coffeebeansantalya
Barista
- İsim
- Erdem
çekirdek stokta yoksa neden siteden kaldırılmıyor bilen var mı?
Reçete ve kahvenin hikayesini okumak için. Ben bir kere kahve almıştım, 1 ay süreyle reçeteye bakarak demledim. Son kalan demleme için baktığımda siteden kalktığını gördüm, keşke arşiv vs bir yerde dursaydı (veya ben not etseydim) diye hayıflanmıştım.çekirdek stokta yoksa neden siteden kaldırılmıyor bilen var mı?
Reçete ve kahvenin hikayesini okumak için. Ben bir kere kahve almıştım, 1 ay süreyle reçeteye bakarak demledim. Son kalan demleme için baktığımda siteden kalktığını gördüm, keşke arşiv vs bir yerde dursaydı (veya ben not etseydim) diye hayıflanmıştım.
Dripper server üzerine konulursa demleme sıcaklığı daha iyi korunur.V60 demlerken dripper ın server üzerine direk koyulmasıyla stand kullanarak birbirinden ayrı ayrı olmasının farkı nedir acaba...?
O zaman stand bir miktar ısı kaybı istenildiğinde mi kullanılır...?Dripper server üzerine konulursa demleme sıcaklığı daha iyi korunur.
Bunun özellikle istendiğini zannetmiyorum. Mevzu daha estetik görünmesi bence.O zaman stand bir miktar ısı kaybı istenildiğinde mi kullanılır...?
Gösterdiği yer suyun kaynayıp geldiği yer. Eğlenceli ama yanıltıcı bir video.İnstagramda dolaşırken şu videoya denk geldim, bir hanımefendi yorum olarak yazmış zaten de video başlı başına para harcatma tuzağı gibi, moccamaster ya da başka makinelerde kahve ayrı bir bölüme konur, su makine haznesinden geçer ve kahveyle buluşup, demlenmiş kahve haznesinde birikir bu böyledir yani ama videoda nedense yanlış bahsedilmiş, kahve yağı yerine kireç falan deselerdi belki doğru olurdu.
Edit: Kahve değen tek yer kahve haznesi ve server, makine içi değil.
![]()
Coffee Project on Instagram: "Ürünü kullandıktan sonra cihazınızı en az iki kez boşta çalıştırarak temiz su geçişi yaptırmayı unutmayınız."
2,024 likes, 64 comments - coffeeprojecttr on November 27, 2022: "Ürünü kullandıktan sonra cihazınızı en az iki kez boşta çalıştırarak temiz su geçişi yaptırmayı unutmayınız.".www.instagram.com
Deterjana ve suya para vermemek için kıyafetle yıkanan kadın geldi aklıma
Aa şu ekonomist olan...Deterjana ve suya para vermemek için kıyafetle yıkanan kadın geldi aklıma![]()
evet arkadaşlar temizleme jeli çekilişi yapıyoruzİnstagramda dolaşırken şu videoya denk geldim, bir hanımefendi yorum olarak yazmış zaten de video başlı başına para harcatma tuzağı gibi, moccamaster ya da başka makinelerde kahve ayrı bir bölüme konur, su makine haznesinden geçer ve kahveyle buluşup, demlenmiş kahve haznesinde birikir bu böyledir yani ama videoda nedense yanlış bahsedilmiş, kahve yağı yerine kireç falan deselerdi belki doğru olurdu.
Edit: Kahve değen tek yer kahve haznesi ve server, makine içi değil.
![]()
Coffee Project on Instagram: "Ürünü kullandıktan sonra cihazınızı en az iki kez boşta çalıştırarak temiz su geçişi yaptırmayı unutmayınız."
2,024 likes, 64 comments - coffeeprojecttr on November 27, 2022: "Ürünü kullandıktan sonra cihazınızı en az iki kez boşta çalıştırarak temiz su geçişi yaptırmayı unutmayınız.".www.instagram.com
Geçen gün arkadaşlarla muhabbette bu olayı konuşuyorduk, hangi firmaydı diye hatırlayamadım, teşekkür ederimevet arkadaşlar temizleme jeli çekilişi yapıyoruz
"aa çalışanımıza çıkmış :dd"
https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS6QGGR?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NYWNFBKKDY1NPRH4VCRYBen gaggia new classic pro aldım içinden plastik saçma bi tamper çıktı. Tamper bakarken klikli ,flat bottom, conveks , 58mm, 58.5 mm derken kafam karıştı. Bana iş görebilecek ama ucuz bi tamper önerebilir misiniz ?
9-19 aralık teslimat diyo o biraz kararsız bıraktı beni.https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS6QGGR?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NYWNFBKKDY1NPRH4VCRY
Ben aynı markanın 54mm olanını aldım hakikaten kaliteli ürün fiyat da makul iki taraflı ve yükseklik ayarlı kullanılabiliyor, tavsiye ederim.
Güvenebilirsiniz benim de siparişim o şekildeydi ama sıkıntısız teslim aldım.9-19 aralık teslimat diyo o biraz kararsız bıraktı beni.