• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi parçadan bahsediliyor declumper mi? bende katılabilirim

Thingiverse sitesinde olan temel mod malzemelerini (anti popcorn, ogutum derece gostergesi, portafiltre tutucu gibi) edindim ve gorece basit seyler.

Ancak declumper sorununun cozumu onemli.

Kalip icin girisimde bulunulacaksa ben de katilirim.

declumper için zamanında yazmıştım. Kanguru gıda mythos 1 clump crusher 7 pound'a almıştım. Hiç tıkanma problemi yaşamadım. Ses çıkıyorsa düzgün align edememişsinizdir (son alignmentim 8 saat sürdü).

Ssp çok dayanıklı öyle kolay kolay cartlamaz. He mesela Belçika’da home barista sanırım hem seasoning hem align edip gönderiyordu. Keşke Türkiye’de de benzeri olsaydı.

Marker testi ile yapmak kolay ancak tam bir alignment çok uzun sürüyor. Ben tuhaf yerlere oje ile shim yapıştırmıştım.8C9711E7-6F6B-4C46-9EB9-03EE88DC7DD0.jpeg

Ssp çok dayanıklı öyle kolay kolay cartlamaz. He mesela Belçika’da home barista sanırım hem seasoning hem align edip gönderiyordu. Keşke Türkiye’de de benzeri olsaydı.

Marker testi ile yapmak kolay ancak tam bir alignment çok uzun sürüyor. Ben tuhaf yerlere oje ile shim yapıştırmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 19984
Burda da gelbura SSP’li olanları isteğe bağlı olarak alignment yaparak gönderecek.

Burda da gelbura SSP’li olanları isteğe bağlı olarak alignment yaparak gönderecek.
Bence isteyene değil de standart birşey olması lazım. Bana gelen stock burrler baya align gelmişti mesela.

@Globally çok teşekkür ederim. Yanına hediye koymuşsunuz çok sağolun. Arkadaşlar benim değirmenin 0 noktası 27 civarı bu kadar uzak olması normal mi.
Merhaba,

Ssp espresso ve diğer ssp dişlilerin yükseklikleri değişiyor. Sıfır noktaları eski burr sistemine göre 20 civarında. Geneli bu şekilde

Fabrikadan yeni etiket görsellerini aldık ayar kadranı değiştirilebilir ama bu seferde stock dişliye geçtiğinizde yine ayar yeri değişmiş olacak

SSP MP burr’e sahip arkadaşlardan biri V60 demlediğinde, foto çekip atabilir mi? çok fine üretiyor gibi geldi. Üst burr’e 2 shim koyup alignment yaptım, %100 hizalı değil ama geldiği duruma göre daha iyi. Yine de bir karşılaştırmak isterim. Mümkünse yıkanmış bir Kolombiya ile.

Ssp burrlu Esp versiyonu için 2 kere denedim..Wdt ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor. Kanallama olmadı. Gösterge 12 deydi. Acemi şansı olarak mükemmel bir Espresso içtim. Şimdi aynısını içmek için 2 kilo espresso harcamam ve 2 ay uğraşmam gerekir.Şu an kendi nazarımda ihtiyaç duyacağım tek şey kavanoz açısını biraz yükselecek bir aparat. Az da olsa etrafa kahve saçılıyor. Cronoyu mu satacağım commandanteyi seçim zamanı geldi.

Ssp burrlu Esp versiyonu için 2 kere denedim..Wdt ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor. Kanallama olmadı. Gösterge 12 deydi. Acemi şansı olarak mükemmel bir Espresso içtim. Şimdi aynısını içmek için 2 kilo espresso harcamam ve 2 ay uğraşmam gerekir.Şu an kendi nazarımda ihtiyaç duyacağım tek şey kavanoz açısını biraz yükselecek bir aparat. Az da olsa etrafa kahve saçılıyor. Cronoyu mu satacağım commandanteyi seçim zamanı geldi.
Crono sahibi olarak çok kurtlandım bende, deneyimleri merakla bekliyorum 😬

Geri