• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Filtre kahve için Avensi, Kruve türü bardak alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Alternatiflere açığım bu markalar dışında. Ya da bu markaları bulabilir miyim yurtiçi?

Filtre kahve için Avensi, Kruve türü bardak alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Alternatiflere açığım bu markalar dışında. Ya da bu markaları bulabilir miyim yurtiçi?
Keşke olsa. Maalesef Kruve veya benzeri bardakları alabileceğimiz yurtiçinde bir yer yok. Bizim Paşabahçe, LAV, Güral Porselen, Kütahya Porselen gibi üreticilerimizin de alt taraflarını kaldırıp mühendislik kasmak zorlarına gidiyor. Tabii düz su bardağı üret geç, ne gerek var böyle şeylere değil mi?! :)

CoffeeVac marka saklama kabım bugün geldi. James Hoffmann (PhD) saklama kapları ile ilgili videosunda patenti mevcut olan bu üründen övgüyle bahsetmişti. Plastik ve oldukça hafif. Yaklaşık 250 gr. çekirdek veya öğütülmüş kahve alıyor. Türkiye'de satışını göremedim. Fiyatı 15 £.

IMG_1853.jpegIMG_1852.jpegIMG_1851.jpeg

İlk izlenimler,deneyimleriniz nasıl? 🤔 K-Max basliginda okumak için sabırsızlanıyorum umarım memnun kalmissinizdir.
Derin incelemesini yaparım ama şu anlık yüzeysel birkaç şeyden bahsedeyim. Üst düzey hissiyat, elle tutunca "Ben bunu torunlarıma bırakırım" diyorsunuz. C3 gibi öğütüm yaparken takılma yapmıyor ve hızlı. Beraberinde gönderdikleri aksesuarlar çok güzel, hardcase sunmaları iyi olmuş. Ayarı dışarıdan yapmak hoşuma gitti. Fazla çekirdekte deneyemedim ama C3'e göre daha fazla statik yapıyor gibi.

Derin incelemesini yaparım ama şu anlık yüzeysel birkaç şeyden bahsedeyim. Üst düzey hissiyat, elle tutunca "Ben bunu torunlarıma bırakırım" diyorsunuz. C3 gibi öğütüm yaparken takılma yapmıyor ve hızlı. Beraberinde gönderdikleri aksesuarlar çok güzel, hardcase sunmaları iyi olmuş. Ayarı dışarıdan yapmak hoşuma gitti. Fazla çekirdekte deneyemedim ama C3'e göre daha fazla statik yapıyor gibi.
Statik 0.1-0.2 Gr benim deneyimledigim,ben alt hazneyi çıkarırken birkaç kere hafif çekip mıknatısın gövdeye geri çekmesini sağlıyorum kenardaki kalıntı (retention) düşüyor birebir gramaj alabiliyorsunuz.
Şimdilik memnun olmanıza sevindim derinlemesine incelemenizi de en yanında duymak dileğiyle. 😊

Tin Coffee getirmek bilmedi. Karasu'dan alacağız dripper'ı galiba. Hazır Flower'ı alırken şu M plastik Origami'den de istiyordum.

1231131313.png

Düzenleme: Firmaya mesaj attım. Holderı ve bir de Origami'nin rengini değiştirmek için. Ahşap ile saydam olan güzel görünür diyordum da ahşap sanırım pek stabil durmuyormuş, tamamen siyahtan gidelim dedim. :)

Son düzenleme:
Bende elektrikli kahve öğütme makinesi var. Böyle yapınca statik elektrik nedeniyle kahvenin uçuşması önleniyor. Tadı etkilediğini sanmıyorum. Burada da ıslak bir kaşıkla çekirdekleri karıştırıyor Hoffmann misal

merhabalar. bugün okuduğum bir haberin linkini koyuyorum öğütmeden önce çekirdekleri ıslatmakla ilgili. https://www.theguardian.com/food/20...-secret-to-perfect-espresso?CMP=twt_b-gdnnews

Bu yöntemin tat üzerine de etkili olduğunu söylemiş araştırıcılar

Tin Coffee getirmek bilmedi. Karasu'dan alacağız dripper'ı galiba. Hazır Flower'ı alırken şu M plastik Origami'den de istiyordum.

Ekli dosyayı görüntüle 30018

Düzenleme: Firmaya mesaj attım. Holderı ve bir de Origami'nin rengini değiştirmek için. Ahşap ile saydam olan güzel görünür diyordum da ahşap sanırım pek stabil durmuyormuş, tamamen siyahtan gidelim dedim. :)
Öyle düşünmeyin. :)

Ürün global tanıtımı Eylül'de yapıldı. Test ürünlerimiz geldi, Ekim boyunca hem festival sergilemesi hem denemesi - planlaması yapıldı ve siparişi verildi. Tüm bu süreçte yoğun global ilgiyi ve fabrika gecikmelerini göz ardı etmeyin lütfen. Üretim sürecinin ardından ürünler yola çıktı, şu anda da gemide. Şeffaf ve Siyah renk olarak geliyor.

Daha hızlı bir senaryo hava yoluyla almak olurdu, onda da sizin kargo durumunuzda olduğu gibi dev bir hava kargo maliyetiyle karşılaşırdık. Birazcık sabır cebe faydalıdır. :)

Öyle düşünmeyin. :)

Ürün global tanıtımı Eylül'de yapıldı. Test ürünlerimiz geldi, Ekim boyunca hem festival sergilemesi hem denemesi - planlaması yapıldı ve siparişi verildi. Tüm bu süreçte yoğun global ilgiyi ve fabrika gecikmelerini göz ardı etmeyin lütfen. Üretim sürecinin ardından ürünler yola çıktı, şu anda da gemide. Şeffaf ve Siyah renk olarak geliyor.

Daha hızlı bir senaryo hava yoluyla almak olurdu, onda da sizin kargo durumunuzda olduğu gibi dev bir hava kargo maliyetiyle karşılaşırdık. Birazcık sabır cebe faydalıdır. :)
Slm. Deep 27 lermi yolda @raistlin

Son düzenleme:
Merhabalar forumda video nasıl paylaşılıyor bilen var mı acaba?

Geri