tahiry
Barista
- İsim
- Tahir
Daha fazla
- İsim
- Tahir
- Espresso Makinesi
- Lelit Mara X
- Değirmen
- DF64
@Ufuk Malesef öyle DF64 için durum. Bu zaten biliniyor aslında. Genelde söylerler, hiç modla falan uğraşmak istemeyene göre değil pek DF64.
Ben buna önden kendimi hazırladığım için çok sorun olarak görmüyorum. Napalım, yaparız gerekeni modundayım. Çünkü cihazdan genel olarak epey memnunum.
Etsy'deki sipariş için gümrük vergisi çıkacak evet, artık o kısım şans. Ama değerini düşünürsek maksimum 20-30tl falan çıkar diye tahmin ediyorum.
Ben kendimi feda ettim
Belki aramızda organize edip dediğim gibi spacer'ı 3d'den toplu üretip, ideal bir PET ile kesimleri yapıp halledebiliriz yurtdışı siparişe gerek kalmadan.
Ben yine de bir süre bu şekilde kullanma taraftarıyım. Belki de bunların hiçbirine gerek kalmayacak zaten.
Ben buna önden kendimi hazırladığım için çok sorun olarak görmüyorum. Napalım, yaparız gerekeni modundayım. Çünkü cihazdan genel olarak epey memnunum.
Etsy'deki sipariş için gümrük vergisi çıkacak evet, artık o kısım şans. Ama değerini düşünürsek maksimum 20-30tl falan çıkar diye tahmin ediyorum.
Ben kendimi feda ettim
Ben yine de bir süre bu şekilde kullanma taraftarıyım. Belki de bunların hiçbirine gerek kalmayacak zaten.