moretimeforcoffee
Barista
Origami için düzgün bir stant lazım bana, nereden buluruz?
Sesli güldümChemex 'le demlesin, eminim arkadaşınızın tanıdığı bir chemex reis vardır
Delonghi'nin aynı boylarda karafı kesin vardır ama bi baksın istersen
delonghi filtre kahve karafı - Google Shopping
www.google.com
Ben bunu kullanıyorum, çok memnunum.Origami için düzgün bir stant lazım bana, nereden buluruz?
Sadece ön demlemede daha fazla çözünme isteniyorsa,ön demlemede daha fazla kahve çözmenin methodları neler? under extracted olayını nasıl aştınız?
Bunlar sadece ön demlemede çözünmeyi mi artırıyor?Sadece ön demlemede daha fazla çözünme isteniyorsa,
1. daha ince öğütüm
2. daha fazla su
3. daha sıcak su
4. döküşü takiben kahve yatağına müdahale(kaşıkla karıştırma ya da spin)
soruda sadece ön demleme diye sorulduğu için böyle yazdım ama aslında "daha fazla su" maddesi hariç geri kalanlar çözünmeyi arttırmak için genel olarak tavsiye edilenlerBunlar sadece ön demlemede çözünmeyi mi artırıyor?
Fikri olan var mı?Orijinal Aeropress'im var, alalı 1 yıl oldu ve çok fazla kullanmıyorum, filtrelerin yarısı anca bitti. Bulaşık makinesinde hiç yıkamadım, musluk suyuyla elle duruladım, onda da yazılara pek su gelmedi ama yazılarda hafif bir silinme başladı.
Bu normal mi? Garanti dahilinde bir şey yapılır mı? Veya yazıların silinmesini engellemenin bir yolu var mı?
Zojirushiİyi bir termos istiyorum. Fellow unkilerde koku sorunundan bahsedilmiş Reddit’te. İçi seramik olan başka bir termos bilmiyorum, var mı? ( benim için uzun süre sıcak tutması önemli değil, 2 saat sıcak tutsun yeter ki tadı bozmasın)
Bir de güvenli saf su nereden alınır?
Origami M ile uyumludur, değil mi?Satılık - Origami dripper standı
Merhaba arkadaşlar. Origami için 3 boyutlu yazıcı ile ürettiğim standları satıyorum. Materyal olarak gıda uyumlu ve PLA'ya göre ısı dayanımı daha yüksek olan PETG kullandım. Dış çapı 10cm, iç çapı 6,5 cm'dir. Oyuk yapısı ve çentikleri sayesinde dripper stabil bir şekilde oturuyor.. Shopier...www.kahvekulubu.net
Contigo glaze var içi seramik, ben kullanıyorum memnunum. Özellikle çevir aç kapak olduğu için fellow yerine tercih etmişim.İyi bir termos istiyorum. Fellow unkilerde koku sorunundan bahsedilmiş Reddit’te. İçi seramik olan başka bir termos bilmiyorum, var mı? ( benim için uzun süre sıcak tutması önemli değil, 2 saat sıcak tutsun yeter ki tadı bozmasın)
İyi bir termos istiyorum. Fellow unkilerde koku sorunundan bahsedilmiş Reddit’te. İçi seramik olan başka bir termos bilmiyorum, var mı? ( benim için uzun süre sıcak tutması önemli değil, 2 saat sıcak tutsun yeter ki tadı bozmasın)
S boyutu için yapmıştım. Arkadaşımda M boyutu var, haftasonu onunla denerim.Origami M ile uyumludur, değil mi?
Deneyebildiniz mi acaba?S boyutu için yapmıştım. Arkadaşımda M boyutu var, haftasonu onunla denerim.
Ben Stanley kullanıyorum çok memnunum https://www.kutupayisi.com/sayfa/stanley-ceramivacİyi bir termos istiyorum. Fellow unkilerde koku sorunundan bahsedilmiş Reddit’te. İçi seramik olan başka bir termos bilmiyorum, var mı? ( benim için uzun süre sıcak tutması önemli değil, 2 saat sıcak tutsun yeter ki tadı bozmasın)