www.kafeinkultur.com
Selamlar. Denemedim hiç filtre profilini espressoda. Zira agtron değeriyle profiliyle epey açık bir profil ki çoğu kimseye espresso profilimiz dahi açık gelmekte. Kerem Bey denemiş önermiş. Deneyebilirsiniz tabi ama kalibrasyonun kolay olacağını sanmam profil sebebiyle.Selamlar @orkunustel Bey Brezilya Pink star filtre kavrum espressoda nasıl performans verir, denemek istiyorum da?Ona göre siparişimi gözden geçireceğim.
Selamlar Orkun bey.Selamlar. Denemedim hiç filtre profilini espressoda. Zira agtron değeriyle profiliyle epey açık bir profil ki çoğu kimseye espresso profilimiz dahi açık gelmekte. Kerem Bey denemiş önermiş. Deneyebilirsiniz tabi ama kalibrasyonun kolay olacağını sanmam profil sebebiyle.
Selamlar.Selamlar Orkun bey.
Bu mesaja istinaden merak ettim;
Gelecekte aynı kahveyi farklı profillerde set halinde sunmayı hiç düşündünüz mü?
![]()
Mesela bahsi geçen pink star gibi gelenekselleşmiş bir kahveyi...
Selamlar.@orkunustel merhabalar. Kasım kampanyası oldukça güzel olmuş. Forum toplu alımı gibi oran
Sipariş oluşturacağım, şunu merak ettim aldığımız kahveler hangi kavrulma tarihli geliyor? Elime gelecek ve mevcut kahveleri planlamam lâzım yığılma olmasın şimdi.
Aslında Koşuyolu'nda çalışıyorum, gelsem mi diye bir düşündüm.
Pink star
Villa Betulia
İchuga
Düşünüyorum. La Palma y él Tucán aştı biraz.![]()
Adrese kargo olarak verdim. Teşekkürler bilgiler için.Selamlar.
Şu an tarihler konusunda birşey söyleyemiyorum çünkü ürünler hızlı tükendiği için ve paketler sipariş sırasıyla gönderildiği için, bazen bir hafta dinlenmiş çoğu zaman hafta başı üretiminden, bazı çok yoğun durumlarda da haftanın ortası ya da sonundan üretim çıkabiliyor. Tam bir bilgi vermem mümkün değil sipariş gidişatına göre sürekli hızlı tarih değişimi olduğu için.
Mağaza teslim seçeneğimiz yoktur ama kargo ücretsiz çıkıyorsa not düşersiniz gelip alabilirsiniz mağazada arkadaşlarımızdan.
La Palma y El Tucan için çok iyi fiyat diyebilirim. Eğer deneyim kahvesi denemeyi düşünüyorsanız bu fiyata son sefer çünkü sonrasında senelik fiyat arttırışları gelecek malum.
Afiyetler diliyorum.Adrese kargo olarak verdim. Teşekkürler bilgiler için.![]()
Abonelik paketi halinde alternatif espresso satışımız var ama talep yetersizliği, yarattığı iş yükü ve zayiatı sebebiyle salt perakende satışa açamıyoruz maalesef. Sorunuz alternatif espresso içinse eğer.Pink Star dışında neden hiç yeni espresso göremiyoruz?
Çeşitlilik olarak sormuştum kilolarca Pink Star tükettik elinizden yeni kavrumlar da görmek isteriz.Abonelik paketi halinde alternatif espresso satışımız var ama talep yetersizliği, yarattığı iş yükü ve zayiatı sebebiyle salt perakende satışa açamıyoruz maalesef. Sorunuz alternatif espresso içinse eğer.
Ama sorunuz ana espressonun değişip değişmemesi üzerineyse eğer, her hasat sezonu tek üreticiyle çalışmak espresso satışımızın çok büyük bölümünü oluşturan kahve dükkanı müşterileri için olsun, ana espresso veya ana filtre evine alan müdavim son kullanıcı müşterilerimiz için olsun lezzette stabilizasyon ve kolaylık sağlıyor.
Afiyet olsun çok. Günün birinde espresso talebi arz ile dengeli bir hale gelirse yaparım tabi ki. Abonelere sunduğum profildeki kahveleri toplu üretime geçirmesi kalır sadece operasyon olarak.Çeşitlilik olarak sormuştum kilolarca Pink Star tükettik elinizden yeni kavrumlar da görmek isteriz.