M
mmm
Guest
Ben de +1
Mine tooSsp burrlu seçenek olan Benimki y.içi kargoya verilmiş bugün. Güzel günlerde kullansın herkes.
Burda da gelbura SSP’li olanları isteğe bağlı olarak alignment yaparak gönderecek.Ssp çok dayanıklı öyle kolay kolay cartlamaz. He mesela Belçika’da home barista sanırım hem seasoning hem align edip gönderiyordu. Keşke Türkiye’de de benzeri olsaydı.
Marker testi ile yapmak kolay ancak tam bir alignment çok uzun sürüyor. Ben tuhaf yerlere oje ile shim yapıştırmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 19984
Bence isteyene değil de standart birşey olması lazım. Bana gelen stock burrler baya align gelmişti mesela.Burda da gelbura SSP’li olanları isteğe bağlı olarak alignment yaparak gönderecek.
Merhaba,@Globally çok teşekkür ederim. Yanına hediye koymuşsunuz çok sağolun. Arkadaşlar benim değirmenin 0 noktası 27 civarı bu kadar uzak olması normal mi.
Bende de aynı ben söktüm etiketi sıfıra denk getirip tekrar yapıştırdım@Globally çok teşekkür ederim. Yanına hediye koymuşsunuz çok sağolun. Arkadaşlar benim değirmenin 0 noktası 27 civarı bu kadar uzak olması normal mi.
Crono sahibi olarak çok kurtlandım bende, deneyimleri merakla bekliyorumSsp burrlu Esp versiyonu için 2 kere denedim..Wdt ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor. Kanallama olmadı. Gösterge 12 deydi. Acemi şansı olarak mükemmel bir Espresso içtim. Şimdi aynısını içmek için 2 kilo espresso harcamam ve 2 ay uğraşmam gerekir.Şu an kendi nazarımda ihtiyaç duyacağım tek şey kavanoz açısını biraz yükselecek bir aparat. Az da olsa etrafa kahve saçılıyor. Cronoyu mu satacağım commandanteyi seçim zamanı geldi.
Crono sahibi olarak çok kurtlandım bende, deneyimleri merakla bekliyorum![]()
Bi' yerlere incir ağacı tohumu saklamıştım, onları cüzdana ekme vakti gelmiş...espresso içinse cronoyla uzaktan yakından alakası yok.
Cronodan kproya geçince bile farketti. DF64 kıyası çok acı olur.