• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

çekirdek stokta yoksa neden siteden kaldırılmıyor bilen var mı?
Reçete ve kahvenin hikayesini okumak için. Ben bir kere kahve almıştım, 1 ay süreyle reçeteye bakarak demledim. Son kalan demleme için baktığımda siteden kalktığını gördüm, keşke arşiv vs bir yerde dursaydı (veya ben not etseydim) diye hayıflanmıştım.

Reçete ve kahvenin hikayesini okumak için. Ben bir kere kahve almıştım, 1 ay süreyle reçeteye bakarak demledim. Son kalan demleme için baktığımda siteden kalktığını gördüm, keşke arşiv vs bir yerde dursaydı (veya ben not etseydim) diye hayıflanmıştım.

Kronotrop ve Clean Cup’ta arşiv bölümü var sanırım. Böyle bir şey yapmak zor olmamalı.

V60 demlerken dripper ın server üzerine direk koyulmasıyla stand kullanarak birbirinden ayrı ayrı olmasının farkı nedir acaba...?

Bende o estetik anlayışını hep garip bulurum. Zevkler ve renkler tartışılmaz bilinci ile server üzerine konulup demleme yapılan dripperların görüntüsü hep daha güzel gelir gözüme.

İnstagramda dolaşırken şu videoya denk geldim, bir hanımefendi yorum olarak yazmış zaten de video başlı başına para harcatma tuzağı gibi, moccamaster ya da başka makinelerde kahve ayrı bir bölüme konur, su makine haznesinden geçer ve kahveyle buluşup, demlenmiş kahve haznesinde birikir bu böyledir yani ama videoda nedense yanlış bahsedilmiş, kahve yağı yerine kireç falan deselerdi belki doğru olurdu.
Edit: Kahve değen tek yer kahve haznesi ve server, makine içi değil.
Gösterdiği yer suyun kaynayıp geldiği yer. Eğlenceli ama yanıltıcı bir video. :)

İnstagramda dolaşırken şu videoya denk geldim, bir hanımefendi yorum olarak yazmış zaten de video başlı başına para harcatma tuzağı gibi, moccamaster ya da başka makinelerde kahve ayrı bir bölüme konur, su makine haznesinden geçer ve kahveyle buluşup, demlenmiş kahve haznesinde birikir bu böyledir yani ama videoda nedense yanlış bahsedilmiş, kahve yağı yerine kireç falan deselerdi belki doğru olurdu.
Edit: Kahve değen tek yer kahve haznesi ve server, makine içi değil.
evet arkadaşlar temizleme jeli çekilişi yapıyoruz
"aa çalışanımıza çıkmış :dd"

evet arkadaşlar temizleme jeli çekilişi yapıyoruz
"aa çalışanımıza çıkmış :dd"
Geçen gün arkadaşlarla muhabbette bu olayı konuşuyorduk, hangi firmaydı diye hatırlayamadım, teşekkür ederim 😄

Ben gaggia new classic pro aldım içinden plastik saçma bi tamper çıktı. Tamper bakarken klikli ,flat bottom, conveks , 58mm, 58.5 mm derken kafam karıştı. Bana iş görebilecek ama ucuz bi tamper önerebilir misiniz ?

Ben gaggia new classic pro aldım içinden plastik saçma bi tamper çıktı. Tamper bakarken klikli ,flat bottom, conveks , 58mm, 58.5 mm derken kafam karıştı. Bana iş görebilecek ama ucuz bi tamper önerebilir misiniz ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS6QGGR?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NYWNFBKKDY1NPRH4VCRY

Ben aynı markanın 54mm olanını aldım hakikaten kaliteli ürün fiyat da makul iki taraflı ve yükseklik ayarlı kullanılabiliyor, tavsiye ederim.

Geri