• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Origami dripper standı

ontheotherhand

Barista
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Değirmen
Comandante C40 Chocolate Fineline MK4, DF64 v4
Ekipmanlar
Aeropress, Chemex 3 cup, Clever dripper, dijital termometre, French Press, Hario v60 02, Kalita Wave 185, Origami Air S, Timemore Fish 800ml Isı Ayarlı Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
Merhaba arkadaşlar. Origami için 3 boyutlu yazıcı ile ürettiğim standları satıyorum. Materyal olarak gıda uyumlu ve PLA'ya göre ısı dayanımı daha yüksek olan PETG kullandım. Dış çapı 10cm, iç çapı 6,5 cm'dir. Oyuk yapısı ve çentikleri sayesinde dripper stabil bir şekilde oturuyor.. Shopier üzerinden satışa çıkardım. İstanbul Anadolu yakasında elden teslim almak isteyen olursa özel mesaj gönderebilir.

Shopier

Origami M ile de uyumlu olması için tasarımı düzenledim. Origami M'in dengeli şekilde oturması için iç çapı 7cm'e çıkardım. S ve M için birlikte kullanılabilir.

Ekli dosyalar

• 90f82fca-f6ff-4532-9782-e01fb596c9b4.jpg
    90f82fca-f6ff-4532-9782-e01fb596c9b4.jpg
    130.3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Geri