DF64'i dünden beri epey test ettim. Önceki öğütücüm çok da iyi olmadığı için izlenimlerim çok da baz alınmamalı elbet.
Ama ilk izlenim ve deneyimim çok iyi. Mara X ile 17-18 aralığında çok iyi sonuçlar aldım. (Burr'lerin değdiği nokta cihazdaki sıfır noktası değil, biraz daha sola doğru, ki izlediğim videolarda hemen hemen herkesin o şekildeydi)
Çok defa kullandığım bir çekirdek ile denemeler yaptım. Daha önce almadığım tatlar aldım. Gözümü kapasalar kesinlikle bu farklı çekirdek derdim.
Belki daha deneyimliler daha kapsamlı bir incelemesini yapar. Baktım yapan yok, ben atılırım
2 aydır cihazı beklediğim için yapmayı planladığım tüm modifikasyonları önden hazır etmiştim zaten. Popcorn için bastırdığım print tam istediğim şekilde sığmadı bellow'a. Dial indicator da aslında bi tık dar geldi. Son partide metal kısmın kalınlığını arttırmış olabileceklerinden şüphelenmedim değil. Çünkü normalde o metal kısımda bir fotolarda da gördüğünüz ok işaretli sticker da yoktu Youtube veya Reddit'de gördüğüm hiçbir cihazda. Belki de print'lerde sıkıntı oldu tabi, bilemiyorum.
RDT'ye gerek kalmadı açıkçası, sadece çok kuvvetli pompalarsam biraz sağa sola toz şeklinde uçuşanlar oluyor. Retention 0.1g civarı. Declumper modifikasyonuna gerek duymayacağım gibi.
Velhasıl kelam, ben bu grinder ile uzun süre giderim gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 19860Ekli dosyayı görüntüle 19861