• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Uzun süredir aeropress ve clever ile demlemeler yapıyorum. Aeropress de kendimi tamamladığımı hissediyorum. Artık V60 a yönelmeye karar verdim. Güncel filtre önerinize ihtiyacım var. Başlıkları takip ettim ancak sonra seride sorun olmuş vs. şuan ki 'şu işini görür' dediğiniz filtre nedir?
Teşekkürler.

Uzun süredir aeropress ve clever ile demlemeler yapıyorum. Aeropress de kendimi tamamladığımı hissediyorum. Artık V60 a yönelmeye karar verdim. Güncel filtre önerinize ihtiyacım var. Başlıkları takip ettim ancak sonra seride sorun olmuş vs. şuan ki 'şu işini görür' dediğiniz filtre nedir?
Teşekkürler.
şuanda sanırım hario 40'lı kutu filtre en çok tercih edilen, ben onu kullanıyorum memnunum. 100lü ve 40lı kutular arasında farklar var, paketli ve kutulular arasında farklar var onun için 40lı kutu olmasına dikkat edin. Bazen toplu alımlar yapılıyor onu da takip edebilirsiniz.
Önceden cafec traditional kullanıyordum, forumda üretim değişti vs diye yazılıyordu, harioya geçtim. Cafec'te daha fazla tıkanma problemi yaşıyordum bunu diyebilirim.

Teşekkürler.
-Hario 40lı kutu japon
-cafec abaca
ikisi de üzmez, ikisi de canavar.

Origami air aldım forumdan bir arkadaştan. Air aldıktan sonra aklıma v60 01 de alsam mı soruları dolaşmaya başladı aklımda. 01 hario ya da th3 01 filtre kullanmam şart mıdır ? Normal 02 boy filtreler kullansam dezavantaj yaşar mıyım acaba ?

Origami air aldım forumdan bir arkadaştan. Air aldıktan sonra aklıma v60 01 de alsam mı soruları dolaşmaya başladı aklımda. 01 hario ya da th3 01 filtre kullanmam şart mıdır ? Normal 02 boy filtreler kullansam dezavantaj yaşar mıyım acaba ?
01 - 02 Hiç problem olmaz
Origami air'e kalita 155 filtreleri de cuk oturuyor.

02 filtre
1666613580350.png
kalita 155
1666613631141.png

Son düzenleme:
01 - 02 Hiç problem olmaz
Origami air'e kalita 155 filtreleri de cuk oturuyor.

Fotoğraf çekip editleyeceğim.
Kalita 185 filtre var sanırım o da cuk olmasada iş görür diye düşünüyorum. Sadece 01 dripper alıp filtre olayına hiç girmeyeyim diyorum. Bu arada saolasın üstad cevap için 🤟

Forumda Elon Musk konuşuluyor.

Yapma.
Yapma.
Yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma yapma

1666873310492.png

Hangisinden daha lezzetli tk yapılır
Ultra Yaye mi
Null puerto java narurel mi

Hacı abi ikisi de varsa denesene. :)

Ama tahmin yarışmasıysa oyumu Null'a verirdim.
Dedeye tk yapacaktım, nullden pişirdim. Güzel oldu(:
12/140 (1/10 daha da iyi olur)
60derece nestle suyla başladım demlemeye

Orijinal Aeropress'im var, alalı 1 yıl oldu ve çok fazla kullanmıyorum, filtrelerin yarısı anca bitti. Bulaşık makinesinde hiç yıkamadım, musluk suyuyla elle duruladım, onda da yazılara pek su gelmedi ama yazılarda hafif bir silinme başladı.

Bu normal mi? Garanti dahilinde bir şey yapılır mı? Veya yazıların silinmesini engellemenin bir yolu var mı?

Arkadaşlar Selamlar,
Bir arkadışıma ait Essenso Kahve Makinasının server kısmı kırılmış herhalde firma kapanmış anladığım kadarıyla.Aşağıdaki boyutlara uygun olarak bulma imkanımız var mıdır ?
Dış çap 15,5
İç çap 10,5
Yükseklik 12

Arkadaşlar Selamlar,
Bir arkadışıma ait Essenso Kahve Makinasının server kısmı kırılmış herhalde firma kapanmış anladığım kadarıyla.Aşağıdaki boyutlara uygun olarak bulma imkanımız var mıdır ?
Dış çap 15,5
İç çap 10,5
Yükseklik 12
Chemex 'le demlesin, eminim arkadaşınızın tanıdığı bir chemex reis vardır:)

Delonghi'nin aynı boylarda karafı kesin vardır ama bi baksın istersen

Geri