Fazla uzamadı mı süreç
Evet ama gümrük sonrası sürecin de nasıl ilerleyeceği konusunda bilgimiz yok. Belki ondan sonra da başka bir süreç işleyecektirGümrükte uzun kalmasının firmaya da zararı var.
Firma da bu kadar uzun süre mal gümrükte kalsın istemiyordur da kim bilir ne sorun çıktı.
Vay arkadaş şansa bak 1 hafta daha bekliyoruz o zamanMerhaba, ürünler nihayet stoklarımıza giriş yapmıştır. Yarın sipariş sırasına göre kargolamalar yapılacaktır. Aynı zamanda gönderime hazır olması için bir kaç evrak ve ekleme için paketleme ve kutulama yapılacaktır bilginiz olsun.
Ssp li seçenekli alanlar dişlilerini biraz daha beklemesi gerekecektir. Ssp mevcut gönderiyi 1 hafta erteledi. Önümüzdeki hafta onlarda gelmiş olur. (Uçak kargo ile geleceğinden hızlı gelir elektronik olmadığından hızlı geçiş sağlar gümrüklerden)
SSP’li alıp alignment kendi yapacaklara DF64 önden kargolayabiliriz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz
Yaşanan gümrük gecikmesi için sabreden arkadaşlara teşekkür ederiz
Merhaba burr’lere alignment yapacaksınız diye anlamıştım ben bu mesajdan, forumlarda stock burr ün de alignment sonrası daha iyi performans verdiğini okumuştum.alignment ı yapılmış şekilde mi geliyor üretici firmadan acaba?Merhaba,
Alignment işlemini Teknik servisimiz firma yetkililerle koordineli bir şekilde yapacaktır.
Ürüne zarar verme veya burr a zarar verme olayı olsa bile size bunu göndermeyiz tabi ki.
Kurumsal bir firma olarak hareket ettik hep bu zamana kadar
2 yıl Türkiye garantisini bundan dolayı veriyoruz bizden alırsanız biz sizin yanınızdayız![]()
O mesajı ssp için yazmışlardı sanırımMerhaba burr’lere alignment yapacaksınız diye anlamıştım ben bu mesajdan, forumlarda stock burr ün de alignment sonrası daha iyi performans verdiğini okumuştum.alignment ı yapılmış şekilde mi geliyor üretici firmadan acaba?
Merhaba, stock burr olan ürünler hizalanmış ve ayarlanmış olarak gelmektedir.Merhaba burr’lere alignment yapacaksınız diye anlamıştım ben bu mesajdan, forumlarda stock burr ün de alignment sonrası daha iyi performans verdiğini okumuştum.alignment ı yapılmış şekilde mi geliyor üretici firmadan acaba?
Merhabalar. Ben şu an şehir dışındayım, benim gönderimi bir kaç gün ertelemeniz mümkün müdür? Kime yazmam gerekiyor?Merhaba, ürünler nihayet stoklarımıza giriş yapmıştır. Yarın sipariş sırasına göre kargolamalar yapılacaktır. Aynı zamanda gönderime hazır olması için bir kaç evrak ve ekleme için paketleme ve kutulama yapılacaktır bilginiz olsun.
Ssp li seçenekli alanlar dişlilerini biraz daha beklemesi gerekecektir. Ssp mevcut gönderiyi 1 hafta erteledi. Önümüzdeki hafta onlarda gelmiş olur. (Uçak kargo ile geleceğinden hızlı gelir elektronik olmadığından hızlı geçiş sağlar gümrüklerden)
SSP’li alıp alignment kendi yapacaklara DF64 önden kargolayabiliriz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz
Yaşanan gümrük gecikmesi için sabreden arkadaşlara teşekkür ederiz
Cümleten gözümüz aydın.Sürat kargodan mesaj geldi, yollara düşmüş iki gözümün çiçeği...
Sürat kargodan mesaj geldi, yollara düşmüş iki gözümün çiçeği...
14ünü geçmedi, kargoya verilmiş.siparişi verirken 14 Nisan ı görmüştüm bilgi notu olarak sitede ama geçecek herhalde kargo tarihi 14ünü