• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Incommon Coffee

Filtre Paketlerinin 2 Sindende Sipariş verdim bakalım nasıllar :)

Arkadaşlar indirim kodumuz site halen geçerli(31 Ağutos'a kadar) deneme paketlerinde de geçerli görünüyor. Satınalma kısmına kadar gitmedim fakat kodu kabul etti. almak isteyenlerin bilgisine...

Hasat yılının/döneminin açıklama kısmına not düşülmediği satıcılardan kahve almak hiç içimden gelmiyor.
Doğru diyorsunuz insan merak ediyor. Normalde Kuzeyde Eylül-Mart, Güneyde (yarım kürelerde) Nisan-Ağustos ayları arasında hasat ediliyor. Genelde 19/20 ya da sadece 19-20 gibi yıl söylüyorlar.

Incommon’dan ilk alışverişimi yaptım. Elimde çok çekirdek olduğu için tek paket sipariş ettim. Kendilerinin de önerisiyle Colombia Tropical Bonanza aldım. Az önce 2. demlememi yaptım, gerçekten vaat ettiği gibi meyve patlaması yaşatıyor çekirdek. Özellikle kavun notası çok net ve çok tatlı bir kahve. Demleme reçetem Origami ile Kasuya metodu, 1:15, 50-70-60-60-60, 45’er saniye aralıklarla 5 döküş. Bu çekirdekten epey memnun kaldım. Kavurmaları bence gayet başarılı.

Kutu sunumu da çok şık ama kutu içinde gelen paket maalesef zippersız. Tek yön valf de pakette çok üste konumlandırılmış, bende bean keep olmasına rağmen paketi valfin üstünde kapatacak yer yok, mecburen altından kapattım, valf işlevsiz hale geldi böylece. Bir öneri olarak kutu yerine zipperlı poşet kullanabilirler, ya da valf biraz daha alta koyulabilir 🙂
Merhaba, çok teşekkür ederiz geri bildiriminiz için. Paketler hususunda sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda bir değişikliğe gittik ve artık yeni ambalajlarımızla gönderim yapıyoruz :) zipli, valfli yeni ambalajlarımızı umarım beğenirsiniz. sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok değerli🥰 bu sebeple siz talep edin, biz yapalım ☺

Merhaba, çok teşekkür ederiz geri bildiriminiz için. Paketler hususunda sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda bir değişikliğe gittik ve artık yeni ambalajlarımızla gönderim yapıyoruz :) zipli, valfli yeni ambalajlarımızı umarım beğenirsiniz. sizlerden gelen geri bildirimler bizim için çok değerli🥰 bu sebeple siz talep edin, biz yapalım ☺

Bu dediğiniz bugünkü gönderileriniz için geçerli mi yoksa bundan sonrakiler mi zipli paketlerde gelecek acaba? :)

Hasat yılının/döneminin açıklama kısmına not düşülmediği satıcılardan kahve almak hiç içimden gelmiyor.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz :) internet sitemizde yer alan seçkimiz için yakın bir zamanda hasat yılı/dönemi ve ithalatçı bilgilerini güncelleyeceğiz☺

Espresso miktarları biraz az gibi. Profili oturtana kadar biter kahveler :) 125 veya 150gr daha iyi olabilir.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz ☺ kahve gramajları konusunda biz de biraz kararsız kaldık aslında. Numune kutusuna toplamda 250 gr kahve sığıyor. Kahve seçkimizden daha fazla kahveyi sizlere ulaştırabilmek için 80 gr'dan 3 farklı seçenek olacak şekilde hazırlamaya karar verdik, ancak bu talebinizi en kısa zamanda değerlendireceğiz(y)

D1B9B1A5-BEBA-411D-9EA0-ADD99B08BAA7.jpeg

Merhaba :), bu zamana kadar bize iletmiş olduğunuz tüm olumlu/olumsuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz 🙏 geçen hafta seçkimize dahil ettiğimiz 4 yeni kahve ile beraber sosyal medya hesapları üzerinden en sık aldığımız mesaj kahvelerimizin hepsinden azar azar denemek isteyenler için uygun bir seçeneğimizin olup olmadığıydı ☺ Bu yoğun ilgi ve talepler karşısında çok mutlu olduk ve çok sevindik.

