tucan için çok iyi fiyat diyebilirim. Eğer deneyim kahvesi denemeyi düşünüyorsanız bu fiyata son sefer çünkü sonrasında senelik fiyat arttırışları gelecek malum.
Adrese kargo olarak verdim. Teşekkürler bilgiler için. :)

Pink Star dışında neden hiç yeni espresso göremiyoruz?

Pink Star dışında neden hiç yeni espresso göremiyoruz?
Abonelik paketi halinde alternatif espresso satışımız var ama talep yetersizliği, yarattığı iş yükü ve zayiatı sebebiyle salt perakende satışa açamıyoruz maalesef. Sorunuz alternatif espresso içinse eğer.

Ama sorunuz ana espressonun değişip değişmemesi üzerineyse eğer, her hasat sezonu tek üreticiyle çalışmak espresso satışımızın çok büyük bölümünü oluşturan kahve dükkanı müşterileri için olsun, ana espresso veya ana filtre evine alan müdavim son kullanıcı müşterilerimiz için olsun lezzette stabilizasyon ve kolaylık sağlıyor.

Abonelik paketi halinde alternatif espresso satışımız var ama talep yetersizliği, yarattığı iş yükü ve zayiatı sebebiyle salt perakende satışa açamıyoruz maalesef. Sorunuz alternatif espresso içinse eğer.

Ama sorunuz ana espressonun değişip değişmemesi üzerineyse eğer, her hasat sezonu tek üreticiyle çalışmak espresso satışımızın çok büyük bölümünü oluşturan kahve dükkanı müşterileri için olsun, ana espresso veya ana filtre evine alan müdavim son kullanıcı müşterilerimiz için olsun lezzette stabilizasyon ve kolaylık sağlıyor.
Çeşitlilik olarak sormuştum kilolarca Pink Star tükettik elinizden yeni kavrumlar da görmek isteriz.

Geri