enkoppkaffe
Barista
Şahsen 1 yıllık CMD ve 1 haftalık q2 kullanıcısı olarak ben sizin yerinize heyecanlandım. Uğraşması keyifli bir değirmen bence 1zpresso. Fiyat sizin bileceğiniz iş tabi ama ben pişman olacağınızı sanmam.
Şahsen 1 yıllık CMD ve 1 haftalık q2 kullanıcısı olarak ben sizin yerinize heyecanlandım. Uğraşması keyifli bir değirmen bence 1zpresso. Fiyat sizin bileceğiniz iş tabi ama ben pişman olacağınızı sanmam.
Dün gece sipariş geçtim. Emektar C3'ü de yolculuklarda taşırım artık.Şahsen 1 yıllık CMD ve 1 haftalık q2 kullanıcısı olarak ben sizin yerinize heyecanlandım. Uğraşması keyifli bir değirmen bence 1zpresso. Fiyat sizin bileceğiniz iş tabi ama ben pişman olacağınızı sanmam.
Keşke olsa. Maalesef Kruve veya benzeri bardakları alabileceğimiz yurtiçinde bir yer yok. Bizim Paşabahçe, LAV, Güral Porselen, Kütahya Porselen gibi üreticilerimizin de alt taraflarını kaldırıp mühendislik kasmak zorlarına gidiyor. Tabii düz su bardağı üret geç, ne gerek var böyle şeylere değil mi?!Filtre kahve için Avensi, Kruve türü bardak alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Alternatiflere açığım bu markalar dışında. Ya da bu markaları bulabilir miyim yurtiçi?
İlk izlenimler,deneyimleriniz nasıl?
Derin incelemesini yaparım ama şu anlık yüzeysel birkaç şeyden bahsedeyim. Üst düzey hissiyat, elle tutunca "Ben bunu torunlarıma bırakırım" diyorsunuz. C3 gibi öğütüm yaparken takılma yapmıyor ve hızlı. Beraberinde gönderdikleri aksesuarlar çok güzel, hardcase sunmaları iyi olmuş. Ayarı dışarıdan yapmak hoşuma gitti. Fazla çekirdekte deneyemedim ama C3'e göre daha fazla statik yapıyor gibi.İlk izlenimler,deneyimleriniz nasıl?K-Max basliginda okumak için sabırsızlanıyorum umarım memnun kalmissinizdir.
Statik 0.1-0.2 Gr benim deneyimledigim,ben alt hazneyi çıkarırken birkaç kere hafif çekip mıknatısın gövdeye geri çekmesini sağlıyorum kenardaki kalıntı (retention) düşüyor birebir gramaj alabiliyorsunuz.Derin incelemesini yaparım ama şu anlık yüzeysel birkaç şeyden bahsedeyim. Üst düzey hissiyat, elle tutunca "Ben bunu torunlarıma bırakırım" diyorsunuz. C3 gibi öğütüm yaparken takılma yapmıyor ve hızlı. Beraberinde gönderdikleri aksesuarlar çok güzel, hardcase sunmaları iyi olmuş. Ayarı dışarıdan yapmak hoşuma gitti. Fazla çekirdekte deneyemedim ama C3'e göre daha fazla statik yapıyor gibi.

Bende elektrikli kahve öğütme makinesi var. Böyle yapınca statik elektrik nedeniyle kahvenin uçuşması önleniyor. Tadı etkilediğini sanmıyorum. Burada da ıslak bir kaşıkla çekirdekleri karıştırıyor Hoffmann misal
Öyle düşünmeyin.Tin Coffee getirmek bilmedi. Karasu'dan alacağız dripper'ı galiba. Hazır Flower'ı alırken şu M plastik Origami'den de istiyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 30018
Düzenleme: Firmaya mesaj attım. Holderı ve bir de Origami'nin rengini değiştirmek için. Ahşap ile saydam olan güzel görünür diyordum da ahşap sanırım pek stabil durmuyormuş, tamamen siyahtan gidelim dedim.![]()
Slm. Deep 27 lermi yolda @raistlinÖyle düşünmeyin.
Ürün global tanıtımı Eylül'de yapıldı. Test ürünlerimiz geldi, Ekim boyunca hem festival sergilemesi hem denemesi - planlaması yapıldı ve siparişi verildi. Tüm bu süreçte yoğun global ilgiyi ve fabrika gecikmelerini göz ardı etmeyin lütfen. Üretim sürecinin ardından ürünler yola çıktı, şu anda da gemide. Şeffaf ve Siyah renk olarak geliyor.
Daha hızlı bir senaryo hava yoluyla almak olurdu, onda da sizin kargo durumunuzda olduğu gibi dev bir hava kargo maliyetiyle karşılaşırdık. Birazcık sabır cebe faydalıdır.![]()
İşin özü; Avrupa Birliği, ormansızlaşma düzenlemelerinin uygulanmasına ilişkin netlik eksikliği nedeniyle 2025'te kahve kıtlığı riskiyle karşı karşıya.Avrupa Birliği, 2025 de kahve kıtlığı yaşanabilir falan demiş aslı astarı ne hiç bakmadım
Instagram gibi bir yerdeyse direk linkle, harici video ise aracı bir platforma (drive, youtube vs) atıp linkini buraya atarsınızMerhabalar forumda video nasıl paylaşılıyor bilen var mı acaba?