İletilen bu taleplere karşı tepkisiz kalamazdık, bu vesile ile kahvelerimizi denemek isteyen tüm kahve severler için 3 farklı numune kutusu hazırladık 🥰 Siparişleri Pazartesi ve Perşembe günleri kavurup ertesi gün kargoya veriyoruz. Daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.incommon.coffee/shop-tasting-boxes?lang=tr adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Keyfili demlemeler, iyi hafta sonları ☺

- Güney/Orta Amerika Filtre Numune Kutusu:
Kolombiya Tropikal Bonanza,
Kolombiya Salado,
Kosta Rika San İsidro

- Espresso Numune Kutusu:
Guatelama Finca Petatan,
Brezilya Serra Do Cabral

- Meyve Bombası Filtre Numune Kutusu:
Ruanda Nyabumera,
Etiyopya Kochere,

Kolombiya Tropikal Bonanza almıştım ben de ve çok memnun kaldığımı söylemeliyim. İşin doğrusu kavrum profili bana biraz koyu geldi ve Alman kavurucu Supremo'yu anımsattı. Bununla birlikte yaptığım farklı demlemelerde (Pınar Madran ile ve tabii ki melodrip aracılığıyla) hep temiz ve parlak fincanlar elde ettim. Acımsılık hiç yoktu, aromalar belirgindi. Başarılı bir piyasa girişi yaptığınızı düşünüyorum ve umarım bu şekilde bozmadan ilerlersiniz.

Kutu içinde paketle gelmesini ben de gerekli görmedim hatta maliyeti arttırdığını düşündüm. Valfli paket ısrarım yok nitekim paketinde saklamıyorum ama genel bu konudaki eleştirileri de dikkate almanız hoş..
Umarız bazı kavurma evlerinin fahiş denebilecek fiyatlarına yapılan eleştirileri de kaale alırsınız.:)

Türkiye kahve piyasasına yeni bir soluk getirmeniz dileğiyle..
Yolunuz açık olsun.

Kolombiya Tropikal Bonanza almıştım ben de ve çok memnun kaldığımı söylemeliyim. İşin doğrusu kavrum profili bana biraz koyu geldi ve Alman kavurucu Supremo'yu anımsattı. Bununla birlikte yaptığım farklı demlemelerde (Pınar Madran ile ve tabii ki melodrip aracılığıyla) hep temiz ve parlak fincanlar elde ettim. Acımsılık hiç yoktu, aromalar belirgindi. Başarılı bir piyasa girişi yaptığınızı düşünüyorum ve umarım bu şekilde bozmadan ilerlersiniz.

Kutu içinde paketle gelmesini ben de gerekli görmedim hatta maliyeti arttırdığını düşündüm. Valfli paket ısrarım yok nitekim paketinde saklamıyorum ama genel bu konudaki eleştirileri de dikkate almanız hoş..
Umarız bazı kavurma evlerinin fahiş denebilecek fiyatlarına yapılan eleştirileri de kaale alırsınız.:)

Türkiye kahve piyasasına yeni bir soluk getirmeniz dileğiyle..
Yolunuz açık olsun.

Sitede aynı kahvenin hem filtre hem Espresso kavrumu var. Filtrenin koyu kavrum olması enteresan olmuş.

Teşekkürler, şikayetler üzerine bu tip hızlı geri dönüşlerin size olumlu katkı yapacağına emin olabilirsiniz.

Bu arada örnek vermem gerekirse:

: 2020-08-28 (1).png

Son düzenleme:
Biraz evvel Rwanda ve Tropikal siparişlerini verdim. Aslında ilk defa Incommon kahvesini deneyeceğim için deneme paketi daha mantıklıydı ama biraz geç haberim oldu varlığından.

Biraz evvel Rwanda ve Tropikal siparişlerini verdim. Aslında ilk defa Incommon kahvesini deneyeceğim için deneme paketi daha mantıklıydı ama biraz geç haberim oldu varlığından.

Daha iyisini yapmışsınız tropikalde benim de gözüm kaldı ama bi yandan gerçekten diğer huila'lar arasında çok mu fark var diye arada kaldığım için sadece rwanda söyledim.

Son düzenleme:
Bu kadar hızlı bir aksiyon beklemiyordum açıkçası 🙂 Geri bildirimleri sadece sözde değil eylemde de dikkate aldığınız için ben de teşekkür ederim 🙂

Siz firmanın çalışanı mısınız? Başlığı siz açmışsınız ondan merak ettim
yok hayır değilim. Sadece kurucusu ile bir kaç etkinliğe katılmış ve Antalya'da ki yaptıkları işlere güvendiğim insanlara destek olmaya çalışan; bulunduğu sosyal gruplada paylaşım içerisinde olarak, f/p gözeterek paylaşımcı olmaya çalışan birisiyim.

Geri